סיכום: Nirvana-Nevermind

Rusty Cage

New member
אמממ אבל את לא חייב לקפוץ

אם ההופעה באיזה מועדון אפשר פשוט לשבת עם חברים, סיגריות וקצת (או לא קצת) בירה
הכי כיף=)

One Echoe

New member
חחח.

איזה גיבוב שטויות, אלוהים... אז אתה אוהב את סיד בארט, אה? חתיכת אפס. זה מה שאתה. אתה לא שווה קריאה, אפילו.

ועכשיו אפילו יותר ברור..

שטינסטים בשבילך זה בטח- שומעים פינק פלויד ונירוונה וכאלה שלובשים שחור עכשיו הכל ברור.. מר- "אלוהים" רוצה להגיד לנו למי עוד אין מקום בעולם הזה? אולי נגרום גם לו להתאבד.. או שבעצם אם זה יקרה תישאר רק אתה על פני כדו"א? אתה בסך הכל אנטיפט.. וצר אופקים זה הכל.. אני רק מרחמת עליך.. לא יותר מזה..

One Echoe

New member
שיהיה.

בכל אופן אני לא חושב שהוא יכול לקבוע מה רוקנרול אמיתי, מה פלצני. למי מותר לחיות, ולמי לא. אני לא מבין מאיפה כל השנאה שלכם באה. כל הקיצוניות.

Sum41xGiRL

New member
אני לא שונא, אני אוהב

אני אוהב אותך חבר. אתה אחלה בחור. אולי קצת לא מבין ציניות אבל נבליג אבל, עובדה מוזיקלית שהלקות הנ"ל עשו אותם מקצבים שבנויים על המקצבי רוקנרול

One Echoe

New member
מה זה קשור, אבל?

א' כל, ז'אנר לא קובעים ע"פ מקצבים, אלא ע"פ תרבות. והפאנק מנותק כמעט לחלוטין מהרוקנרול, חוץ מהמחאה. הרוקנרול לא בנוי על שנאה, חבר יקר. אני מבין ציניות...אבל אני גם יודע מה עומד מאחוריה.

Sum41xGiRL

New member
אתם ממש אטומים

"בפנק יש חיות פרא" שניה, אתה מכליל? מצחיק כי אתה חושב שכל מי שיש לו מוהיקן הוא חיית פרא. מעפן, רובם הם רק בשביל ה ATITTUDE והם אחלה אנשים טוב, הבנתי כל להקה שיוצאת נגדת משהו ניזונה משנאה. אוי אוי אוי. זה משעשע

One Echoe

New member
היי,

אני לא אמרתי את זה. אני לא מכליל שום דבר. ובהחלט יש בפאנק חיות פרא. כמו הבחור הנ"ל. אבל מכאן ועד שכל הפאנק הם חיות פרא הדרך ארוכה. אני אוהב פאנק. ואני גם אוהב להקות שיוצאות נגד משהו. אבל לא לזה התכוונתי שאמרתי שפאנק ניזון משנאה. יש לצאת נגד דברים שמפריעים לך, ויש לשנוא כל דבר שזז.

One Echoe

New member
כלומר,

חלק מהרוקנרול זו מחאה, ואני אוהב מחאה. אבל...אתה יודע, יש מחאה..ויש מחאה..

Francesco Totti

New member
הרוקנרול נולד בתור מחאה

וזה שפאנק הוא מחאתי, זה לא אומר שהוא כולו שנאה. להפך, הוא מוחא על מנת להפוך את העולם למקום טוב יותר על פי השקפתו.נגיד הפרוג-רוק הפך את הרוק לזקן ופלצני, אז הפאנק בא במטרה להפוך אותו שוב לצעיר וכיפי כמו שהוא היה בהתחלה. לא הייתי קורא לזה שנאה.

One Echoe

New member
לא?

אתה פאנקיסט נכון? אתה רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר בכך שתשמיד כל מה ששונא ממך? חח, אתה משעשע, האמת. צעיר וכיפי? נשמע לי כמו היפיות.

למעלה