סיכום: Nirvana-Nevermind

Francesco Totti

New member
הפאנק הציל את הרוקנרול

מקריסה מוחלטת. הרוקנרול נולד כאלטרנטיבה צעירה למוזיקת הזקנים ששלטה בשנות ה-50. בשנות ה-70 הרוק ירד לזנות והפך בעצם לכל מה שהרוק בעצם יצא נגדו - פלצני, זקן ומשעמם. הפאנק הציל את הרוקנ'רול והפך אותו שוב לצעיר ו"מסוכן". הז'אנר נולד מחדש. וחוצמזה, חצי מהלהקות שרשמתי הן בכלל להקות רוקנרול לכל דבר שהיו קיימות לפני הפאנק. אבל זה בסדר, אני לא מצפה משטניסט בור כמוך להבין את זה.

Davidson

New member
../images/Emo2.gif

צעיר ומסוכן אלו תכונות חיוביות? בדר"כ, בני נוער הם אסון מהלך. בושה לאנושות. קהל הפנק הורכב מחיות פרא שכאלה. ומסוכן? נו, ממתי מסוכן זה טוב?

Francesco Totti

New member
בואנה אתה חנון רציני

לך לשמוע פולקה עם סטיב ארקל, זה יותר מתאים לך מרוק.

One Echoe

New member
הוו ואתה כזה בחור מגניב.

אתה עוד תתבגר. ותתמתן. ותתחתן. ותבין כמה היית אידיוט.

Davidson

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יותר מידי סרטים דוקומנטריים על הסקס פיסטולז בשבילך, ידידי היקר

Francesco Totti

New member
בלי לפגוע, אבל אתה נשמע זקן

אם אני לא טועה, כתבת פעם שאתה לא אוהב ללכת להופעות. אם זה נכון, אתה באמת צריך לעבור לשמוע פולקה במועדון גיל הזהב הקרוב לביתך.

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

אתה מבין, אני אוהב להפעיל שיקול דעת. לחשוב על דברים, ולא להתפרע. לא להיות פזיז. להבחין בין מעשים מועילים לבין כאלה שלא. להיות עם תרבות כלשהי. להיות אדם טוב מנומס. (הכל לפי ההגדרות שלי לנימוס, תרבות וכו'). זקן או לא, זה מעניין אותי כמו שהקריירה של הקלאש מעניינת אותי (=0 התעניינות). אני יודע שבעיניך אני אולי "הורס מסיבות", "חפרן" ושאר פנינים. זה בסדר. בהחלט לא נפגעתי
.

Rusty Cage

New member
לא הלכתי להרבה כי זה או הופעות

מחווה או להקות שאני לא מכירה ולא רוצה להכיר. אבל בדרך כלל זה להופעות מחווה לגראנג' או שליחי הבלוז

Sum41xGiRL

New member
עזבי שטויות

לכי להופעות דארקאייטיז, אלקטרוקלאש או הופעות פאנק פוליטיות, זה מה שהולך.

Sum41xGiRL

New member
בואי, יום אחד אני

אתן לך תרמפ לTLV נרקוד נעשה חגיגת ביחד, מה את אומרת;)?

Davidson

New member
מה לעשות,

בהופעות קשה לחשוב. אני אוהב לחשוב ולנהל דיונים, מאשר לקפץ לצלילי להקה מנגנת. עניין של טעם אישי.

למעלה