סיכום ?

d a n i e l s 5

New member
באבוע הבנתי.

שנקרא למשורר ונשאל אותו "למה התכוון המשורר" וזה , השירשור הזה שלו ושלה לא זיוני שכל?

d a n i e l s 5

New member
אמרה האקסייטרית

"פתאום כזה לא בא לבנלונדע הזו לשחק ת'משחק" ואני הולכת לאמץ את הבלונד הזה.... אני כבר לא כאן.

N D R

New member
../images/Emo13.gif ואני עוקב אחרי הדפסות השעון

מהרגע שכתבת "זה שלכם, תהנו" ועד להודעה זו שלך חלפו שלושים קטנות
ובאמצע היו עוד כמה חתימות
וזה בשבילך

את באמת רוצה לדעת???

מי "עושה" פה את מי...???? ומכפת לך בכלל מהשטויות האלה.?? ומה עם הצונאמי....?

ozzz64

New member
יש אנשים ששרפו את עצמם ...

כדי להביע מחאה . מה הבעיה לכתוב את זה בניק המקורי שלך ? מקסימום תיחסם .

N D R

New member
יש כאלו שהתפשטו בכדי להביע מחאה

אני בעד השיטה הזו דווקא

רות 2

New member
שיוווווו.....פתאום נפל לי האסימון

ואין ספק ... זיון!! זיון יעזור לך .. לא תחלופה של מינהלת לא ויכוח לא תשובות עניניות ולא תגובות עוקצניות .... רק זיון יעשה לך טוב ... חוסר בויטמין z .. לפעמים משבש כמה תאים במוח אין ספק .... נקודה .סוף. רות עבור .

למה את חושבת שזיון מסדר הכל?

מיכלי אומרת..כן ואללה..זה בטוח מסדר טוב את הראש.. אז מה? לפי רמת השירשורים נדע מי זקוק לזיון? כי אם זה כך.. אז לפחות 90% מהנוכחים זקוק לזיון..ואז יש לי הצעה..ואפשר לסגור דיל..

ת'אמת..ביומיים האחרונים

הפורום הרבה יותר טוב..מכל "ארץ נהדרת" או במת בידור אחרת.. מתרגעת מול המסך מחייכת..תאמיני מזמן לא ציחקקתי ככה לאחורנה.. הנה ווידוי של שנייה ממיכלי שצוחקת עד עכשיו...

N D R

New member
הבנתי....

הפנקס והיד הם רק מטפורה.... רחלייייייייייייייייייייייייייייייי הדבקת אותי בקדחת המטפורות

Kטלנית

New member
אנמל תקשיבי ותקשיבי טוב הבהב../images/Emo88.gif

צרפי אותי ל4 ככה שזה 5
עליק' בשתי העיניים קפיש
שתיקה יפה לחכמים מאמי וסייג לחוכמה גם כן שתיקה אז אולי תשתקי... אני פשוט לא יכולה לעמוד מנגד ולשתוק במיוחד כשמדובר על ההנהלה של הפורום שאלה לי אליך ... תגידי ותומרי לי גם יחד למה את לא באה בניק הרגיל שלך אני פה כמעט 9 חודש לא זכור חיה שכמותך אז בחיית' עשי הבהב ואנחנו נעשה קישט'ה ופניטו לטרגדיה לא טוב לך ב"פורום הנחמד" הזה החוצהההההההההההההההההההה הדלת פתוחה מאמי וגם אם לא
ליצורים כמוך עשינו אשנבון|זבנג| אלליק'ע ..... וד"ש חמה לאניר והבונדים שלו אל דאגה חמודה לא יקח לו הרבה זמן לעשות לו איימל בוואלה ולחזור מחדש כמו שוונצ'ינגר הוא נעלם וקולו מהדהד אי וויל באק'

../images/Emo88.gif דינה בסדר גמור ../images/Emo88.gif

אז מחקה ועוד תמחוק הודעות אז מה ! כאחד שדינה מחקה לו בשנה ורבע יותר הודעות מכולם ,אני עדיין חושב שהיא ממלאת את תפקידה כראוי.

למעלה