סיכומשבעו!

justmeandu4ever

New member
סיכומשבעו!../images/Emo34.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע : - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: תמונה(תתפרעו!)

justmeandu4ever

New member
מסכמת!../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע :wish you wher here - אלבום השבוע:אביב גפן-לילות לבנים - האדם שעשה לכם את השבוע:מממ היה לי שבוע מדכא כזה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"dont worey i will not let you fall" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לאידעת.. - דבר שהשגתם השבוע:את כל הדברים שלי שהיו במחשב של משה והוא סוף סוף החזיר לי אותם! - מאכל השבוע:אטריות
- משהו שעשה לכם את השבוע:מממ לאכול במסעדת פסטה בתל אביב - משהו שהרס את השבוע:היה לי שבוע נדבי כזה היא לכך ובהתאם לזאת..הוא היה מלא בעליות וירידות אבל בעיקרון העומס הלימודי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לזכור,ולא לשכוח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום רביעי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור תמתכונת הארורה בתנך -שיר שפתחתם איתו את השבוע:lenny kravitz-buttrefly -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שני(סליחה רותם אם זה פוגע בך) סתם:שומדבר שכזה תמונה(תתפרעו!)

עונה =] כי אין לי הרבה מה לעשות ..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע : אממ .. part of your world מבת הים הקטנה .. אבל בגירסה שskey sweetman עשתה .. ממש מגניב !! - אלבום השבוע: תמונות ילדות שלי .. חח אני יודעת שמתכוונים למוזיקה אבל הייתי חייבת ! - האדם שעשה לכם את השבוע: דנה
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הלכתי ישר אבל לא היה סוף אז חזרתי ושם היה הבית חיכה לי בקור קפוא ואפור..." משפט מתוך סיפור שאני כותבת על השואה .. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם הייתי ציפור הייתי עפה אבל סביר להניח שלא כי אני שמנעע" משפט של חברה שלי .. - דבר שהשגתם השבוע: נשיקות וחיבוקים .. המוןן .. והייתי אדומת השבוע יששש - מאכל השבוע: אממ .. מרקים כבר בא לי להקיא מהמחשבה
- משהו שעשה לכם את השבוע: אממ ... שהמורה שלי אמרה לי כזה "לא בבקשה תבואי ואל תפסידי לימודים אני לא יודעת מה אני יעשה בלעדייך"
- משהו שהרס את השבוע: אממ .. אני משתדלת להחזיק את עצמי למעלה .... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "אם תרצו אין זו אגדה !!!" תמיד חשוב לזכור ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ .. וואלה לא יודעת אבל יש לי מתכונת בלשון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני מקווה שיהיה טוב ! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 4 in the morning של גוון סטפאני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני מקווה לעשות טיול לצפון .. ולפגוש אנשנושים !!

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifרתמתרעננת

- שיר השבוע : במקום הכי נמוך בתל אביב-דנה אינטרנשיונל - אלבום השבוע: 30seconds to mars-beautiful lie - האדם שעשה לכם את השבוע: ראנצ'ו ויפית - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אתם רוצים להצחיק את אלוהים תספרו לו על התכניות שלכם.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני ששששששששששששששונאת אתכם!" - דבר שהשגתם השבוע: יומיים בלי בירה! - מאכל השבוע: תפוחים - משהו שעשה לכם את השבוע: אוויטה - משהו שהרס את השבוע: צביעות ניצול ושקרים (לא עשו לי את זה אבל.. שמעתי את זה ממישהי..סליחה ***-שם חסוי) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כולנו בסוף נמות אז למה לא לחיות טוב לפני?! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת יום העצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להפסיק להיות אלכוהוליסטית, לא לחתוך, לקבל גימלים נפשיים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Enrique Iglesias-Tierd of being sorry -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בובה

soul on fire

New member
עונה!

השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום עצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למחזר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאזוכרת זה היה מזמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שיזדמן? תמונה(תתפרעו!) למפגש פורום הבא? {סור שקיצרתי}

עכשיו אני

מומלצי השבוע השבוע שעבר: לוידעת... - שיר השבוע : ואהבנו-אביב - אלבום השבוע: לוידעתת - האדם שעשה לכם את השבוע: רתם ויערה המאמנת האישית - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פרפר ביקש אל החופש ציפורים ביקשו אל המעוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"יפית, אני אשתה ואז תתקעי לי את הצ'יפס ישר טוב"
- דבר שהשגתם השבוע: עשיתי שני אימונים בשבוע ועשיתי המון דבריחם שלפני חודשיים שלושה לא חלמתי לעשות בכלל! - מאכל השבוע:במבה עם נוגט!!!!!!!!!!!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: שיעור היפהופ מוצלח - משהו שהרס את השבוע: האחראית משמרת בעבודה שלי, היום היה היום האחרון שלי ובמקום לעשות את זה יפה היא עשתהאת זה מגעיל ורציתי להרביץ לה!!!!!!!! זה לא משו אבל זה משו שמישו עשה חחח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תסדרו את החדר טב טוב ותרימו כל עטיפת קונדום או חפיסת גלולות ריקה שנמצאת מתחת לפח לפני שבא טכנאי, אתם לא יכולים לדעת מה הוא יבקש ממכם להזיז!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות בתיאטרון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא עוד עבודה מהר, בינתיים ש עבודה זמנית... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Flo-Rida - Low (Feat. T-Pain שליטטטטטטטטטטטטטטההההההה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רתם? חחח

כה התפטרתי ../images/Emo13.gif

שבוע הבא ממשיכה בטיבטעם כמה ימים עד שאני אמצא משו נורמלי, כמה זמן אפשר להיות קופאית???

sutul

New member
שאלי את הקופאיות הזקנות והמנוונות

מרשתות הגדולות באמת מזל טוב על ההתפטרות מה עכשיו מה עם הלימודים?

אני מניחה ..

שאם התפטרת אז כנראה ממש רצית את זה .. אז אני מאחלת לך הצלחה במציאת עבודה חדשה
מזל טוב !!!! =]

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifדייייי אני לא יכולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עשיתי לך ת'שבוע... אוווווווווווווווו גמת לי
"יפית אני אשתה ואז תתקעי לי את הצ'יפס ישר טוב?!"
הסבר:אני לא רציתי לעשן עוד סיגריה ונשאר לי רק עוד קצת מהWOOWOO שלי והוא היה ממש חזק כי ביקשתי שיחזקו לי אותו אז.. אמרתי לה שתתקע לי צ'יפס ישר אחרי להעביר את הטעם החזק חחח וזהו
אייי הטכנאי החתיך "רתם יש לי ... אמממ ד-ב-ר-י-ם מתחת לשידה!" מה ????????? שוב לראות אותי????????? רעה~! חחח טוב נו... אם אין ברירה! מתעליך!!!

STU XD

New member
אם כבר חזרתי אז גם נסכם חח..

השבוע שעבר: - שיר השבוע :כל מיני טראנסים הזויים - אלבום השבוע:אין כזה - האדם שעשה לכם את השבוע:מאיה כפרעליה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כמה שיותר גבוה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"..נלך למועדון לסביות" פתאום האח הקטן שלה עונה לטלפון והוא שמע אותה אומרת את זה והיא בארון..חח - דבר שהשגתם השבוע:קצת כיף
- מאכל השבוע:אוכל תיני שהרג אותי אתמול חחח - משהו שעשה לכם את השבוע:חברים - משהו שהרס את השבוע:היה קשה ביום השואה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:"ונאהב שבעתיים" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אחד במאי, לצלם, - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני אמצא עבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מוש-ג'ה איז וואן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ.. סתם: תמונה(תתפרעו!) תמונה מהקיץ.. שמזכירה לי דברים טובים :]

uvita

New member
מסכמת שבוע כמעט נפלא!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע : "Happy birthday to you" בספרדית. וגם "הלוואי". - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אותו אדם שעושה לי את השבוע כבר 22 חודשים
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Time of your life - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוריאל: "בטכס היה אסור לנו לשים שום דבר בכיסים, אבל שמתי את זה" (מוציא דף מקופל מהכיס בחולצה, בו יש תמונות שלי, שהוא הדפיס לפני שהתחיל את הקק"צ). ואני כמעט בוכה מהתרגשות. - דבר שהשגתם השבוע: לא אומרת עד שהכל חתום :X - מאכל השבוע: בוורייה - משהו שעשה לכם את השבוע: אפשר יותר?- טכס הענקת דרגות לסגן אוריאל |מתלהבת|, משהו שקרה ביום חמישי, ויום ההולדת שלי בשישי. - משהו שהרס את השבוע: הכאב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין לי ארץ אחרת
(זו לא מסקנה מהשוע, אבל זה רלוונטי בגלל דברים שקרו לי וגם בגלל השואה ויום הזכרון ויום העצמאות שבשבוע הבא) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: החג האהוב עלי- יום העצמאות!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל מיני -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חח..השבוע נפתח עוד שעתיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את אהובי. (ויהיה נחמד אם אצליח להגיע להופעה של עברי) סתם: תמונה(תתפרעו!) כל הזמן אני שמה תמונה- הפעם אין לי כח....

למעלה