סיכום שנת 2007 שלנו :)

גמני עוננה(-:

מהו שיר השנה שלך? מאמי של מירי מסיקה המדהימה מהו סרט השנה שלך? יש כמה טובים אבל הכי טוב זהות כפולה. מהי תכנית/סדרת השנה שלך? כוכב נולד מהו משפט השנה שלך?חייך והעולם יחייך אליך חזרה. מה עשה לך את השנה? שעברתי לגור לבד מה הרס לך את השנה? - תמונת השנה של עצמך? מבטיחה לשים בסוף. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? למשיח ?חחח מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?שיקרו לי דברים טובים , שאני אתחיל לעמוד במטרות שהצבתי לעצמי 3 ארועים שעשו לך את השנה? עברתי דירה, אחותי התחתנה. 3 אנשים שעשו לך את השנה? מירי מסיקה שאני מתה על הקול שלה ועל השירים שלה והיא עושה לי טוב תמיד, המעבר דירה שלי שגרם לחיזוק הקשר עם האחים שלי , ולראות את אחותי הקטנה פורחת ושמחה . בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
)הישאר רווק (
) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (
) לשבור הבטחה (
) לעשות משהו שהתחרטת עליו (
) לאבד את אהבת האמת שלך (
) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום (
) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית (
) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים (
) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת (
) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך (
) לצבוע/להבהיר את השיער (
) להיות קרוב ללאבד את החיים (
) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל (
) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (
) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

lb22

New member
אני רק חייב לתקן משהו ללי.......

זה לא זהות כפולה אלא זהות אבודה זהות כפולה זה הסרט הראשון בטרילוגיה הזו :)

freakcity 2

New member
/

בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( -) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( -) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( -) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (- ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( -) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( -) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( -) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( -) לרוץ/ללכת קילומטר ( -) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה ( -) לצחוק עד דמעות ( -) לצחוק עד השתנה במכנס ( -) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( -) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( -) להבין משהו חדש על עצמך ( -) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( -) ללכת למסיבה ( -) לשתות אלכוהול ( -) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( -) לפספס מישהו ( -) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( -) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( -) לראות מישהו מפורסם ( -) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל. דפנטלי תמונת השנה שלי.

freakcity 2

New member
בטעות

( -) להישאר רווק (- ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (- ) לשבור הבטחה ( -) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( -) לאבד את האמונה באהבה ( -) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים..

שנה אזרחית מדהימה לכולם!

מהו שיר השנה שלך? כל אחד משירי אריק ברמן. מהו סרט השנה שלך? חתונת רפאים
מהי תכנית/סדרת השנה שלך? בנות גילמור מהו משפט השנה שלך? יש הרבה... אני עובדת בבית משפט
(זה ניסיון התחמקות אלגנטי מהשאלה הזאת) מה עשה לך את השנה? לא זוכרת משהו שעשה לי את השנה... אולי שנה הבאה מה הרס לך את השנה? השבץ של סבתא שלי והניתוק מידיד טוב (בעקבותיו). תמונת השנה של עצמך?
למה את מחכה בשנה הבאה? לבריאות טובה, לאהבה, ולשנה פוריה מבחינה לימודית. מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה? ראה שאלה קודמת. 3 ארועים שעשו לך את השנה? הנישואים של בן דוד שלי עם חבר שלו (כן, שמעתם נכון)... וזהו. 3 אנשים שעשו לך את השנה? אמא שלי והלימודים שלה ואתם אנשים יקרים
בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק (
) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. (
) עבודה, לימודים ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת (
) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד (
) הוכחת שאתה אדיוט ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חברה חדשה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר טוב ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר (
)ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (
) לצבוע את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול (
) לפספס מישהו (
) להיות שיכורה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר (מהו שיר השנה שלך? כל אחד משירי אריק ברמן. מהו סרט השנה שלך? חתונת רפאים
מהי תכנית/סדרת השנה שלך? בנות גילמור מהו משפט השנה שלך? יש הרבה... אני עובדת בבית משפט
(זה ניסיון התחמקות אלגנטי מהשאלה הזאת) מה עשה לך את השנה? לא זוכרת משהו שעשה לי את השנה... אולי שנה הבאה מה הרס לך את השנה? השבץ של סבתא שלי והניתוק מידיד טוב (בעקבותיו). תמונת השנה של עצמך?
למה את מחכה בשנה הבאה? לבריאות טובה, לאהבה, ולשנה פוריה מבחינה לימודית. מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה? ראה שאלה קודמת. 3 ארועים שעשו לך את השנה? הנישואים של בן דוד שלי עם חבר שלו (כן, שמעתם נכון)... וזהו. 3 אנשים שעשו לך את השנה? אמא שלי והלימודים שלה ואתם אנשים יקרים
) להישאר רווק (
) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. (
) עבודה, לימודים ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת (
) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד (
) הוכחת שאתה אדיוט ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חברה חדשה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר טוב ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר (
)ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (
) לצבוע את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול (
) לפספס מישהו (
) להיות שיכורה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (
) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם (
) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל. קצת אייקונים...

Chronicle

New member
גם אני ../images/Emo9.gif [אני פה למרות שאני שקטה../images/Emo3.gif]

מהו שיר השנה שלך?Humble me של נורה ג'ונס, בהחלט
מהו סרט השנה שלך? המסוך של פאון מהי תכנית/סדרת השנה שלך? שנה אחרי שנה - חברים
מהו משפט השנה שלך? "אם זה קיים - זה שם בשביל מישהו" מה עשה לך את השנה? שסיימתי את השנת שירות
מה הרס לך את השנה? השנת שירות
תמונת השנה של עצמך?
למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לאהבה מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? אהבה והרבה נעליים
3 ארועים שעשו לך את השנה? היום בו עזבתי את הבית לשנה, סיום הש"ש, מציאת העבודה. 3 אנשים שעשו לך את השנה? אחותי, החברה הכי טובה, וכל האנשים שהיו מתוקים אליי
) להישאר רווק (
) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (
) לשבור הבטחה (
) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת (
) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית (
) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות (
) לצאת למחנה (
) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס (
) פלירטטת בלי בושה [הייתי שיכורה, ייאמר לזכותי] ( ) לבקר במדינה זרה (
) לאפות ארוחה מזעזעת [אל תתבלבלו בין מלח לסוכר. בחיים.] (