סיכום ?

והכי מצחיק

זה משחק מכור
שום סטרס אחותי, שום סטרס ,רק גועל על אנשים שלא יודעים לכבד אנשים אחרים.

N D R

New member
סופי...

לשנס מותניים, לקחת אויר, לא לקחת אישי הרי הכל כאן משחק מכור
תעני לי ברצינות עכשיו, חיית באשליות שאין לכן הדלפות קבועות מהאדום? כל יום וההדלפה שלו. כל הדלפה והסיבה שלה. וכמעט אף אחת מהסיבות לא ממש קשורה לאדום אלא רק לנפשות שמבקרות שם בדיוק כמו פה ובדיוק כמו בכל מקום אחר. חסמב"ה זה רק בספרים.

זיי......אממממממממממ.......נו...

{כל הילדים מתבקשים לכבות את המסך...} { כזה עסידה ובלאגן של גן חיות.... כמו לפניי 40 שנה במדבר, כשרחל לא נתנה לבעלה אז הוא הלך לאתונה של השכן ממול... ככה דולי הכיבשה נולדה לנו}

תגידי אקססורית......

לא רק שאת מופיעה לנו כאן פעם בכמה ימים.... ברוב חוצפתך,את גם נכנסת לנו כמו צונאמי.... כאילו מה נהיה......

כאילו מה?

כיאה לאסקטזית כמוני....{מחייב} {דון ג'ובאניניו.......הצונמי עוד לא הגיע עד אלייך..עדיין}
........חיה רעה!!!

רגע..מה סיכום..

אפשר את ההתחלה..את האמצע..<למי שתמיד מפספס את הHOT פורום> את הסוף..לא צריך..כאן הוא אפ'עם לא מגיע..

אני כולי גי'פה כבר

הדלקתי ואני מקווה להגיע לדולפינריום היום אם ישאר לי מעט כוח. נכיר קצת את הסטלנים של הפורום אני מבינה שאת לא באה! הנה קרש עוד דקה עושה פיפי.

d a n i e l s 5

New member
מצטטת את הקצין וג'נטלמן מהבוקר

"יום נפלא גם לכל אלה שעסוקים ב"דברים המהותיים" בחיינו, היא אמרה, הוא עשה , היא התחילה....תמשיכו,זה רק שלכם.." זאת אומנם היתה ברכת בוקר טוב....אבל דפנטלי גם ברכת לילה טוב. אשכרה זה שלכם, שלך ושלו....תהנו ! סבתא שלי היתה מסיימת ב.... "העיקר שתהיו בריאים ותדעו לשמור על הילדים שלכם"

d a n i e l s 5

New member
האמת שאת זה היא היתה אומרת

בעברית...... ומקנחת ב....."רק נחת רוח" (את זה את חייבת לקרוא במבטא מרוקאי כבד).

דנדושיק...{חמסה חמסה}

לא הבנת לו נכון אם כך... עם מרבד האייקונים שהוא פרש...היתה לו כוונה אחורית מאוד פתוחה וברורה... {נו טוב...השמן עשה פעולה טובה} הוא אמר...ש..היא אמרה..בסך הכל..שיהיה לכם אחלה בזיוני שכל שלכם. למה להעליל?

למעלה