סיכומון

2MayaN2

New member
סיכומון../images/Emo152.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

מסכמש"ת ! :)

שיר השבוע של פארמור: לא ממש שמעתי.. שיר השבוע לא של הלהקה:animal i have become- three days grace השבוע היה כיף כי: קיבלתי 89 בפיזיקה וכולם קיבלו 30 מיחיחי! השבוע היה באסה כי:הלכתי מוקדם מהמסיבה של יובלי אתמול :< תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\ספר השבוע: צופן דה ו'ינצי של דן בראון תמונת השבוע:נאא ציפיות לשבוע הבא: שלא תהיה לי בטן בממדיון ._. משהו שאתם לא מצפים לו: לא יודעתתת משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים): משה, אתה לא קיפוד!

2MayaN2

New member
animal i have become../images/Emo45.gif ../images/Emo221.gif

חח וואו..כל הכבוד
את הולכת למימדיון? איזו קנאה
תהני

2MayaN2

New member
אה מהבי"ס? ../images/Emo221.gif

פשש סחתיין:) הבי"ס שלי לקח אותנו למיומנה..אבל אני לא מתלוננת היה ממש יפה:)

YARDEN268

New member
סכמ"ש ../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור: when it rains, careful שיר השבוע לא של הלהקה: Three Days Grace-Never Too Late, just like you Dead By Sunrise - Too Late, let down, into you השבוע היה כיף כי: בקושי למדנו, 100 במיצ"ב השבוע היה באסה כי: הימים האחרונים עוברים לאט >< תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
glee, בנות גילמור
, צווארון לבן
אשתו של הנוסע בזמן, נער החידות ממומבאי תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא: שבוע אחרון ללימודים :) , סופרלנד, אולי ימית 2000, שופינג עם אחותי
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים):

2MayaN2

New member
חח יא DBS../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

ואשתו של הנוסע..ספר מעולה. נחמד לסיים את השנה עם 100
יו איזה מוזר-שבוע הבא היום האחרון ללימודים (יום שני אצלי)
למרות שזה פחות נחשב כי יש עוד הרבה בגרויות
חח כולם הולכים לפארקים שבוע הבא? כיף לכם..תהני

YARDEN268

New member
זה באמת נחמד ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

סיימת אתמול או שאת מסיימת יום שני הבא? תודה

2MayaN2

New member
טכנית הייתי צריכה לבוא אתמול ../images/Emo221.gif

וזה היה אמור להיות יום הלימודים האחרון אבל כמובן שבגלל סבתא שלי לא הגעתי... אבל זה לא ממש משנה כי כבר אין שיעורים ואני לא באה לבי"ס. אני באה רק לבגרויות,לקבלת מגנים ושבוע הבא לתעודות. מין חופש מוזר שכזה

נסטי XD

New member
אני ראיתי את הסרט אשתו של הנוסע בזמן אתמול

אחד הסרטים, נראה לי אני גם אקרא את הספר :) והביצפר שלנו נוסע לימית 2000 יום שלישי, אז אל תסעי ביום הזה חחחחחח

2MayaN2

New member
לימית 2000? ../images/Emo221.gif

ואו זה ממש רחוק לכם לא? וכן כאי לך לקרוא:) למרות שזה טיפה הורס כשרואים קודם את הסרט (גם אני ראיתי קודם)

נסטי XD

New member
לא נורא, חברה שלי אמרה שהסרט לא ממש כמו

הספר אז נראה לי אקרא.... וכן, זה איזה 3 4 שעות נסיעה חחחחח, אבל מזל שאני לא הולכת כי בת דודה שלי מתחתנת באותו היום :)

2MayaN2

New member
אז תקראי:) ../images/Emo221.gif

ואו חח יפה שהם נוסעים עד לשם..מקווה שזה יהיה שווה את זה. ואז תהני יותר מכולם:)

YARDEN268

New member
חחחח זה הביה"ס מארגן ../images/Emo80.gif

אבל לא נראה לי שאנחנו כלל נוסעים בסוף...

למעלה