סיכום שנת 2007 שלנו :)

../images/Emo139.gifהשנה שלי../images/Emo136.gif

מהו שיר השנה שלך? מיקה
השיר על השמנות מהו סרט השנה שלך? וואו ראיתי המון סרטים נהדרים,. מהי תכנית/סדרת השנה שלך? נמלטים וורוניקה מארס. מהו משפט השנה שלך? משפט? בית משפט כאילו? היו הרבה תקדימים חשובים השנה
מה עשה לך את השנה? ישראל
מה הרס לך את השנה? הייתה לי שנה נהדרת
תמונת השנה של עצמך? השנה הסכמתי להצטלם יותר מבעבר, למדתי שאולי אני לא פוטוגנית, אבל מתוך 20 תמונות יוצאות לי 2 יפות- אז זה שווה. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? להתמחות, ולכל מה שנלווה לכך. מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? הצלחה בכל התחומים, למידה על עצמי והתמודדות יותר טובה ובריאה עם קשיים. 3 ארועים שעשו לך את השנה? שהכרתי את ישראל, מעבר לדירה משל עצמי וההבנה והלמידה שמשפחה וחברים זה הדבר הכי חשוב לי בעולם. 3 אנשים שעשו לך את השנה? ישראל, אסף השותף שלי ודיקלה שלמדתי להכיר אותה יותר והייתה שם בשבילי תמיד. בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק (
) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (
) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו (
) לאבד את אהבת האמת שלך (
) לאבד את האמונה באהבה- וחשוב לציין שגם להחזיר לעצמי את האמונה. (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר (
) לקבל קידום (
) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות (
) לאבד עבודה (
) להתפטר מהעובדה (
) להיפגש עם מורה שממש חיבבת (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש (
) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות אחרים (
) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום- הלוואי בקרוב אמן
(
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות (
) פלירטטת בלי בושה (
) לבקר במדינה זרה (
) לאבד משהו שחשוב (
) להבין משהו חדש על עצמך (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול (
) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר (
) לראות מישהו מפורסם (
) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל- לא למרות אלא בזכות

איזו מעלפת.

כל כך יפה לך ככה.. גם אני אימצתי קשה את הקטע של החצאית מעל מכנסיים.. מאיפה החצאית היפה הזו?

האמת שאני די לובשת רק אריסטו..

לפחות מכנסיים...וחולצות פחות... אבל אני בהחלט אבדוק את העניין של הכל מחובר...

matyc

New member
יש לי כמה דקות עונה גם

מהו שיר השנה שלך?BIG GAIRL מהו סרט השנה שלך?בופור מהי תכנית/סדרת השנה שלך?יריחו מהו משפט השנה שלך? מה עשה לך את השנה?להכיר אנשים מענינים מה הרס לך את השנה?בגידה של חברה תמונת השנה של עצמך? אני בעבודה אין לי פה תמונות למה את/ה מחכה בשנה הבאה?להמשיך הלאה בתוכניותי מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?להצליח י בכל אשר ארצה 3 ארועים שעשו לך את השנה?התחלת לימודים,האהבה שלי , הקידום שלי בעבודה 3 אנשים שעשו לך את השנה?בעלי ,המשפחה לי והחברים שלי בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה (
) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לקבל קידום (
) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת (
) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות (
) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת (
) לאבד משהו שחשוב (
) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ((
)מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( ) לראות מישהו מפורסם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

polegra

New member
מסכמת :)

מהו שיר השנה שלך?ממממ....מה הפרח של קורין אלאל רק כי זה מזכיר לי את דור כל הזמן מהו סרט השנה שלך?הסימפסונים!!!! מהי תכנית/סדרת השנה שלך?הייתי אומרת אבודים אבל בגלל שהם טרם חזרו לשדר נשאר עם עקרות בית וניפ טאק מהו משפט השנה שלך?וואטאבר!!! מה עשה לך את השנה?לידתו של דור בכורי כמובן מה הרס לך את השנה?שום דבר לא קיבל משמעות כל כך ענקית עד שיהרוס לי שנה...מה שקצת מעיב שאבא שלי נכנס לרשימת המתנה להשתלת לב.... תמונת השנה של עצמך? ממממ...אין לי אותה פה...נחפש משהו דומה למה את/ה מחכה בשנה הבאה?סוד..לא יכולה לגלות :) מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?חמסה חמסה שום בצל שהפעם יעבור בקלות! 3 ארועים שעשו לך את השנה?לידתו של בני, המעבר מחוץ לבית ההורים ו.....סוד :) 3 אנשים שעשו לך את השנה?בני בן זוגי ואמא שלי בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (
) לשבור הבטחה (
) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד (
) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים (
) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום לא...עשיתי את זה מזמן..בא לי עוד פעם! ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות (
) לצחוק עד השתנה במכנס טוב נו זה לא היה קשה בהריון ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה (
) לאפות ארוחה מזעזעת (
) לאבד משהו שחשוב (
) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך (
) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים (
) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו (
) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר (
) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל. טלי

עופר 123

New member
די לשאלונים !

מהו שיר השנה שלך? "השמנמן הקטן שכח לסגור הדלת, הצטנן המסכן וקיבל נזלת" מהו סרט השנה שלך? הסרט הכחול של היום ללא דיאטה. מהי תכנית/סדרת השנה שלך? בוב הבנאי. מהו משפט השנה שלך? היא: "רמי לוי הוא גאון, התחיל מסניף אחד ובנה את עצמו בחמש אצבעות", הוא:"אומרים בעשר אצבעות", היא: "בעשר אצבעות הוא בנה את הסניף השני". מה עשה לך את השנה? העובדה שהשכנים לא באו להתלונן על זיופי הנגינה שלי בגיטרה
מה הרס לך את השנה? זיופי הנגינה שלי בגיטרה. תמונת השנה של עצמך? משמאל. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לאיחוד של להקת "ללדין". מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? כרטיס בשורה הראשונה לאיחוד המרגש של להקת "ללדין". 3 ארועים שעשו לך את השנה? גיליתי באתה-צינור את (1) "שתיים עשר פרות משה יצאו לפיקניק", (2) "מלך קרוקודיל לשבעת בניו אמר..." (3) אריק אופה עוגה לעוגי ב"לו הייתי יודע שתבוא היום" 3 אנשים שעשו לך את השנה? פרות משה-רבנו, מלך קרוקודיל ועוגי. בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: להישאר רווק (רק על הנייר ) נשבר הלב (בגלל הכולסטרול ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) (חתול בדרך מהבית לאוטו) להתחתן (כן, כן, שמעתי, בקרוב אצלי) להתגרש (לא, לא, לא בקרוב אצלי ) לשבור הבטחה (לא, אבל שברתי שתיים-שלוש כוסות וסדקתי צלחת) לעשות משהו שהתחרטת עליו (פתות תימני אחד יותר מדי) לאבד את אהבת האמת שלך (חו"ח) לאבד את האמונה באהבה (מי כותב את הדברים האלה?) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים (מלך קרוקודיל) עבודה/בצפר לקבל קידום (קיבלתי: היה לי מחשב עם מסך שתופס חצי שולחן והחליפו לי למסך גדול מדי שתופס שלושת רבעי שולחן) לקבל העלאה במשכורת (בטח. מחצי מיליון לשני מיליון, לא כולל אופציות) לשנות עבודות (לא השתנו - רק נוספו. מה קורה פה?) לאבד עבודה (כמה מפוזרים יכולים להיות האנשים. איך אפשר לאבד עבודה?) להתפטר מהעובדה (התפטרתי מעובדה. אילנה דיין לא עמדה בדרישות שלי) לצאת עם עמית מהעבודה (טרמפ הביתה נחשב?) לצאת עם הבוס (טרמפ לעבודה - נחשב?) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך (מאיפה לקחתם את השאלות? מריקי לייק?) להיות מפוטר מהעבודה (עדיין לא הצלחתי לגרום להם לעשות את זה. אני עובד על זה) להיפגש עם מורה שממש חיבבת (כן. היא הציעה לי חברות בפייסבוק) להיפגש עם מורה שממש שנאת (כן. היא הציעה לי חברות בפייסבוק ) למצוא את הנושא שאהבתי (מצאתי את הנשוא והמושא שאהבתי) להישאר כתה (אחרי השיעור - פעמים רבות) לקפוץ כתה (קפצתי פעם מהכיתה בקומה השנייה. אל תשאלו) לדלג על החטיבה/תיכון (דילגתי על החטיבה, כי בזמנו לא היו חטיבות בבת-ים) לריב עם מישהו מהכתה (כן, אבל הוא התחיל !) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (הכנתי פשטידה מצויינת, חבל"ז) לגלות תחביב חדש (גידול בצלים) לתת למורים סיבה ללמד (תמיכה בשביתת המורים - זה נחשב?) הוכחת שאתה אדיוט (עשרות פעמים) לשתות אלכוהול בבצפר (איפה זה בצפר? זה ישוב חדש?) לעשן בבצפר (איפה זה בצפר? זה יישוב חדש?) להביך את עצמך מול כל הכתה (לא, אבל הבכתי את כל הכיתה מולי) להתאהב במורה (נגה לא מורה) להוביל בלהקת בצפר (איפה זה בצפר? זה יישוב חדש?) התקבלת לנבחרת בית ספרית (נבחרת המעודדות. תנו לי "א'", תנו לי "ב'") להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (הוועידה העולמית של איגוד רצי המרתון. היה מעייף) להכיר חבר/ה חדש/ה (יש לי חבר חדש. אז מה אם בצבע ירוק, פרוותי ורק אני יכול לראות אותו?) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (גיליתי בפייסבוק קבוצה של מעריצי "ויקיפדיה". ישר הצטרפתי) לאבד חבר/ה טוב/ה (כן, אבל היה לו GPS, אז מצאנו אותו מהר מאוד) אחרים לצייר תמונה (קורס פוטשופ רולזזז!) לכתוב שיר (עשיתי עיבוד ל"מלך קרוקודיל". זה נחשב?) לרוץ/ללכת קילומטר (לנסוע קילומטר) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת (כן. זה היה בחתונה הכי איומה ומשעממת שהייתי בה) שחית בעירום (עשרות פעמים) ללכת למסיבת פיג'מות (פיגמות עיראקיות. לא סתם) לצאת למחנה (מחנה יהודה, השוק) לארגן מסיבת הפתעה (לא, אבל חיצררתי במשרוקית הקטנה עם הסרט שנפתח כששורקים בה) להיות במסיבת הפתעה (לא, אבל חיצררתי במשרוקית הקטנה עם הסרט שנפתח כששורקים בה) לצחוק עד דמעות (דמעתי עד צחוק) לצחוק עד השתנה במכנס (כן, אבל זה שנרטב ממני לא אהב את זה) פלירטטת בלי בושה (התביישתי בלי פלירטוט) לבקר במדינה זרה (פנמה) לאפות ארוחה מזעזעת (פעם אחת קצת התפקשש לי אורז. זהו) לאבד משהו חשוב (המונה ליזה. לקחתי אותה הביתה להתרשמות ואיבדתי אותה בטעות. מזל שנזכרתי היכן היא והחזרתי אותה ללובר בלי שהרגישו) לקבל מתנה מוערצת (מי כותב פה את השאלות? הוא חסום) להבין משהו חדש על עצמך (שאני לא מסוגל להתעלם מהשאלונים הללו) לצבוע/להבהיר את השיער (איזה בדיחות, חמודי) להיות קרוב ללאבד את החיים (הכולסטרול, הכולסטרול) מישהו קרוב אלייך נפטר (טרם, אבל מצד שני - אף אחד לא ממש עיצבן אותי השנה) ללכת למסיבה (מסיבת פיג'מות עיראקיות) לשתות אלכוהול (רק בירה נשר) לשתות אלכוהול מתחת לגיל (מתחת לאשל) לפספס מישהו (הייתי צריך לפספס את השאלון הזה) להיות שיכור/ה (ולא מיין) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (משטרת ההגירה. רציתי לגרום לכמה מעצבנים להגר מפה ולא נתנו להם ללכת). לקרוא ספר נהדר (פינוקי הולך לגן) לראות סרט נהדר (פינוקי הולך לגן - הסרט וה"מייקינג אוף") לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (פינוקי נופל למים הרדודים) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (ללדין - הלוואי בשנה הבאה) לראות מישהו מפורסם (אולמרט היה אמור להיפגש איתי. הסברתי לו שמדיניות האנטי-שמניות שלו לא מתאימה וביטלתי) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (קרחת תמורת מיליון וחצי ש"ח, רק בלי המיליון וחצי ש"ח) להנות מהשנה הזאת למרות הכל (חוץ מזה שעדיין לא ראיתי את המטבע החדש של 2 ש"ח, הכל אחלה). שנה אזרחית מוצלחת ודי לשאלונים.
ע'

Chin Chin Man

New member
עכשיו אני

מהו שיר השנה שלך? מהו סרט השנה שלך?ללא ספק - "אמריקן גנגסטר" מהי תכנית/סדרת השנה שלך? "נמלטים" מהו משפט השנה שלך? "אין לי בעיה עם זה, לא מפריע לי" מה עשה לך את השנה? הנשמה היפה שלי מה הרס לך את השנה? שהייתי קצת מובטל תמונת השנה של עצמך? אני אוסיף למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לחיים טובים יותר מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? להצליח בכל מה שאני יעשה 3 ארועים שעשו לך את השנה? 1. דייט ראשון מוצלח 2. החלפת עבודה 3. התחלת שלב חדש בחיים 3 אנשים שעשו לך את השנה? 1. מיכלי שלי 2. אבי - אח שלי 3. יעל פרלוב - המורה לעריכה בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. אני מוסיף : (
)למצוא אהבה עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות (
) לאבד עבודה (
) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה (
) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב (
) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם (

צביקוש23

New member
וואי איזה ארוך

מהו שיר השנה שלך?אני זקוק לך (קובי פרץ) מהו סרט השנה שלך? שודדי הקאריבים מהי תכנית/סדרת השנה שלך? לא מצאתי תוכנית ראויה מהו משפט השנה שלך? מה עשה לך את השנה? מה הרס לך את השנה?המוות העצוב של פולי ז"ל תמונת השנה של עצמך?אין חדש תחת השמש למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לעבור לדירה משלי מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?ראה תשובה קודמת 3 ארועים שעשו לך את השנה? 3 אנשים שעשו לך את השנה? בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס (
) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער (
) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (

אוהו ניראה לי שאני האחרונה פה...:]

מהו שיר השנה שלך? ג'יזס... KILLIN IN THE NAME OF מהו סרט השנה שלך? הבופור בלי ספק:] מהי תכנית/סדרת השנה שלך? מלון בבילון, קטי המכוערת ומשמורת:] מהו משפט השנה שלך? לא מכניסים למיטה גברים שלא שוכבים איתם! מה עשה לך את השנה?הירידה שלי במשקל מה הרס לך את השנה? התקיעה שלי.. תמונת השנה של עצמך? נו פסדר פסדר למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לאהבה נורמלית והדדית שלא כואבת מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? אושר ובריאות ואהבה כמובן 3 ארועים שעשו לך את השנה? חחחחחחחחחחחח, החלפת החדר שלי לחדשששש, זה שישבתי איתו בפאב, סוג של ערב שוטים, הורדתי קוקטייל לחימום, אח'כ כמה שוטים אני והוא של ג'יימסון, ולסיום... גליאנו מדהים. טעים ברמות!
אוחחח, אה ו... לא השתכרתי..קיבלתי ראש מדהים וחרמן מיוחד....
, ולסיום, הסיגריה הטבעית הראשונה שלי:] 3 אנשים שעשו לך את השנה? נמממ... אבא ואמא כמובן, ואחותי:] בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( *) להישאר רווק ( *) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( *) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( *) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( *) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( *) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( *) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( *) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( *) להכיר חבר/ה חדש/ה ( *) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים (* ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( *) לרוץ/ללכת קילומטר ( *) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (* ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( *) פלירטטת בלי בושה ( *) לבקר במדינה זרה ( *) לאפות ארוחה מזעזעת (* ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (* ) להבין משהו חדש על עצמך ( *) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( *) ללכת למסיבה ( *) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( *) לפספס מישהו ( *) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( *) לקרוא ספר נהדר ( *) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( *) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( *) לראות מישהו מפורסם ( *) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( *) להנות מהשנה הזאת למרות הכל. 2008 נעימה וכייפית ומדהימה לכווווולם ~לינצ'ה~

lee_1

New member
גם אני רוצה... ../images/Emo9.gif

מהו שיר השנה שלך?
הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב
מהו סרט השנה שלך?
אלפא דוג מהי תכנית/סדרת השנה שלך?
הבורר/ האלופה 2
מהו משפט השנה שלך?
כן, כןןןןןןןןןןןן מה עשה לך את השנה?
שאח שלי הגיע לארץ והתבשרתי שאני אהיה דודה מה הרס לך את השנה?
ספק שפטירתה הכואבת של סבתא שלי, זה עדיין טרי וכואב כל יום מחדש תמונת השנה של עצמך?
מוסיפה, היא פשוט הכי אקטואלית מיום חמישי האחרון למה את/ה מחכה בשנה הבאה?
להיות דודה, לבקר את אח שלי באוסטרליה מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?
אהבה, הצלחה ובריאות 3 ארועים שעשו לך את השנה?
להחליף עבודה, החיבור עם שפיץ הכלב המדהים שלי שהבאנו בדצמבר שעבר אבל בהתחלה לא הסתדרנו כל כך, ואחרון זה היומולדת שלי שהיה באוגוסט שההורים שלי היו אמורים לבוא אלינו שנטייל בת"א ובספונטניות מוחלטת נסענו לאילת 3 אנשים שעשו לך את השנה?
אח שלי, אמא שלי וחבר שלי בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום לקבל העלאה במשכורת לשנות עבודות|סדגש- החלפתי 3 עבודות השנה ( ) לאבד עבודה להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים |בדגש|לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר לרוץ/ללכת קילומטר להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה לארגן מסיבת הפתעה להיות במסיבת הפתעה לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך לצבוע/להבהיר את השיער- מי אם לא אני ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים מישהו קרוב אלייך נפטר ללכת למסיבה לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה לקרוא ספר נהדר לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי לראות מישהו מפורסם-ליאור אשכנזי שולט!!
( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

lee_1

New member
כל החלק האחרון התחרבש

לעשות משהו שהתחרטת עליו לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים לקבל העלאה במשכורת להכיר חבר/ה חדש/ה לצייר תמונה לרוץ/ללכת קילומטר להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת לארגן מסיבת הפתעה להיות במסיבת הפתעה לצחוק עד דמעות לאבד משהו שחשוב לצבוע/להבהיר את השיער- מי אם לא אני מישהו קרוב אלייך נפטר ללכת למסיבה לשתות אלכוהול לקרוא ספר נהדר לראות סרט נהדר להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי לראות מישהו מפורסם- ליאור אשכנזי שולט!!

גם אני....../images/Emo140.gif

מהו שיר השנה שלך? חובי אה של אום קולטום... מהו סרט השנה שלך? דרכו של אקדח/ או כרוניקה של אקדח מהי תכנית/סדרת השנה שלך? סאותפארק מהו משפט השנה שלך? ירידה לצורך עליה. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? להתחיל לחיות כמו כולם מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שיהיה חבר 3 ארועים שעשו לך את השנה? חתונה של אחותי פסטיבל יא סאלאם וזהו... 3 אנשים שעשו לך את השנה? אחותי, מורתי, ניקי בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (* ) להישאר רווק (* ) לאבד את האמונה באהבה ( *) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. (* ) לקבל קידום ( *) לקבל העלאה במשכורת אחרים (* ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( *) פלירטטת בלי בושה (* ) לבקר במדינה זרה (* ) לקבל מתנה מוערצת ( *) להבין משהו חדש על עצמך (* ) לצבוע/להבהיר את השיער *( ) ללכת למסיבה (* ) לקרוא ספר נהדר ( *) לראות מישהו מפורסם (* ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם

Eran De Niro

New member
אז ככה...

מהו שיר השנה שלך? שלמה ארצי איסלנד מהו סרט השנה שלך?מת לחיות 4 (אין על ברוס וויליס ) מהי תכנית/סדרת השנה שלך?כלבוטק , ושמישהו ינסה לעצור אותי ! מהו משפט השנה שלך? IF YOU NEED SHUT SHUT DONT TALK מה עשה לך את השנה ההכרות שלי עם מאיה מה הרס לך את השנה?השנה הייתה דווקא על הכיפאק תמונת השנה של עצמך? תמונה מיוחדת מאוד למה את/ה מחכה בשנה הבאה?להתחתן חחחחח מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?להצליח בעסקים ובאהבה ולהביא 6 מספרים בלוטו 3 ארועים שעשו לך את השנה?הכרתי את מאיה , זכיתי בסקניה שלי וה25/9 היום המאושר בחיי המבין יבין 3 אנשים שעשו לך את השנה?מאיה , גדי (לא של אודי) ודוד שלי שהשלמתי איתו בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק (להפוך לגרוש ) ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) כן יש אנשים קטנים על מקרופונים שרודפים אחרי כל הזמן אני חושב שהם מה-C-I-A או הKGB ( ) להתחתן ( ) להתגרש
( ) לשבור הבטחה כן כמו תמיד תקפצו לי ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו כן אבל זה היה ב2006 ( ) לאבד את אהבת האמת שלך כן איבדתי את הסקניה הישנה שלי ( ) לאבד את האמונה באהבה ממממ..... ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. כן איסלנד של שלמה ארצי עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום I AM THE BOSE ( ) לקבל העלאה במשכורת$$$$$$$$$$$ ( ) לשנות עבודות קבלו ח.ח.ח ( ) לאבד עבודה לא איבדתי מצאתי ( ) להתפטר מהעובדה כן פעמיים ( ) לצאת עם עמית מהעבודה כן אחי קנה גם משאית (גרברגרבר ) ( ) לצאת עם הבוס מידי פעם לחילוצים ועושים על האש הריח הטוב של הדגים בט"ו זה מאצלנו האשדודים יבינו ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך אין לי דבר כזה איפה קונים ?!?!?! ( ) להיות מפוטר מהעבודה : אני לא מפוטר אני מתפטר ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת הייתי מת אבל לא ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת אני אהבתי את כולם ( ) למצוא את הנושא שאהבתי אני תמיד מוצא היסטוריה ( ) להישאר כתה כן בבית ספר של החיים אני נשארתי השנה כיתה ( ) לקפוץ כתה (זה לא מסוכן? ) ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה: כן עם איזה אחד שקרא לחברה שלי דאבה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו :כן לקבל לחיצת יד מאישיות מאוד מיוחדת ( ) לגלות תחביב חדש כן אני אוהב לשחק בפלייסטיישן ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט: כן אני יושב ועונה על זה ( ) לשתות אלכוהול בבצפר הדור של היום טפייייי (אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים ומי ששותה יש חברים בבית לווינשטיין ) ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה: אוי אילנה ( ) להוביל בלהקת בצפר שאלוהים ברא את החושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים .... זה הדור שלי ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית אני הייתי בהפועל ארגזים של בירה נשר ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח כן אני סמי בן טובים דפקתי הקופה , עם חבר שלי הרצל ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה כן אי טי דפק לי בדלת של המשאית שהייתי על 115 קמ"ש (הבייבי שלי נוסעת עד 125 קמ"ש פושטק ) ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות כן הכרתי את החבובות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה כן היא בת 17 שוודית לבנה גדולה ושוקלת 27 טון אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר כנסו לבלוג ( ) לרוץ/ללכת קילומטר כן אני רץ אחרי הלקוחות שלי יותר מקילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת כן באוטובוס ( ) שחית בעירום : אני שומר על זכות השתיקה ( ) ללכת למסיבת פיג'מות אני בעד מסיבות בלי פיג'מות ( ) לצאת למחנה : אושוויץ זה נחשב ?!?!? הומור שחור עוד לא הרג אף אחד אולי 6 מיליון אבל לא היה הומור ( ) לארגן מסיבת הפתעה : להביא 3 נערות ליווי אחת ברונטית אחת בלונדינית ואחת סתם לא חשוב אני בטוח שמאיה תיהיה מופתעת ( ) להיות במסיבת הפתעה: אם יביאו את הנ"ל אני בטוח איהיה שם ( ) לצחוק עד דמעות: כן שראיתי את ממממממ לא זוכר ( ) לצחוק עד השתנה במכנס פוי מה את לוקחת איזה שאלות (לי יש קטטר ( ) פלירטטת בלי בושה : כן תמיד עם איזה שוטרת שרציתי שתמחל לי על הדו"ח ( ) לבקר במדינה זרה גבול ירדן נחשב ?!?!? או עזה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת : סליחה אבל אני לא עושה דברים כאלה אני אמן ( ) לאבד משהו שחשוב : כן איבדתי את השעון שלי ( ) לקבל מתנה מוערצת כן אלוהים שלח לי את מאיה ( ) להבין משהו חדש על עצמך לא ידעתי שיש אנשים ששונאים אותי ( ) לצבוע/להבהיר את השיער מאריך את השיער בכל מקום אפשרי אני רוצה לעשות ראלטי להיות מוש בן ארי ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר כן ( ) ללכת למסיבה הייתי במסיבת חסיד היו רבנים היה חבל על הזמן ( ) לשתות אלכוהול אני לא שותה אני צריך להיות מפוקס אני שיכור ולא מיין ידידיי ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו : ואבא חוזר ואומר יעזבנו יום יעזבכה יומיים העגלה נוסעת אין עצור כל יום אנחנו מפספסים זמן ( ) להיות שיכור/ה :אני טבעי ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה : כן ידעתם שבתא מעצר יש 148 קוביות בסורג אחד (זה מה שעושים שמשעמם ) ( ) לקרוא ספר נהדר הוראות הפעלה של סקניה 2002 מרתק ( ) לראות סרט נהדר : אמריקאן ביוטי ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות: השיבה מהודו לראות את ריקי גל בעירום בעעעעעעעעעע ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי: עוד לא עוד לא ( ) לראות מישהו מפורסם: הייתי כזה קרוב להרביץ למישהו מפורסם שהתחיל עם המלאכית שלי , ושיגע אותה ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם: לעשות סקס בבריכה עם דתיים ולרוץ לספר שאני חיי ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל: אתם חושבים שאני סובל לרגע ?!?!?!?! ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: אם שכחתי איזה סימן ניקוד או משהו תוסיפו לבד ,'?..;:""".*-/=-ֱֲֳִֵֶַָׂ!@#$%^&*)(_++__(()))I&)*&&&*$^%@$#!#@!!~ תרגישו חופשי לסדר את הניקוד מי שיעמוד במטלה יזכה בסוף שבוע מפנק במלון שקר כלושהו

למעלה