סיכום שנת 2007 שלנו :)

סיכום שנת 2007 שלנו :)

מהו שיר השנה שלך? מהו סרט השנה שלך? מהי תכנית/סדרת השנה שלך? מהו משפט השנה שלך? מה עשה לך את השנה? מה הרס לך את השנה? תמונת השנה של עצמך? למה את/ה מחכה בשנה הבאה? מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? 3 ארועים שעשו לך את השנה? 3 אנשים שעשו לך את השנה? בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה ( ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( ) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

אז בגלל שעכשיו 4 בבוקר ואני לבד :) אני אתחיל

מהו שיר השנה שלך? אני אש - רן דנקר מהו סרט השנה שלך? בופור מהי תכנית/סדרת השנה שלך? "חברים" מהו משפט השנה שלך? מי דונט ספיק אינגליש..וונט סום אגרול? מה עשה לך את השנה? - מה הרס לך את השנה?- תמונת השנה של עצמך? למה את/ה מחכה בשנה הבאה? יום הולדת :) מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? - 3 ארועים שעשו לך את השנה? יום הולדת, אילת, הופעות של היהודים 3 אנשים שעשו לך את השנה? אליאור,שחף, איתי בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק (
) נשבר הלב (
) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה (
) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות (
) לאבד עבודה (
) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך (
) להיות מפוטר מהעבודה (
) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד (
) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה (
) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה (
) לאפות ארוחה מזעזעת (
) לאבד משהו שחשוב (
) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך (
) לצבוע/להבהיר את השיער (
) להיות קרוב ללאבד את החיים (
) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו (
) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (
) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם (
) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

עונה..

לא ישנתי ועכשיו אני צריך לטוס לעבודה.. אז נענה ככה לפני.. שאלות קשות חח שנה זה המון זמן אבל ננסה מהו שיר השנה שלך?- She's Like The Wind שיר שמאוד אהבתי.. די ישן.. מהו סרט השנה שלך? - I Am Legend סרט די חדש בכיכובו של וייל סמית.. חמוד מאוד מהי תכנית/סדרת השנה שלך?- גיבורים וסמולוויל.. כמובן (אני חייב 2 )=) מהו משפט השנה שלך? -"אל תנסה ללמוד על המוות, לפני שהבנת את משמעות החיים." מה עשה לך את השנה? - אני רוצה לומר הצבא.. אבל אני עוד מחכה לגיוס.. מה הרס לך את השנה?- אני רוצה לומר הצבא.. '' '' '' '' '' ''... תמונת השנה של עצמך? - חח תמונת השנה.. נסתפק בסתם תמונה.. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לצבא לאהבה ראשונה.. ואמיתית אני מקווה.. מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?- אהבה והכי חשוב נאמנות והיכולת להישאר אמיתי לאחרים ובמיוחד לעצמי. 3 ארועים שעשו לך את השנה? - היום הולדת שלי.. מסיבת סוף השנה בבית הספר ועוד אירועים שונים שקשורים למשפחה 3 אנשים שעשו לך את השנה?- שחר חסון , אמא שלי כמובן ואני =) בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (V ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש (V ) לשבור הבטחה (V ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( V) לאבד את האמונה באהבה ( V) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה (V ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( V) לריב עם מישהו מהכתה ( V) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( V) לגלות תחביב חדש (V ) לתת למורים סיבה ללמד ( V) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר (V ) לעשן בבצפר (V ) להביך את עצמך מול כל הכתה (V ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית (V ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (V ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( V) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( V) לרוץ/ללכת קילומטר (V ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת (V ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה (V ) לארגן מסיבת הפתעה (V ) להיות במסיבת הפתעה (V ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( V) פלירטטת בלי בושה (V ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( V) לאבד משהו שחשוב (V ) לקבל מתנה מוערצת ( V) להבין משהו חדש על עצמך ( V) לצבוע/להבהיר את השיער (V ) להיות קרוב ללאבד את החיים (V ) מישהו קרוב אלייך נפטר (V ) ללכת למסיבה (V ) לשתות אלכוהול (V ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו (V ) להיות שיכור/ה ( V) להיות עצור/ה ע"י המשטרה (V ) לקרוא ספר נהדר (V ) לראות סרט נהדר (V ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות (V ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( V) לראות מישהו מפורסם ( V) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( V) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

עונה-נה-נה-נה-נה-נה יהיייההה ../images/Emo3.gif

מהו שיר השנה שלך? -"אנחנו מ(א)מינים בני מ(א)מינים"
מהו סרט השנה שלך? -"הבופור", סרט חזק מאוד. מהי תכנית/סדרת השנה שלך? - "כוכב נולד" (לא יעזור, אני פשוט מכורה לתכנית הזאת) מהו משפט השנה שלך? -"יאללה... פנקו'תה" מה עשה לך את השנה? - שיחה קרובה, טובה ומשחררת עם בת דודה שלי שמעולם לא היינו קרובות זו לזו. מה הרס לך את השנה? - סבתא שלי שנפטרה
(עדיין לא מעכלת בכלל) תמונת השנה של עצמך? -מיד אבחר מהמאגר אוסיף. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? -לשטות הבאה שיציעו לנינט לעשות בשביל איזו פרסומת בעבור הון עתק, תודו שזה מסקרן. מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? -שנה רגועה ושלווה יותר, שנה של שינויים לטובה, אמן
3 ארועים שעשו לך את השנה? - ניתנה לי המתנה ליהיות קרובה מאוד לסבתא שלי בימיה האחרונים ולתת לה את הנשמה עד כמה שיכולתי. - הדודים שלי הגיעו מארה"ב לארץ והיו שיחות מקרבות ונוצר חיבור בינינו שעשה לי להרגיש טוב ביחס למשפחה המורחבת שלי. - שעשיתי את הכסף הכי קל שעשיתי בחיי, 600 ש"ח שקיבלתי מהדודים בעבור זה שהסכמתי להיפטר מהעגיל בגבה
3 אנשים שעשו לך את השנה? - דורון רוקח, הקול שלו... מצמרר אותי. - אח שלי, עוד כמה חודשים תבינו למה
(צפויה הפתעה) - אמא שלי, שמאוד התקרבנו בחצי שנה האחרונה, אני למדתי לסלוח וליהיות סובלנית יותר כלפיה והיא למדה להכיר אותי קצת יותר ולהעריך אותי. בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) נשבר הלב ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר (בצפררר
) ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לעשן בבצפר (הלכתי לבקר שם ועישנתי ב"מחששה"
) ( ) להתאהב במורה (אוחחח... טובי טובי... המורה הנאהב
) ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית (מקום שני באליפות ירושלים בנות בכדורגל) ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (סיפור "אני וטובי בימי ביה"ס") ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה (בתאל... מושיכפרעלק...) ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה (בתקופת ביה"ס ידיד טוב שהיה לי אז נהרג בפיגוע בירושלים, יוני קורגנוב, יהי זכרו ברוך
) אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) לצחוק עד דמעות (( ) לבקר במדינה זרה (ירדן גם נחשב?
גשר אלנבי שליטעעע!!!!!111) ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ("הבופור" כבר הזכרנו?) ( ) לראות מישהו מפורסם (ברגע אחד בשינקין ראיתי בערך 10) ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

מה את מקשקשת?

בשביל לעשות כזאת פוזה ושזה ייצא יפה ולא מגוחך...צריך שממש יהיה לך את זה וכן בובה, לך יש את זה }{

למעלה