סיכומשבעו!

Number two

New member
=)

השבוע שעבר: - שיר השבוע : Texas- alone with you (איזו אנגלית לקויה..) - אלבום השבוע: דנה עדיני- Big girls - האדם שעשה לכם את השבוע: זוהר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Enjoy the silence" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: חומר לבגרות בתקושרת ג - מאכל השבוע: קרם גבינה עם תותים - משהו שעשה לכם את השבוע: סוף הארגון לקראת יומולדת - משהו שהרס את השבוע: OVER געגועים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שלום עולמי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם תקשורת, לסיים עם העבודה בסוציולוגיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חזרות למסיבת סיום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Beatles - Strawberry Fields Forever -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ:) קליי סתם: תמונה(תתפרעו!) אחרי משמרת כפולה>_>

Bi Free

New member
עונה

שיר: נפוליאון יוני בלוך ועברי לידר בפסטיבל הפסנתר האדם שעשה: כל מי שעזר לי להחליט בדילמה שהייתה לי. משפט השבוע סרט: כשאשרף אומר לנועם ``אהוב שלי`` ב``בועה`` דבר שהשגתי: זכיתי בבושם של c.k מבלייזר מאכל השבוע: הארט בורגר של מוזס מומלץ! משהו שעשה: צפייה מחודשת ב``ללכת על המים`` וב``בועה`` מהצד השני (לא בתור סטרייט) משהו שהרס: הפרידה המהירה מהחבר אבל התגברתי על זה די מהר גם בזכות התמיכה פה! מסר לאומה: לא לרוץ מהר מדי בקשר מחכה ל:ערב ויום העצמאות מקווה שיקרה: מקווה לסיים לסדר את המחשב שיר: Sunscreen/Baz Luhrmann מומלץ!

למעלה