סיכום: Nirvana-Nevermind

Sum41xGiRL

New member
אם כזה דבר יקרה

העולם יהיה יפה. זין על כל מי ששומע פרל ג'ם וחושב שהוא שומע "רוקנרול" אז הוא טועה. הלהקות שפרנצ'סקו רשם למעלה הם רוקנרול אמיתי...

Rusty Cage

New member
הא? גראנג' זה רוק

זה לא סגנון בפני עצמו אלה תת-תת-ז'אנר ברוק

חחחחח אתה צוחק נכון?

קודם כל, למה שאני ארצה לפנות אליך שוב? דבר שני למה ניראה לך שיש לך ת'זכות להטיף לי על המוזיקה שלי, ומהו רוק פלצני, ומזה רוק אמיתי.. ולא עולה לי שומדבר להגיד לך חוץ מזה.. אולי רק שאני מרחמת עלייך.. זהו עכשיו אני אסגור ת'הודעה ואלחץ על שלח.. כי חבל על הזמן שלי ועל הכוח שאני מזבזת בלהגיב לך בכלל..

One Echoe

New member
אה, עכשיו הכל ברור.

ובכן, אתה פאנקיסט ששונא כל מה שזז, בעצם, כל דבר ששונה ממנו. כמה נחמד. ולפאנקיסטים יש מקום בעולם, לדעתך?

One Echoe

New member
כן?

ולמה זה? אני אשמח להסבר. הרי זה ידוע שכל מה שמזין את הפאנק זו שנאה. אני דווקא אוהב פאנק. את הראמונז בעיקר. אבל מכאן, ועד לצעוק שפינק פלויד פלצניים, וכל הלהקות שרשמת הם רוקנרול אמיתי? הרוקנרול התחיל הרבה לפני הפאנק. הפאנק זו סך הכל תרבות של שנאה, למעשה, הפאנק הוא זה שהרס את הרוקנרול האמיתי.

Sum41xGiRL

New member
הפאנק לא ניזון משנאה

הוא ניזון מהבנה. זה שיש להם ביצים לצאת נגד כל דבר זה משהו אחר. הלהקות שהוא רשם הם באמת רוקנרול, רובם רוק מוסכים הידוע כרוקנרול עדכני ומלוכלך חלקם הם להקות פאנק שגם הם להקות רוקנרול. "הפאנק הרס את הרוקנרול האמיתי" אני חושב שהמטאל הוא זה שהרס אותו. הפאנק לא הרס, הוא לא עשה כלום שלרוקנרול. המטאל הוא זה שהרס.

One Echoe

New member
אתה טועה.

הפאנק כן ניזון משנאה. לצאת נגד כל דבר? זו לא שנאה לדעתך? הפאנקיסטים שונאים כל מה שזז, בערך. או כמו שכתבתי, כל מה ששונה מהם. הם ניזונים משנאה, מזה הז'אנר נולד. היה פאנקיסט אחד ששכחתי את שמו, ששם חולצה שכתוב בה שהוא שונא את פינק פלויד. מאז נראה לי כל פאנקיסט שונא אותם גם(ע"ע הבחור המדובר). מעבר לזה, אם אתה אומר שפאנק זה רוקנרול. זה לא סותר את מה שאמרתי. המטאל לא הרס כלום. הוא לא מתיימר להיות יותר טוב מרוקנרול. ד"א, גם אני אוהב חלק מלהקות הפאנק המלוכלכות והבסיסיות האלה, אבל מכאן ועד לבוא ולהגיד שזה הרוקנרול האמיתי, ושכל מה ששונה מזה הוא פלצני, יש דרך כ"כ ארוכה שאיאפשר להגיד את זה במילים.

Sum41xGiRL

New member
הפאנק לא ניזון משואה

לצאת נגד מה שנוגד לאידאולגיה שלך זה דבר טוב. אני מכיר אלפי פאנקיסטים שאוהבים פינק פלויד למרות החולצה של ג'וני רוטן ודווקא כן. המטאל הרס ובגדול. אני נהנה לשמוע מוזיקה שהיא פשוט רוקנרול בסיסי, זה דבר יפה ומדהים. אבל כשהמטאל, בהתחלה זה היה סבבה. להקות עם מקצבי רוקנרול, אהבתי אבל רוב הלהקות מטאל העדכניות יותר פשוט לקחו את המטאל לדבר מחורבן ומטופש פשוט יצאו ממה שנקרא רוקנרול

One Echoe

New member
אני אעזוב את הנושא

של הפאנק ניזון משנאה, כי כאן אנחנו חלוקי דיעות. בקשר למטאל, כל דבר לקחו ועשו אותו זבל. בכל ז'אנר יש אנשים שלקחו אותו והרסו. זה לא אומר שמטאל הרס את הרוקנרול. יש להקות מטאל היום, פלצניות, כמו להקות הניו מטאל, עם זה אני מסכים איתך. אבל אתה לא חושב שמטאל הוא כבר בערך תרבות וז'אנר בפני עצמו? לכן אני לא חושב שהוא הרס, כי הוא לא מתיימר להיות רוקנרול. זה כמו שהרוקנרול נולד מהבלוז, זה לא אומר שהוא הרס אותו. מבין, חבר יקר?(לא בציניות!) אני גם אוהב רוקנרול בסיסי. מאוד. אני אפילו דוגל על כך בנגינה שלי. אני אוהב לנגן מקצבים פשוטים. עם זאת, אני גם אוהב רוקנרול משובח שכולל שינויים ומורכבות. אני לא מבין למה צריך לאהוב משהו אחד ולשנוא את השני. נסה לאהוב כמה דברים, לא לאהוב אחד ולשנוא את השאר.

Sum41xGiRL

New member
איו לי כותרת

אבל יש לי תוכן. אני לא אתווכח איתך על האם המטאל הרס את הרוקנרול או לא. זה יהיה חסר טעם. אבל אני כן מנסה דברים. אני כן שומע אלקטרוקלאש ודארקאייטיז. אני כן שומע פינק פלויד ולד דפלין(זה מתחרז עם דארקאייטיז) ואני גם אוהב דברים מורכבים. אבל אני בעיקר אוהב מוזיקת רוקנרול בסיסית דסנדנטס לא ניזונים משנאה

One Echoe

New member
עזוב..בקשר לשנאה,

נעזוב את זה. וכנראה שיש לנו משהו במשותף, למרות זאת...

Rusty Cage

New member
שמע, עצה ידידותית- תתעלם מההערות

שלו ושל הבחור השני בנוגע לזה שכל מי ששומע זה וזה הוא פלצן, וכל מי ששומע פאנק אולדסקול הוא גבר-גבר וכל שאר הבולשיט שנפלטו בדיון הזה. בערך כל הודעה שנייה שלו בפורום אם תשים לב זה משהו בנוסח הזה, אז פשוט תחליק כי תאמין לי- מנסיון- לא יעזור לך כלום הוא ימשיך להגיד את זה פשוט שים זין ותשמע מה שבא לך...

למעלה