גם אני רוצה... ../images/Emo9.gif
מהו שיר השנה שלך?
הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב
מהו סרט השנה שלך?
אלפא דוג מהי תכנית/סדרת השנה שלך?
הבורר/ האלופה 2
מהו משפט השנה שלך?
כן, כןןןןןןןןןןןן מה עשה לך את השנה?
שאח שלי הגיע לארץ והתבשרתי שאני אהיה דודה מה הרס לך את השנה?
ספק שפטירתה הכואבת של סבתא שלי, זה עדיין טרי וכואב כל יום מחדש תמונת השנה של עצמך?
מוסיפה, היא פשוט הכי אקטואלית מיום חמישי האחרון למה את/ה מחכה בשנה הבאה?
להיות דודה, לבקר את אח שלי באוסטרליה מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?
אהבה, הצלחה ובריאות 3 ארועים שעשו לך את השנה?
להחליף עבודה, החיבור עם שפיץ הכלב המדהים שלי שהבאנו בדצמבר שעבר אבל בהתחלה לא הסתדרנו כל כך, ואחרון זה היומולדת שלי שהיה באוגוסט שההורים שלי היו אמורים לבוא אלינו שנטייל בת"א ובספונטניות מוחלטת נסענו לאילת 3 אנשים שעשו לך את השנה?
אח שלי, אמא שלי וחבר שלי בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה
לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה
לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום
לקבל העלאה במשכורת לשנות עבודות|סדגש- החלפתי 3 עבודות השנה ( ) לאבד עבודה להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים |בדגש|לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר
לרוץ/ללכת קילומטר להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה
לארגן מסיבת הפתעה להיות במסיבת הפתעה לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת
לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך
לצבוע/להבהיר את השיער- מי אם לא אני ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים
מישהו קרוב אלייך נפטר ללכת למסיבה לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה
לקרוא ספר נהדר לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות
להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי לראות מישהו מפורסם-ליאור אשכנזי שולט!!
( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.