אין יותר זקן D:
הראש שלי נראה כמו ביצה עכשיו ומעולם לא שמחתי יותר להסתכל במראה (לא ציני).
הפעם עשיתי תפקיד סגל שלא לגמרי התאמתי לו וחבל, הועלתי הרבה פחות משהייתי רוצה. אבל הקוספליי של טנזין היה huge success וזה היה... מפתיע. אבל אם אתה נראה כמו לפיד ענקי אתה כנראה תמשוך תשומת לב.
לפני הכנס היה לי לילה לבן שהתחיל בהופעת הקרקס של Cirque De Soleil, הזה שהגיע מצרפת. משם נסעתי לכנס לעזור בהקמה אבל הרוב המוחלט היה מוכן כבר (נו מה אני אעשה שהכרטיסים לקרקס הוזמנו לפני יותר מחצי שנה

) ואנשים כבר התחילו לנוע לכיוון שינה ואני כמיטב המסורת (האישית שלי) נשארתי ער. אני גם חושד שאם אתה ישן שעתיים בליל הקמה אתה תקום רע יותר משהיית אם לא היית ישן.
בנקודה הזאת אני רוצה להבהיר שאני הכנתי חלק מועט מהקוספליי עצמו, את הרוב עשו עד היום האחרון ההורים שלי.
מה שאני תרמתי לקוספליי: ראש קירח, זקן שגודל חודשיים וחצי, נעליים שהדבקתי עליהן בד בצורה מחפירה ולא שמו לב יותר מדי, סיכת פליז (פליז הוא תערובת של נחושת ואבץ, מסתבר).
מה שההורים שלי תרמו: כל השאר. מכנס Hammer Pants שכזה, חצאית, חולצה צהובה ממש מגניבה עם צווארון עומד, הפסים האדומים לידיים שלי, הגלימה, הגלימה הקטנה שמעל הגלימה (יש לזה שם נראה לי). לאמא שלי היה ניסיון בתפירת אוהלים ושקי שינה לטיולים שהיא עשתה לפני 25 שנה ומאז היא לא תפרה כלום. היא ואבא שלי (שתכנן הרבה מאוד דברים בקוספליי עצמו) היו צריכים לזכות בתחרות הקוספליי.
הקוספליי שרציתי לראות הכי היה של עוז שעשה את Trafalgar Law. אני מת על הדמות הזאת בוואן פיס ומבחינתי זה היה מושלם. אבל אני משוחד, אני מת על עוז. ניקול עשתה אין-לי-מושג-מה שהיה פסיכי-מגניב להחריד, עינב עשתה ממש טוב את Kurei מ- Angel Sanctuary, אחת המנגות הראשונות שקראתי אם לא הראשונה והארט שלה חקוק לי בראש.
סביר שהיו עוד המון מגניבים אבל ההסתובבות שלי בכנס הייתה תזזיתית מדי, אז לא זוכר E:
גם ח"ח עצבני לגד, שתלה פוסטרים של Amon בכל מקום וחילק פלאיירים. אנשים נגנבו מזה וזה תרם המון להוואי של הכנס.
לא הספקתי לנצל את פינת צילום הקוספליי כי בהתחלה לא הייתי מודע לכמה היא מגניבה ואז פשוט לא היה לי הזמן. בפינת התיקון לעומת זאת הייתי מספיק פעמים כדי לתקן את החצים שלי
נראה לי ש... זהו?