סיכומכנס!

CibiHeart92

New member
סיכומכנס!

קדימה חברים אני יודעת שהייתם שם!!

איך היה?
עד מתי נשארתם לתפור אתמול בלילה?
מי הרשים אתכם ממש בקוספליי שלו?

קדימה חפירות, GO!

(באמת שאין לי מושג איך אני כ"כ ערנית)

Erubazo

New member
מוות

באמת שאני לא בטוח בידיוק איך להגדיר את הכנס הזה.
הייתי דיי מת לאורך כל הכנס גם בעקבות ההקמה אבל הרבה יותר בגלל הבסיס יומיים קודם.
היו קוספלייז ממש מטורפים וגם לעזור לאורגד להתלבש היה חתיכת פרוייקט.
התיחזוק של הפרופ המציק שלי היה מעצבן כשכל כמה דקות רצתי להחליף לו את החיבור ליד אבל נו טוב.
פדיחת הכנס היא בראשותי כמובן אבל הכל ברוח טובה אז למי אכפת D:

לישון משלוש עד ארבע בצהריים היום היה הדבר הכי טוב אי פעם, אני חושב שהחיו אותי.

בכל אופן מקווה שנהנתם P:

Serf SaN

New member
היה כיףףףףףף

אני אוהב את החברים שלי :D ואת כל האנשים הכיפיים בקהילה הזאת! כל כך כיף סתם לדבר ולצחוק איתכם, היה לי יום נהדר. :)

Serf SaN

New member
וכמובן עכשיו תפוז מחליט להציג תמונה גם למעלה.

אךךך.
פעם הייתי מונע את הבאגים הדפוקים האלה עם פשוט למחוק את התגובות שלי ולכתוב מחדש. XD

Winged Serpent

New member
אין יותר זקן D:

הראש שלי נראה כמו ביצה עכשיו ומעולם לא שמחתי יותר להסתכל במראה (לא ציני).

הפעם עשיתי תפקיד סגל שלא לגמרי התאמתי לו וחבל, הועלתי הרבה פחות משהייתי רוצה. אבל הקוספליי של טנזין היה huge success וזה היה... מפתיע. אבל אם אתה נראה כמו לפיד ענקי אתה כנראה תמשוך תשומת לב.

לפני הכנס היה לי לילה לבן שהתחיל בהופעת הקרקס של Cirque De Soleil, הזה שהגיע מצרפת. משם נסעתי לכנס לעזור בהקמה אבל הרוב המוחלט היה מוכן כבר (נו מה אני אעשה שהכרטיסים לקרקס הוזמנו לפני יותר מחצי שנה :( ) ואנשים כבר התחילו לנוע לכיוון שינה ואני כמיטב המסורת (האישית שלי) נשארתי ער. אני גם חושד שאם אתה ישן שעתיים בליל הקמה אתה תקום רע יותר משהיית אם לא היית ישן.

בנקודה הזאת אני רוצה להבהיר שאני הכנתי חלק מועט מהקוספליי עצמו, את הרוב עשו עד היום האחרון ההורים שלי.
מה שאני תרמתי לקוספליי: ראש קירח, זקן שגודל חודשיים וחצי, נעליים שהדבקתי עליהן בד בצורה מחפירה ולא שמו לב יותר מדי, סיכת פליז (פליז הוא תערובת של נחושת ואבץ, מסתבר).
מה שההורים שלי תרמו: כל השאר. מכנס Hammer Pants שכזה, חצאית, חולצה צהובה ממש מגניבה עם צווארון עומד, הפסים האדומים לידיים שלי, הגלימה, הגלימה הקטנה שמעל הגלימה (יש לזה שם נראה לי). לאמא שלי היה ניסיון בתפירת אוהלים ושקי שינה לטיולים שהיא עשתה לפני 25 שנה ומאז היא לא תפרה כלום. היא ואבא שלי (שתכנן הרבה מאוד דברים בקוספליי עצמו) היו צריכים לזכות בתחרות הקוספליי.

הקוספליי שרציתי לראות הכי היה של עוז שעשה את Trafalgar Law. אני מת על הדמות הזאת בוואן פיס ומבחינתי זה היה מושלם. אבל אני משוחד, אני מת על עוז. ניקול עשתה אין-לי-מושג-מה שהיה פסיכי-מגניב להחריד, עינב עשתה ממש טוב את Kurei מ- Angel Sanctuary, אחת המנגות הראשונות שקראתי אם לא הראשונה והארט שלה חקוק לי בראש.
סביר שהיו עוד המון מגניבים אבל ההסתובבות שלי בכנס הייתה תזזיתית מדי, אז לא זוכר E:

גם ח"ח עצבני לגד, שתלה פוסטרים של Amon בכל מקום וחילק פלאיירים. אנשים נגנבו מזה וזה תרם המון להוואי של הכנס.

לא הספקתי לנצל את פינת צילום הקוספליי כי בהתחלה לא הייתי מודע לכמה היא מגניבה ואז פשוט לא היה לי הזמן. בפינת התיקון לעומת זאת הייתי מספיק פעמים כדי לתקן את החצים שלי

נראה לי ש... זהו?

Stuchi

New member
אני חושבת שאתה מתכוון לפונצ'ו D:

והיית טנזין מדהים! D:

Michal246

New member
זו שכמייה!

היית פשוט טנזין. כאילו, לגמרי טנזין חי מול הפרצוף שלי.

Stuchi

New member
AMON ON A CON

היה כנס סבבה לגמרי~ הוא התחיל כשממש לבשתי את הקוספליי שלי בבוקר במתחם, לפני זה לא הייתי בכלל בהתרגשות ממנו XD
לילה לפני תפרתי כפפות מזורגגות עד שתיים וחצי לפנות בוקר )': פיהקתי כל הדרך לכנס ושמתי טונות מייקאפ שלא ייראו את השקים D':
זכינו בתחרות קוספליי בקטגוריית קאסט(ים) D:
קוספלייז שממש הרשימו אותי... צמד אלצ'ינו, סבטה וניקול. פאקינג וואו. העיטורים מהממים, ובכלל העיצובים של זה מהממים!! אני חושבת שהחייתן את הדמויות בצורה יוצאת מן הכלל *____* (חקרתי על זה אח"כ כשהגעתי הביתה, אני לא אומרת סתם! >: )
גם יובל ועינב עשו עבודה מצויינת בלהרשים אותי XD הייתן מדהימות!!!
וסם *____________* הלולוש הכי טוב שנראה אי פעם! 3>
בכלל, התחרות הייתה מלאה בקוספליירים מעולים O:~ בטוחה שהיה לשופטות קשה להחליט למי להעניק את הפרס P: (חוץ מההנחייה, נהניתי מהתחרות! הלך לי הגרון מלצרוח לכם X''D)
חזרתי הביתה עייפה אבל מרוצה, כרגיל הרגיש לי שכנס שלם לא עשיתי כלום ופספסתי את ההרצאה של ענן ושירה שרציתי ללכת אליה ;-;~

לסיכום, אוהבת את כולכם וקורה שליטע (הפאקצה שבי נכנסת לפעולה בשתיים בלילה, סורי)

happy berry

New member
שיואו בדיליי פסיכי~

תפרתי עד 4 לפנות בוקר בערך. יכולתי לסיים עוד קודם אבל הרוכסן היה מנוול [הרוכסן שתפרתי מבעוד מועד נשבר,והרוכסן השני שתפרתי נתפר הפוך,מסתבר, לא היה לי הרבה מזל עם רוכסנים, הצלחתי לשבור פעמיים את הרוכסן של המחזמר, בנוסף לשלי].
קמנו [יובל ואני] ממש מוקדם בבוקר כדי להגיע לכנס בשמונה וחצי. סם אספה אותנו ודיברנו על שטויות כל הדרך.
בשפיטה היה ממש נהדר, ליעד וסם אתן מדהימות! היה לי כלכך כיף לשפוט איתכן. השפיטה נגמרה יחסית מהר, למרות שהיו לא מעט עיכובים בהתחלה [זה הזמן לבקש סליחה מכל מי שהגיע בזמן לשפיטה שלו ונאלץ להמתין בגלל עיכובים, לא התכוונו
].
בתחרות היו מלא עיכובים בהתחלה והיינו קצת עקומות כשהקראנו את הזוכים היה שואו טוב [העליות לבמה של לירון ושייני, וואו!] וכולם היו כלכך יפים!~
היה לי חבל שהכנס הסתיים מוקדם מידי ולא הספקתי לשבת/לראות את כל האנשים שרציתי לראות. [וגם לא היה אפטר-כנס. כי עשן סיגריות על המדרגות לא נחשב.] ושהייתי רוב היום בחדר השפיטה [למרות שהיו לו את היתרונות שלו-המיזוג למשל].

זהו, וטוב שהיה. ניפגשה באייקון, וגם שם אני שופטת! אז תבחרו תחפושות בtheme המתאים ותהיו יפים!

למעלה