סיכום: Nirvana-Nevermind

One Echoe

New member
בחלום.

עד מחר תוכל לצעוק את זה, אבל אין שום קשר ישיר. היפים הם איכות. היפים הם אנשים טובים, איכותיים, פתוחים. האמת אני לא מכיר כ"כ הרבה פאנקיסטים אבל מהתרשמות שלי, אין כ"כ הרבה דברים דומים. חוץ מזה, אשמח להסבר אם אני טועה לדעתך.

Sum41xGiRL

New member
נו באמת.

"אנשים איכותים" איזה שטויות למה? פאנקיסטים לא אנשים איכותיים? תפלא לדעת שרוב הפאנקיסטים פה בארץ הם דווקא אנשים איכותיים שיותר אכפת להם מהסביבה מאשר הפריקים בכתבה. אולי אפילו אידאולוגית הם די דומים(פאנקיסיטים והיפים

One Echoe

New member
שטויות בשבילך,

אמת בשבילי. אני לא מכיר הרבה פנקיסטיים, אבל ממה שהכרתי עד עכשיו הם ממש לא דומים להיפים.

One Echoe

New member
אהבל...

כמה נחמד לשמוע את זה ממך
חרא של ארגון. ארגון תמים שלא מבין את שרשרת המזון. לא דומה להיפים, אפילו לא קצת.

Sum41xGiRL

New member
אתר מעולה

אנשים טובים שאכפת להם מהסביבה יותר ממה שאתה חושב. יאמר שהם אנשים איכותיים יותר מההיפים שלך

One Echoe

New member
טוב, סאם,

הדיון כבר באמת נהיה מפגר, לא? אנחנו חלוקים בדעותינו...וזהו.

Francesco Totti

New member
היפים הם איכות?

You are a hippie, You smell like skunk, I'm your arch-enemy, A middle class punk. Get out, Get a life, Get a job, Everyone's smoking grass, Everyone is an ass. Can't you afford to cut your hair? Cause Frank and I will cut it off for free. Never trust a hippie, They'll sell you bad drugs.

Francesco Totti

New member
לא, אני לא פאנקיסט

בין היתר, אני שומע גם פאנק. אבל לא רק. ושוב, לא אמרתי שאני רוצה להשמיד כל מי ששונה ממני. זה ממש לא נכון. אמרתי שאני רוצה להשמיד שטניסטים מסוכנים לציבור. רק אותם.

One Echoe

New member
הווו...

עכשיו אתה מסיר חשש מליבי. עכשיו אתה בנאדם טוב. וד"א, לפרוטוקול, אני לא לובש בגדים כאלה, לא שם ניטים כאלה, אבל בניגוד אליך, אני לא שונא אותם ולא רוצה להשמיד אותם, ואף אחד. אני מכיר כמה כאלה, ובאמת שהם אנשים איכותיים. מה יש לך נגדם, כ"כ, תגיד לי? ואם תדבר אלי בגובה העיניים אני אשמח. כי אני לא שוחט חתולים. ואני לא רוצה להתאבד.

Francesco Totti

New member
מה יש לי נגדם?

הם נראים כמו חייזרים, הולכים כמו עדר כבשים, טיפשים, פוזאיסטים ומוציאים שם רע לרוק (כשלמעשה הם בכלל לא שומעים רוק, אלא מוזיקת שטן).

One Echoe

New member
אוקיי, את הדיון שלי איתך סיימתי.

ניסיתי, באמת שניסיתי.

מזה מוזיקת שטן..

מטאל?.. תעשה טובה.. הם לא הפריעו לך אל תפריע להם.. ומה עם ערסים..? שנוסעים במכוניות עם חלונות פתוחים ופול ווליום? ופקעצות שלובשות גופיות בצבע מדגיש? אנשים שמעשנים? אנשים ששותים? כל זה לא פוזה?.. שקול מילים..

Sum41xGiRL

New member
הפאנק לא יוצא נגד כל מה שזז

וגם המטאל ניזון מבחורים פראים. אז?

One Echoe

New member
יש להקות

שממש שונאות כל מה ששונה מהם, לא רק בפאנק. את זה אני מתעב. יש אנשים שחושבים שרק להם מותר לחיות. אז? אז כלום...כלום בעצם.

Davidson

New member
לא הכללתי

ואם אמרתי דבר כזה, זה בטח לא התרשמות חיצונית. אין ללבוש ערך בשבילי. אמרתי את מה שאמרתי על סמך התרשמותי מהחיים, וגם מהאינטרנט. לא מצאתי יותר מ2-3 אנשים שמחבבים פאנק, והם אנשים רציניים. אבל שוב, אולי אני מצפה יותר מידי. הם לא שונים משאר בני גילם, ואולי צריך לחיות עם ההתפרעות, הוולגריות והשמרנות (כן, חבריי ה"פתוחים". my ass) שלהם. מן הסתם שלא כל חובב פאנק מתנהג בצורה כזאת, מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר יותר מ0.00001% מחובבי הפאנק בארץ. זו פשוט התרשמות.

Sum41xGiRL

New member
בני גילם?

לפי מה שזכור לי, האנשים בסצינת הפאנק הישראלית הם בני 18 - 25, לרוב

למעלה