סיכום: Nirvana-Nevermind

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

מההתרשמות שלי (ותאמין לי, יש לי אחות בת 21), בני 25 לא שונים הרבה מבני 15. אבל שוב, יש לי דרישות גבוהות לאנשים. לא נורא
.

Sum41xGiRL

New member
אני חייב להגיד

ש"ההודעה שלך יותר מיותרת" היא נורא מיותרת בעצמה. אתה דיקטטור או מה? זכותו להבעיה את דעתו המלאה וגם אם זה בהשמצת שם להקה. חבר, אם משעמם לך יש בצד פרסומת של אורנג' עם בחורה שצריכים להקליק כדי לחשוף אותה תתחיל להקליק.

Rusty Cage

New member
אשכרה...

מסכימה בקשר לחלק הזה- ""ההודעה שלך יותר מיותרת" היא נורא מיותרת בעצמה. אתה דיקטטור או מה? זכותו להבעיה את דעתו המלאה וגם אם זה בהשמצת שם להקה." מה הבעיה בלהגיד כזה דבר על משהו? אני לא מבינה משו בפורום הזה, למה כל דבר צריך לבוא עם נימוקים? יאללה, זה די ברור שמבחינתו האלבום הזה לא משהו בכלל, אז יופי שיהיה וראבק אנשים צריכים להפסיק להיעלב אם יורדים על איזה זמר/להקה/אלבום שהם אוהבים כאילו הרגע קיללו את אמא שלהם.

One Echoe

New member
את טועה.

היה שרשור על אלבום מסויים, יכלת להגיד את דעתך בשרשור. עכשיו, היה סיכום על האלבום. לבוא ולהגיד שזה אלבום מיותר כסיכום קצר יותר, רק יגרור שנאה וריבים. לכן זו הודעה מיותרת לחלוטין.

Rusty Cage

New member
אני חושבת שזה די ברור שהוא רשם את

זה כסיכום קצר יותר פשוט בציניות או בצחוק... ואני גם בטוחה שאם הוא היה רושם דבר כזה בשרשור הקודם ולא פה עדיין היו תוקפים אותו. ובקשר ל"יגרור שנאה וריבים", זאת בדיוק הנקודה שלי, לשנוא מישהו או לריב עם מישהו בגלל הערה טיפה עוקצנית על אלבום שהוא אוהב זה דווקא הדבר היחיד שנראה לי מיותר לחלוטין פה. לא צריך לקחת כל כך ללב, לא קיללו אותו, כולה הביעו דעה בצורה שכמעט כל אחד מאיתנו מביע אותה אני בטוחה ביומיום... לפעמים צריך לדעת להחליק ולא לשים על כל דבר קטן שמישהו מוציא מהפה. תראה למשל את ההודעה של סאם41גירל- הוא אמר משהו רע על פרל ג'אם, שזאת הלהקה האהובה עליי, אז מה כעסתי עליו? נעלבתי בשם אדי וודר? לא, שמתי זין אחד גדול ואפילו צחקתי קצת כתגובה...

One Echoe

New member
מסכים איתך לחלוטין.

לא צריך להתעצבן כשאומרים משהו רע על להקה שאתה אוהב. אבל זו לא הנקודה שלי. הוא בא ורושם הודעה כזאת משנאה. לא מהבעת דיעה על להקה... אבל בכל אופן, את צודקת. בכל זאת, אני חושב שההודעה שלו מיותרת.

Rusty Cage

New member
אה ודבר אחרון-

ג'סט פור דה רקורד אני התווכחתי פה על העיקרון שלבנאדם מותר לרשום הודעות קצרות עם קצת ציניות (זה לא הורג אף אחד) במקום מגילות של נימוקים והסברים, לא התכוונתי "להגן" עליו או משו... כי פשוט קראתי שוב ת'הודעות שלי וזה נראה לי כאילו אני מסנגרת עליו אז רק רציתי להבהיר שאני לא חחחח=) חוץ מזה שזאת זכותו להגיד שנברמיינד זה אלבום מיותר, לא הסכמתי בשיט עם שום דבר מילה שלו...

One Echoe

New member
אממ...זכותו..נכון.

אבל מה זה תורם ? חוץ מזה שזו הייתה הודעה סרקיסטית שבאה במכוון להיות נגד ההודעה הראשית.

dirty boots

New member
לדעתי,

זה היה בסדר גמור... באמת לא תמיד צריך לכתוב מגילה, כשאין לך כוח לנמק. אומנם הייתי מעדיף שכולם ינמקו, כי מטרת הפינה הזאת, היא לעורר דיון, אבל לכל אחד מותר לכתוב את זה. חוץ מזה, לדעתי זה לא היה סארקאזם. הוא אמר שהאלבום מיותר, וזה לגיטימי, ביחס להודעה הראשית.

Vdrums

New member
דעה לגיטימית היתה נחמדה

אבל להגיד מיותר או חרא או מה שזה לא יהיה לדעתי זה מטופש לחלוטין ומיותר.

Francesco Totti

New member
זה לגיטימי ביותר

יכולתי לחפור למה זה אלבום מיותר, אבל חבל על הזמן שלי.

Vdrums

New member
למה?

היה יותר מעניין לשמוע למה אתה חושב שזה אלבום מיותר מכל ויכוחי הפריקים/שטניסטים/פאנקיסטים שרצים פה.

Rusty Cage

New member
אבל תשמע, לא לכל אחד יש כוח/זמן

להתחיל שעה לחפור ולהסביר ממה נובעת השנאה שלו לאלבום. ואני ת'אמת לא רואה בזה דבר רע להגיד מדי פעם משהו קצר וקולע כמו "חרא אלבום" במקום מגילה שלמה (לא שזה רע, אבל לפעמים אין כוח/רצון/זמן לכתוב אחת).

Vdrums

New member
לדעתי זה טיפשי ומיותר.

בינתיים לא נראה שחסר למישהו פה זמן וכוח לרשום תגובות.

Rusty Cage

New member
חחחחח גם נכון../images/Emo3.gif

בו'נא ממש משעשע הדיון פה למעלה... "היפים זה איכות" "לא היפים זה חרא! פאנקיסטים הם אנשים טובים" "מטאליסטים הם סתם עובדי שטן, פאנק זה ה-דבר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

One Echoe

New member
תראי...

אני מבין שאת מזלזלת בזה שאמרתי שהם היפים הם איכות, אני רק לא מבין מה משעשע בזה. בכל אופן, הנקודה היא שלכתוב חרא של אלבום לא ממש מקדם את מהות הפרום ואת הדיונים בו.

Rusty Cage

New member
לא יודעת...זה נראה לי משעשע כי זה

דיון הזוי כזה חחח, לא מזלזלת
ו...אוקיי...לדעתי מהות הפורום זה להביע דעה בצורה שלא תפגע בבנאדם, ולהגיד על אלבום שהוא חרא זה בדיוק זה...אבל ת'יודע, בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים פשוט או שהדיון הזה יימשך לעד

למעלה