סיכום ?

סיכום ?

סיכום היממה האחרונה: מתוך 400 חברים מתוכם 50 קבועים נמצאו 4 נשים ו3 גברים שהביעו שביעות רצון ממנהלת הפורום. יש לנו חסום אחד א ני ר ,כמובן ,שהעיז למתוח ביקורת. יש לנו 3 הודעות מחוקות. שירשור יפה בחדר האדום על מי אני וכנראה שאני לא כותבת שם הרבה..או שאין קשר.. ואחת אלוהינו-אלוהינו-אלוהינו שבהנהלתה ובמחיקתה - דינה הנצחית ! עד מתי השתיקה תנצח את הפורום המקסים הזה ?

חג היום.....עזבי אותך משטויות../images/Emo140.gif

יש לך משהו יותר מעניין

יו

פיספסתי ת'שרשור הזה.. אפשר לקבל לוג? סיכום? תקציר? שורה......... משהו?.. א-ניר..........אוח....איך? למה? {מה? אנחנו בחדר אדום??? שאני ספוגת חמצן בלונע שכמוני... ולא ידעתי ..איזה פיספוס..... :( }

מה קרה שוב לשירשור של אילנה?

רק ראיתי בבוקר..ופוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נעלם? שוב מחקו?

והכי מצחיק הוא

שאת ממש לא האישיו בחדר האדום וכנראה שקצת כואב לך שאת לא יכולה להיות חלק מהחדר האדום, בגלל זה את עסוקה במה קורה שם. וההתעסקות שלך בדינה??? כנראה קינאה??? סופי - בהפסקת פרסומות של משחק מכור......... הופ מתחיל

למה למה למה?

תגידו מה קרה לכן? מי באה לשלוף ת'ציפורניים למה אני רק גמרתי לשייף...

{סאמק.....מהההההההההההה?.....}

מה? כולם בחדר האדום כבר? כולם קיבלו תפקידים וציוד? למה לא מודיעים לי שנכנסו למצב של "רד" אלרט?....... {למה מנדים ת'בלונדיות תמיד? רק בגלל שציפור זו עוף ולא עופעיון ממולא?.......חייבת למצוא לי חדר סגול :) }

אוהבת המונים...

סגול......... צבע חושני, צבע חם, צבע של אהבה, מתחבר לאנרגיה שמימית למסתורין ולנסתר. צבע מאד מרגיע ומשרה ריפוי עמוק. ..
{אוהבת גם את הסיגר של אחריי...רגל על רגל...ואת המשפט... אנל'א עשיתי כלום.....
}

N D R

New member
הממממממממממממ

יותר מדי משחקי מילים. יש לי סחרחורת מלהבין איפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר.

הכי מצחיק?

הכי מצחיק איך נכנסת לסטרס והעפת חצי מהחדר ,ומצחיק ששעה רד-הד החמודה מנסה להסביר לך משהו עד שבאה חתולית והסבירה כמו שצריך.

אממ............

תגידי.. בעלת חיים.......זיי שייך לחדר אדום.....לא???. {פתאום כזה לא בא לבנלונדע הזו לשחק ת'משחק..
}

למעלה