סיכומון

2MayaN2

New member
לא נורא..לפחות יהיה לך את הסופרלנד../images/Emo45.gif |בועית

yael1998

New member
מסכמשת :) ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: דיי חרשתי על ignorance וthat what you get שיר השבוע לא של הלהקה: kerli - tea party שלומי שבת- תרצי בי eddy wata - I like the way השבוע היה כיף כי: אממ .. לאיודעת XD השבוע היה באסה כי: חזרות למסיבת סיום. חום. דגלנים. כבד. תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: איך פגשתי את אמא עוד כמה סדרות XD תמונת השבוע: היא כ'כ מושלמת *~* ציפיות לשבוע הבא: אולפן הקלטות
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): קיבלתי 65 באיכסטוריה והמורה המפגרת הזאת כתבה לי 'יפה!' ליד הציון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני כולי מתה XDD

2MayaN2

New member
חח כנראה ששאר הכיתה קיבלה עוד פחות ../images/Emo221.gif

תהני בהקלטות:) אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל מניסיון שלי תביאי משהו שיעסיק אותך..מתייבשים שם שעות

yael1998

New member
אהא ../images/Emo47.gif

זה מ8 בבוקר עד 2, אנחנו כ'כ הולכים להתייבש שם. ולפי הציונים שחברות שלי קיבלו, לא קיבלתי הכי נמוך אבל לא הכי גבוה XD

2MayaN2

New member
חח אז אולי המורה אוהבת אותך ../images/Emo221.gif

חח לא יודעתXD

yael1998

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח| כתר|

בדיחה טובה XDDDDDDDDDD היא? אוהבת אותי? תאמיני לי שאני הבנאדם האחרון שהיא אוהבת. אבל זה בסדר, זה הדדי בינינו

yael1998

New member
כן D: ../images/Emo47.gif

למרות שנוראנורא רציתי להיות בדרמה.. אבל לאנורא :)

2MayaN2

New member
מסכמת../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:Careful שיר השבוע לא של הלהקה:מלא של מקפליי
והגרסה היפה הזאת מההופעה שלהם במדריד ל-Too close for comfort:http://www.youtube.com/watch?v=Kuy_...&p=47D748B25D142207&playnext_from=PL&index=19 All Time Low - Coffee Shop Soundtrack Remembering Sunday-All Time Low All Time Low - Painting Flowers Hello Brooklyn" - All Time Low' השבוע היה כיף כי:נגמר ספרות!, הזמנתי כרטיסים ל30STM ולהופעה הערב:), יציאות. השבוע היה באסה כי:סבתא שלי במצב לא טוב, חברות שלי מתנהגות מגעיל וסתם שהלך לא משהו בספרות. תוכנית\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
אני,הנרי השמיני.
פרייז'ר, חברים,שנות ה-70, חצויה 2,אוורוורד. תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:שהמצב יסתדר
,שלשון יעבור ולהופעה הערב
. משהו שאתם לא מצפים לו:לשון.
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):אני חושבת שהתחלתי לפתח סוג של אובססיה למקפליי
וכל מיני ציטוטים מהטוויטר שהצחיקו אותי: yelyahwilliams :Tweetin' from an iPad. @newfoundglory's music vid looks so dope. Don't judge me for saying' dope. It's allowed once you sing in a rap song. "On a scale of one to Chris Brown, how mad are you?" "Shit where did that spider go? I'm not sleeping in my room tonight.." "RT "No offense" basically means "I'm going to insult you, but don't get mad " RT "Yeah, ok, yes, yeah, yeah, ok, yes, ok, i know, ok, yes, BYE MOM שבוע טוב

נסטי XD

New member
מקווה שיהיה טוב מותק ../images/Emo23.gif

הציטוטים שלך הרגו אותי, מזה RT? איזה כיףףףףףףףףף לך שאת הולכת ל30STM אני אהיה בפולין, חוגגת יומולדת במחנה השמדה חחחחח

2MayaN2

New member
תודה../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

Re-Teet יש כפתור עם אפשרות כזאת ואז בעמוד שלך מופיע משהו שמישהו אחר כתב (ההסבר הכי נכה בעולם..חח אם מישהו יכול להסביר יותר טוב אז בבקשה
) עדיין מוזר לי שאתם נוסעים בחופש..אבל בכל מקרה אני בטוחה שתחגגי כמו שצריך אחרי שתחזרו:)

למעלה