סיכום: Nirvana-Nevermind

dirty boots

New member
סיכום: Nirvana-Nevermind

Don't look Back In Anger: נוורמיינד הוא הדיסק שתמיד יהיה כיף להיזכר בו. כולו נוטף זיעה, נעורים, כעס מודחק, מישהו רוצה להגיד שמשהו לא בסדר, המים עכורים. אבל לא חשוב. הדיסק הזה בישר מהפכה שהסתיימה אחרי כמה שנים, והייתה לו אנרגיה שבעטה בתחת של יותר מדי נערים מזדהים. Dark Side Of The Moon: העניין שהדיסק הוא לרוב דיסק נעורים שבישר על מהפכה, הוא גם בעיה. כיום הוא להרבה אנשים דיסק שנחמד לחזור אליו, אבל זהו. שמענו את Polly יותר מדי פעמים (כן, הוא מדבר על אונס), Stay Away מפציע פה ושם, Drain You עושה לנו חשק לבעוט ברגל שלנו במשהו, אבל די. הגיטרה המלוכלכת הזאת כבר הפסיקה לנגן, התקדמנו. ועוד היו ימים שלדייס גרוהל היה שיער ארוך...

Polly- אונס?!..

Polly wants a cracker I think I should get off her first I think she wants some water To put out the blow torch It isn't me We have some seed Let me clip Your dirty wings Let me take a ride Don't cut yourself I want some help To please myself I've got some rope You have been told I promise you I have been true Let me take a ride Don't cut yourself I want some help To please myself Polly wants a cracker Maybe she would like some food She asks me to untie her A chase would be nice for a few It isn't me We have some seed Let me clip Your dirty wings Let me take a ride Don't cut yourself I want some help To please myself I've got some rope You have been told I promise you I have been true Let me take a ride Don't cut yourself I want some help To please myself Polly said Polly says her back hurts And she's just as bored as me She caught me off my guard It amazes me, the will of instinct It isn't me We have some seed Let me clip Your dirty wings Let me take a ride Don't cut yourself I want some help To please myself I've got some rope You have been told I promise you I have been true Let me take a ride Don't cut yourself I want some help To please myself אונס..? איפה?!.. אתה בטוח שהתכוונת לפולי ולא לרייפ מי?.. בשנות ה90.. אחרי שפולי ונוורמינד השתחחרו היה ת'סיפור עם פולי.. היה איזה אונס ענקי איפושהו בארצות הברית.. והם השתמשו בפולי כפס קול לעניין.. כשקורט שמע על זה הוא התחרפן כי הוא בכלל לא כתב את זה על אונס.. להבדיל מרייפ מי.. בקיצור.. ניראהלי שהתבלבלתם.. יום מדהים!!!

Rusty Cage

New member
זה על אונס

היה מקרה על חטיפה-כליאה-אונס של ילדה אחת, ופולי ה"תוכי" זה יענו הקורבן

לא...

רוצה לעשות סיאנס?.. קראתי 4 ביוגרפוית שלו בעקבות עבודה באנגלית.. במטרה לסכם את כולם לדף אחד.. באחת הביוגרפיות.. או בשתיים אם אני לא טועה.. היה כתוב שזה לא על אונס, וקורט התעצבן מאוד שזה שימש אז בתור פסקול לאונס ענקי באיזשהו מקום בארצות הברית.. בכל אופן.. זה יותר התעוללות מאשר אונס.. אונס זה רייפ מי.. שהוא גם אלים יותר מבחינת הליריקה והלחן.. לילה מדהים!

One Echoe

New member
ובכן.

ברגע שיצירה יוצאת לאוויר העולם, כל אחד יכול לפרש אותה כראותו. זה מה שיפה באומנות. את יכולה להגיד שקורט קוביין לא התכוון במקור, לאונס. אני יכול להגיד שלדעתי, היצירה מדברת על אונס.

Davidson

New member
אם קוביין אומר שלא, אז היא לא

לעומת זאת, בעיני גיל, היצירה יכולה להיות בעל תוכן שקשור לאונס. היצירה לא תדבר על אונס, כי זה נתון להחלטתו של קוביין, אבל לשם אתה תקח אותה. (כן, אני חושב שזה מה שהתכוונת. אבל קצת הטריד אותי איך שאמרת את זה)

One Echoe

New member
זה בדיוק מה שאמרתי, דיוויד.

מה הפריע לך באיך שאמרתי? ולמה אתה נטפל אלי כ"כ ?...בסך הכל, לא עשיתי לך שום דבר רע.

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

"אני יכול להגיד שלדעתי, היצירה מדברת על אונס." נשמע כאילו אתה אומר שלדעתך, היצירה נכתבה ומדברת על אונס. מה זה אומר? שהכותב, קורט, כתב אותה על נושא זה. אבל פה יש בעיה: אם קורט מכחיש, אז בעצם אין מקום לדעה פה. לעומת זאת, אתה כן יכול לתת משמעות אחרת לשיר, אך להודות בעובדה שאותה משמעות לא זהה למשמעות השיר המקורית, שהיא, כמובן, זו שהכותב נתן לשיר. קרא לי פסיכוטי, אם תרצה. ואני לא נטפל
. כמובן שלא עשית שום דבר רע. אני אדם נחמד, סה"כ.

One Echoe

New member
זו קטנוניות לשמה, דיווידסון.

גם אם קורט קוביין מכחיש שהיצירה נכתבה על אונס, אני עדיין יכול להגיד שאני רואה אותה כיצירה על אונס. כי זה מה שיפה באומנות, כאמור. גם, בדר"כ הכותבים המקוריים לא ממש מתראיינים ומספרים על מה השירים מדברים. ובלי קשר, תמיד יש מקום לדיעות בשירים. כשאני אומר שלדעתי היצירה מדברת על אונס, אני לא מתכוון לזה שלדעתי קורט התכוון לאונס. אלא שלדעתי המכלול של היצירה מדברת על אונס.

Rusty Cage

New member
ואני קראתי ראיונות איתו

קצת יותר אמין מהאלף ביוגרפיות הסתומות שיצאו לו, אל תאמיני לכל שטות שכתובה בהם. חוץ מזה, צריך להיות די עיוור בשביל לא להבין שזה על אונס או איזו התעללות... "think I should get off her first" כאילו דה? המשפט הזה לא אומר לך כלום את רוצה להגיד לי? או "It isn't me We have a seed" יש מצב שזה לאו דווקא על האונס שקרה אז ואמרו שהשיר נכתב דווקא עליו, ובגלל זה קראת שקורט קוביין התעצבן שייחסו ת'שיר למקרה ההוא... אבל מזה משנה אונס, התעללות מינית, אותו חרא ואני כמעט בטוחה שבאיזה ראיון אחד הוא אמר שרייפ מי זה בעצם שיר נגד התקשורת שכאילו "אונסת" אותו או משהו כזה...הייתי מביאה לך אותו אבל קראתי את זה לפני איזה שנתיים, לא זוכרת בדיוק איפה הוא נמצא.

איייייייייייייף!

אתה מעצבן אותי@!E@#!!!! תרגיע את עצמך דחוף!!!!!!!!!!!!!!! עד קורט!!! מילא אתה שופט ומקלטלג אנשים לפני שאתה מכיר אותם.. אבל קורט?! אז אתה לא אוהב אותו.. זה בהחלט לא אלבום מיותר.. אני יכולה לשאול מה לעזאזל אתה עושה כאן?!

Francesco Totti

New member
דארקסייד

כשתפסיקי לשמוע חרא של פלצנים כמו פינק פלויד ונירוונה ותתחילי לשמוע רוקנרול אמיתי כמו הסטוג'ס, ניו יורק דולס, הקלאש, הראמונס, הדד בויז, MC5, טי.רקס, וולווט אנדרגראונד, מודרן לאברס, טלויז'ן, בלאק פלאג, דד קנדיס, דיבו, גאנג אוף פור, ג'וי דויז'ן וג'יזס ומארי צ'יין אז תפני אליי שוב. עד אז בבקשה לא לזיין לי בשכל. תודה.

Davidson

New member
יקירתי, אין ממה להתרגש

הוא מצטרף לעדר הכבשים הגדול, שתומך ב"רוקרנרול בסיסי", וכל מה שבעל שכל בשביל להתפתח ממצב זה הוא יומרני\פומפזי\בומבסטי\מנופח\מתנשא\קשקוש אחר. בגלל זה לא הופתעתי כשהוא היה בעד סיד בארט. אני, אגב, חושב שאותו "רוקנרול בסיסי" זה דבר מחריד, שהמילה "מנוון מוזיקלית" אולי תתאים לו. אני מתעלם. מציע לך לעשות אותו דבר.

למעלה