סיכום שנת 2007 שלנו :)

../images/Emo215.gif אני../images/Emo215.gif

|מהו שיר השנה שלך?אמברלה או בקיצור
מהו סרט השנה שלך?לא ראיתי סרטים טובים השנה מהי תכנית/סדרת השנה שלך?מתחילות מחדש מהו משפט השנה שלך?"חבר אתה חסר...תתחבר" (נלקח ממקום שנעשיתי מכורה אליו) מה עשה לך את השנה?אמממ לטובה או לרעה? מה הרס לך את השנה?לקלוט שההורים לא יחזרו להיות ביחד,שסבא שלי נפטר תמונת השנה של עצמך? בסוף נחשוב מה לשים למה את/ה מחכה בשנה הבאה?לעבוד בעבודה טובה,ללמוד,לעשות משהו טוב עם עצמי מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?מה שרשמתי מעל+אהבה 3 ארועים שעשו לך את השנה?אני רק ירשום שנולדה לאח של אבא תינוקת לפני 3 חודשים ואני מתה עליה והיא הדבר הטוב 3 אנשים שעשו לך את השנה?התינוקת בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (
) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות (
) לאבד עבודה (
) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית (
) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים (
) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה (
) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה ( ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה (
) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת (
) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך (
) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים (
) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל (
) לפספס מישהו (
) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (
) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (
) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

talosh1234

New member
עונה D:

מהו שיר השנה שלך?mcfly-Too Close For Comfort mcfly-Dont Know Why mcfly-The Ballad Of Paul K mcfly-hypnotise mcfly-not alone Mcfly - No Worries אוהו יש עוד מלאא !!! מהו סרט השנה שלך?אממ . . . משפחת סימפסון מהי תכנית/סדרת השנה שלך?דרייק וג'וש מהו משפט השנה שלך?אל תשאירו את הראש פתוח =>המוח שלכם עלול לנזול מה עשה לך את השנה?אני מרגישה ממש ממש בקטעים של החברויות השנה .. יש לי ביטחון עצמי מה הרס לך את השנה?אממ . . . כלום בנתיים תמונת השנה של עצמך?אני אשים :] למה את/ה מחכה בשנה הבאה?להרזות כבר מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?שאני ירזה הרבה עד שנה הבאה 3 ארועים שעשו לך את השנה?לא זוכרת .. יש הרבה XD 3 אנשים שעשו לך את השנה?וואי יש מלא . . . בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (היו לי כמה חברים ) להישאר רווק (לא נשבר ) נשבר הלב (אולי :| ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) (X ) להתחתן (X ) להתגרש (X ) לשבור הבטחה (
) לעשות משהו שהתחרטת עליו (|מהו שיר השנה שלך?mcfly-Too Close For Comfort mcfly-Dont Know Why mcfly-The Ballad Of Paul K mcfly-hypnotise mcfly-not alone Mcfly - No Worries אוהו יש עוד מלאא !!! מהו סרט השנה שלך?אממ . . . משפחת סימפסון מהי תכנית/סדרת השנה שלך?דרייק וג'וש מהו משפט השנה שלך?אל תשאירו את הראש פתוח =>המוח שלכם עלול לנזול מה עשה לך את השנה?רזיתי .. מה הרס לך את השנה?כלום נראלי :| תמונת השנה של עצמך? אני יעלה למה את/ה מחכה בשנה הבאה?שאני ירזה עוד מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?להרזות הרבה 3 ארועים שעשו לך את השנה?לא זוכרת 3 אנשים שעשו לך את השנה? מלא מלא מלא מלא אנשים בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( היו לי כמה חברים) להישאר רווק (X ) נשבר הלב
(
) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) (X ) להתחתן (X ) להתגרש ( X) לשבור הבטחה (
) לעשות משהו שהתחרטת עליו (X ) לאבד את אהבת האמת שלך (X ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( X) לקבל קידום (X ) לקבל העלאה במשכורת (X ) לשנות עבודות (X ) לאבד עבודה ( X) להתפטר מהעובדה (
) לצאת עם עמית מהעבודה (
) לצאת עם הבוס (X ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך (X ) להיות מפוטר מהעבודה ( X) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( X) להיפגש עם מורה שממש שנאת (
) למצוא את הנושא שאהבתי (X ) להישאר כתה (X ) לקפוץ כתה (X ) לדלג על החטיבה/תיכון (
) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש (
) לתת למורים סיבה ללמד (X ) הוכחת שאתה אדיוט (
) לשתות אלכוהול בבצפר ( X) לעשן בבצפר (
) להביך את עצמך מול כל הכתה (
) להתאהב במורה (X ) להוביל בלהקת בצפר (
) התקבלת לנבחרת בית ספרית (
) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים (
) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( X) שחית בעירום (
) ללכת למסיבת פיג'מות (
) לצאת למחנה (
) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( X) לצחוק עד השתנה במכנס (
) פלירטטת בלי בושה (
) לבקר במדינה זרה
( ) לאפות ארוחה מזעזעת
( ) לאבד משהו שחשוב (X ) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( X) לצבוע/להבהיר את השיער (
) להיות קרוב ללאבד את החיים (
) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול (
) לשתות אלכוהול מתחת לגיל (
) לפספס מישהו (X ) להיות שיכור/ה (X ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( X) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר (X ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (X ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם (
) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

talosh1234

New member
חח לא XD

זאת להקה . . . שהאמת קוראים לה על שם מרטי מקפליי ההוא . . . להקה מעולה - ממליצה לכולם :]

../images/Emo13.gifהמקורית עונה...../images/Emo13.gif

מהו שיר השנה שלך? אבא- שלומי שבת
מהו סרט השנה שלך? משפחת סימפסון
מהי תכנית/סדרת השנה שלך? כוכב נולד 5
מהו משפט השנה שלך? איזה מעפן
מה עשה לך את השנה?שעברתי לגור לבד והתחלתי ללמוד את מה שתמיד רציתי ללמוד.
מה הרס לך את השנה? התאונות שעשיתי
תמונת השנה של עצמך? אין לי תמונה מסויימת שאני אוהבת אני אוהבת את כל התמונות שלי לאחרונה.
למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לקידום בעבודה
מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? הצלחה בלימודים
3 ארועים שעשו לך את השנה? החתונה של אחותי היפה (קרנוש טיקה), מעבר דירה, מסיבת פורים של הפורום.
3 אנשים שעשו לך את השנה? יש קצת יותר מ-3 אנשים: ההורים שלי בראש ובראשונה שעוזרים לי המון, אחותי היפה קרנושית טיקושית
, ריקיביטה המאלפת ולאוריתוש המהממת.
בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים..
עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום (
) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה (
) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה (
) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה
אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות (
) לצאת למחנה (
) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב (
) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער (
) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

livlavi

New member
עונה....

מהו שיר השנה שלך? למה - מאיה אברהם מהו סרט השנה שלך? רטאטוי מהי תכנית/סדרת השנה שלך? הטופ מודל הבאה מהו משפט השנה שלך? העולם מריע למעשים לא למחשבות מה עשה לך את השנה? סדנאות שעברתי מה הרס לך את השנה? חוסר האחריות במעשיי תמונת השנה של עצמך? מצורפת - התמונה שאני הכי אוהבת - מקורית וללא טיפת פוטושופ למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לעבור דירה לת"א מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? עבודה חדשה, זוגיות מופלאה ואושר 3 ארועים שעשו לך את השנה? סדנת מהות, סדנת מקור, סדנת מעבר 3 אנשים שעשו לך את השנה? איילה, איתן, יפתח בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (+) להישאר רווק (+) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה (+) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (+) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (+) להכיר חבר/ה חדש/ה (+) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים (+) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה (+) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס (+) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (+) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים (+) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה (+) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר (+) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( ) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

maya243

New member
סיכום השנה שלי

מהו שיר השנה שלך?מיקה - big girls you are beautiful (האמתי שכל מה שקשור אליו - הוא המלך) מהו סרט השנה שלך? לצערי הסרטים שיצאו השנה על הפנים!!! מהי תכנית/סדרת השנה שלך?מלרוז פלייס - נוסטלגיה לראות את זה וסוף כל סוף להיות בגיל המתאים להבין מה הולך שם. מהו משפט השנה שלך?" אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןן"(במבטא כבד של דודו טופז) מה עשה לך את השנה?הכרתי את ערן מה הרס לך את השנה?שום דבר לא באמת הרס לי את השנה או יהרוס לי את השנה הנוכחית אבל אני דיי מבואסת שהשמנתי
תמונת השנה של עצמך? תמונה מתוך הבוק שלי למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לתחרות מלכת היופי של השמנות ולתחילת ההתמחות שלי!!! מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? המון המון המון בהצלחה בכל מה שהעשה וכמובן להיות מאושרת ולהנות מזוגיות שלי ולהיות מאוהבת לנצח.... 3 ארועים שעשו לך את השנה?אני יכולה לעלות בדעתי רק את הארוע של היום הולדת של דיקלה - אותו לא אשכח בחיים כי שם הכרתי את ערן. 3 אנשים שעשו לך את השנה?ערן והמשפחה שלי. בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: עבודה/בצפר - לא עובדת.... ( ) לקפוץ כתה - יותר נכון לסיים תואר ראשון ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו - מאוד מאוד גאה בי שהצלחתי לעמוד בדרישות הסמינריון שלי ולהציג בפני כיתה שלמה וביקורתית את הפרזנטציה שלי במשך 45 דקות מבלי למות מאיזה התקף לבבבבבבב מפחד קהל!!!! ( ) לגלות תחביב חדש - פיסול בבצק סוכר. ( ) לשתות אלכוהול בבצפר( ) לעשן בבצפר- לא מעשנת לא שותה.... ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה - מזלי שלא יצא לי פאדיחות גדולות מידי בפרזנטציה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות- בקורס חדש יצא לי להכיר חבורה של בנות מדהימות ותומכות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה - במשך שנה שלמה לא דיברנו אני והחברה הכי טובה שלי מסיבות דיי הזויות שלא אפרט כאן. ריב ענקי!!! אחרים ( ) לרוץ/ללכת קילומטר - אני משתדלת ללכת לחדר כושר כפעמיים בשבוע אך לצערי השבוע לא יצא. ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת - אוףףףף מה נסגר עם הרדיו?? או שמשמיעים שירים מסריחים או שדיבורים דיבורים דיבורים. מה יהיה?? יאללה תחזירו את 99FM מוזיקה ללא הפסקה בלי גיי גיי גיי דמק... ( ) שחית בעירום - אמממממ....... מביך לדבר על זה כאן - אבל כן - בבריכה שלי עם בן זוגי. ( ) לצחוק עד דמעות ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער - כרגיל.... בלונדינית מכיתה ט ( ) ללכת למסיבה - עבר הרבה מאוד זמן... ( ) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל. שנה טובה לכולם!!!!!!!!

למעלה