סיכומון

YARDEN268

New member
החלמה מהירה לסבתא שלך ../images/Emo201.gif

גרסה טובה
בהצלחה בלשון
"On a scale of one to Chris Brown, how mad are you?" חחחחחחחחח XD

2MayaN2

New member
תודה על הכל../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

לצערי היא נפטרה אתמול לפנות בוקר. אבל תודה בכל זאת:)

נסטי XD

New member
שבוע אחד המגעילים שהיו :(

שיר השבוע של פארמור: thats what you get, playing god, looking up שיר השבוע לא של הלהקה: הרבה הרבה הרבה... lips of an angle - inder דור דניאל - אם רק היית יודעת drops of jupiter - train heaven can wait - we the kings change - taylor swift disappear - the gabe dixon band ועוד מלא שירים השבוע היה כיף כי: הוא נגמר XD, והלך לי ממש טוב במתכונת בהיסטוריה אחרי שחרשתי יומיים :) השבוע היה באסה כי: פיטרו אותי מהעבודה כי מישי לא אהבה אותי, אז היא דאגה להעיף אותי, הרסתי בערך כל דבר טוב שהיה לי, ולחץ מהלימודים הדפוקים האלה... תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\ספר השבוע: "רופא להשכיר, שקר לי, האנטומיה של גריי, קוגרית או משו כזה XD", "אשתו של הנוסע בזמן - איזה יפה היא!! זה לא להאמין!! תמונת השבוע: אינלי כוח ציפיות לשבוע הבא: חתונה של בת דודה שלי, עוד בגרות אחת שאני אסיים ולא אצטרך ללמוד לשון יותר! משהו שאתם לא מצפים לו: בגרות בלשון, מתכונת בתקשורת, לראות את כולם =\ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים): תהנו בחיים האלה, כי אחרת כל החיים תחשבו מה היה קורה אם....

2MayaN2

New member
אני מצטערת../images/Emo201.gif ../images/Emo221.gif

מגעילה מי שעשתה את זה
אני די גרוע בלנחם אז כל מה שאני יכולה להגיד זה שיהיה בסדר
מי יפה? אשתו של הנרי? היא מהממת...אני אוהבת את השחקנית הזאת. (היא שיחקה גם ביומן למי שראה) קוגרית או משהו כזה זה שם הסדרה או שהתכוונת לקוגר טאון?XD בהצלחה בהכל
ו
על העצה:)

נסטי XD

New member
איזה מותק את, תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

והיא היתה ממש כלבה, ועוד אחת שלא גייסו אותה לצה"ל כי היא חולת נפש חחחחח וקוראים לה רייצ'ל מקאדמס היא פשוט מדהייייייייממממממממההההה, והיומן זה אחד הסרטים, פשוט לא יכולתי להפסיק לבכות =\ ונראה לי שזה קוגר טאון, זה עם קורטני קוקס שהיא מנסה להתנהג כמו בת 20...לא?

2MayaN2

New member
כן היא ממש טובה../images/Emo45.gif ../images/Emo221.gif

חח כן זה קוגר טאוןXD

shaharEB

New member
סיכום באיחור =]

שיר השבוע של פארמור:all i wanted ' carful ' feeling sorry שיר השבוע לא של הלהקה:metric-eclipse[all yours] the bravery-ours Florence + The Machine — Heavy In Your Arms pixie lott-turn it up השבוע היה כיף כי:בקושי למדנו משהו =] השבוע היה באסה כי: יום שישי היה די מעצבן..וגם כל השבוע היה משעמם! תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\ספר השבוע: טורצווד 2 , pride & prejudice תמונת השבוע:=> ציפיות לשבוע הבא: שהפדיחות במסיבת כיתה יעברו!! משהו שאתם לא מצפים לו: השבוע האחרון של הלימודים-למה לא לדלג ישר לתעודות והביתה?! משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים) : ??? חופש נעים =]

למעלה