מסכמת../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif
שיר השבוע של פארמור:Careful שיר השבוע לא של הלהקה:
מלא של מקפליי
והגרסה היפה הזאת מההופעה שלהם במדריד ל-Too close for comfort:
http://www.youtube.com/watch?v=Kuy_...&p=47D748B25D142207&playnext_from=PL&index=19 All Time Low - Coffee Shop Soundtrack Remembering Sunday-All Time Low All Time Low - Painting Flowers Hello Brooklyn" - All Time Low' השבוע היה כיף כי:נגמר ספרות!, הזמנתי כרטיסים ל30STM ולהופעה הערב

, יציאות. השבוע היה באסה כי:סבתא שלי במצב לא טוב, חברות שלי מתנהגות מגעיל וסתם שהלך לא משהו בספרות. תוכנית\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
אני,הנרי השמיני.
פרייז'ר, חברים,שנות ה-70, חצויה 2,אוורוורד. תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:שהמצב יסתדר
,שלשון יעבור ולהופעה הערב
. משהו שאתם לא מצפים לו:לשון.
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):אני חושבת שהתחלתי לפתח סוג של אובססיה למקפליי
וכל מיני ציטוטים מהטוויטר שהצחיקו אותי: yelyahwilliams :Tweetin' from an iPad. @newfoundglory's music vid looks so dope. Don't judge me for saying' dope. It's allowed once you sing in a rap song. "On a scale of one to Chris Brown, how mad are you?" "Shit where did that spider go? I'm not sleeping in my room tonight.." "RT "No offense" basically means "I'm going to insult you, but don't get mad " RT "Yeah, ok, yes, yeah, yeah, ok, yes, ok, i know, ok, yes, BYE MOM שבוע טוב