סיכום שבת

the red dragon

New member
חחח פתאום הם חרא של אנשים אה?

תאהבו תאהבו אותם אין לי בעיה עם זה ולזונע- אני לא גזען

tzedek tirdof 9

New member
דעתי עליהם

אני אף פעם לא הבעתי דעה עליהם(עד עכשיו). אני חושב שצריך לשנוא אותם לא כי הם ערבים, אלא כי הם שונאים אותנו. טפשי(ומסוכן) שלא לשנוא מישהו ששונא אותך וינסה לפגוע בך בכל דרך אפשרית.

ירדן717

New member
לא רק שאתה גזען אתה גם טיפש

לא חשבתי להגיב לשרשור הזה בהתחלה אבל קבל: למה אתה אמור לשנוא מכבי - לכולנו ידוע.. למה אתה אמור לשנוא את סכנין? לא יודע אתה לא גזען? (אני מצטער מי ששונא ערבים כי הם ערבים הוא גזען) אז מה קרה איפה העדיפות למכבי ?

commreport

New member
יש מצבים בהם להיות גזען זה טוב!

בתי המשפט הנאורים ביותר כבר קבעו שבמצבים בהם לאום או קבוצה עלולה לאבד את הזהות שלהם. חובתם לפתח גישה גזענית בכדי לשמור על עצמם! סכנין מייצגת את השאיפה הערבית לחיסול ישראל כבית לאומי לעם היהודי. הם רוצים מדינה פלסטינאית ולידה בתוך הקו הירוק מדינה דמוקרטית שתהיה תוך 20 שנה עם רוב ערבי. חובתנו להיות גזענים ולהתעקש לשמור על פיסת האדמה הזו כמדינה יהודית. אם זו גזענות אז אני שמח להיות גזען.

ירדן717

New member
אני לא אמרתי שלהיות גזען זה טוב רע

אתה פולש כאן לפוליטיקה וזה לא הכוונה של השרשור הזז (בטח לא הפורום הזה) שים לב למה קראתי לו טיפש: מצד אחד הוא אומר שהוא לא גזען אבל מצד שני הוא שונא את סכנין אפילו יותר ממכבי .. למה? כי הם ערבים... כנראה הוא לא מבין את משמעות המלה גזען..

the red dragon

New member
ואתה יודע למה אתה טיפש?

כי אתה אוהב את סכנין יותר ממכבי אני שונא את סכנין הרבה יותר ממכבי כי מכבי לא עשו לי כלום ויש לי הרבה חברים משם ורוב המשפחה שלי מכביסטים. אל תגזימו עם השנאה אליהם הם אנשים בדיוק כמונו וחבל שאתם מעדיפים קבוצה של אנשי חמאס על פני חברים שלכם. יש הרבה אנשים מושפעים שרוצים לעשות את הדרבי כמו בארגנטינה וביגלל זה כל השנאה אליהם וזאת שנאה שטותית. חבר שלי אוהד הפועל דיבר וצחק עם אוהד מכבי שרצה להכניס אבוקות למגרש ( את שתיהם העיפו מהמגרש) אז מה אתה ביכלל אומר "אפילו יותר ממכבי" אני שונא את מכבי אבל לא צריך להגזים מזה מעדיף את סכנין אפילו יותר ממכבי? אתה מדבר כאילו הם יצורים

just adiki

New member
אבל אורן גם אתה שונא את סכנין

בלי סיבה מסויימת. מעולם אוהדי סכנין לא יצאו בהצהרות שהם שונאים את היהודים. שים לב שמשחקים להם יהודים בקבוצה וזוכים ליחס שווה ולאותה אהבה. לעומת זאת שים לב ליחס כלפי ערבים בקבוצות ישראליות. מלבד הפועל כמובן שהרי כולם יודעים שמעולם לא היו קריאות גנאי כלפי ערבים בקבוצה. שים לב אפילו במכבי לסאלם אבו-סיאם שאוהדי מכבי קיללו אותו עוד ששיחק אצלם ערבי. וגם כבר בלי קשר לפוליטיקה התנהגו לדגו בצורה מגעילה לאחר שבזכותו הם זכו באליפות ולא בגלל נמני שישב על הספסל ועלה 3 משחקים לפני סיום המחזור. הם שוכחים את כל השערים שדגו נתן להם באותה עונה והם נהמו לו וקיללו אותי בגלל צבע עורו. זה לפי דעתי הרבה יותר גרוע.

the red dragon

New member
שאלה פשוטה

את רוצה שסכנין תייצג את ישראל באירופה? ובקשר למכבי הגזענים. הקהל שלנו הרבה יותר גרוע שרים שירי שואה חופשי שרים לשמעון מזרחי להתאבד למרות שהוא יצר שם טוב לישראל בכדורסל, מחללים תקבר של החולדאים ביגלל אולם כדורסל מכוער, מקללים תבן של אוברוב, ועוד הרבה...זה שאוהדי מכבי קוראים לפעמים קריאות גזעניות זה כלום לעומת מה שהאוהדים של הפועל עושים.

just adiki

New member
זה לא יפריע לי

דווקא תחשוב שיש ייצוג גם ערבי באירופה. זה מראה משהו אחר לגמרי למדינת ישראל. בכל דבר יש גם את חצי הכוס המלאה, את אוהדי בית"ר את המכלול שלהם-אני שונאת ככה שאני לא רוצה שתהיה להם אפילו טיפת גאווה ואם הייצוג של סכנין משפיל אותם מה טוב יותר. את מכבי אני לא סובלת, קבוצה מגעילה והרי יש תחרות בין המועדונים וכמובן שאני רוצה שההישגים של הפועל יהיו טובים יותר לכן אני גם הפעם אעדיף את סכנין על מכבי.

the red dragon

New member
טוב הבנתי תנקודה

את חושבת שאם הם ייצגו את ישראל זה יראה על דו קיום(דבר שאני חושב שהוא קצת דפוק) אני חושב שאם הם ייצגו את ישראל זה יבייש את המדינה ביגלל שקבוצה שתבוא לישראל לשחק נגד סכנין אני בטוח שיהיו להם דעות שליליות על ישראל

SepteMber Lady

New member
אורן......

אתה יודע כמה אנשים אני מכירה בסכנין.......והם פשוט מ=ת=י=ם על הפועל!! ואם סכנין לא הייתה בליגה אז כולם היו אוהדי הפועל!! ולכן אני נורא מחבבת ומכבדת אותם!! אתה רק צריך לשמוע איך הם מדברים עלינו האוהדים ועל הקבוצה.......הם נורא אוהבים את הפועל!! כאב להם הלב על הכישלון שלנו עם לוזון וכל הזמן אמרו שאם הוא לא יעוף אנחנו נרד ליגה ....ושליגת העל לא שווה בלי הפועל תל אביב אם נרד!! זה גורם לי לחבב אותם בכל פעם מחדש!!

commreport

New member
מתי תבינו שאם ישראל לא תהיה מדינה יהודית

אז גם הפועל ת"א לא תהיה. אם תוך 25 שנים בגלל הדמוגרפיה תהיה כאן מדינה מוסלמית אז נראה לכם שתמשיכו לכתוב בפורום הזה? בכלל יהיו לכם זכויות? גם אם בסכנין יש אנשים נחמדים, עדין הם מייצגים את הרעיון של השמדת ישראל בדרכים דמוקרטיות.

just adiki

New member
רק שתדע,

שחברה שלי בשליחות באיסטנבול והיא גרה שם כבר 4 שנים. וזה לא עניין של "לא היית גרה כי את שונאת אותם" אלא כי יש ריב בין העמים ואין אפשרות לגור ביחד.

just adiki

New member
../images/Emo207.gifאני חולה../images/Emo10.gif

אתמול היה לי חום גבוה ולא יצאתי מהמיטה, היום כבר ירד לי החום ויש לי רק כאבי ראש וחולשה כללית בכל הגוף. נכנסתי רק כדי לראות מה הולך עם הפורום [וגם כדי לצאת סוף סוף מהמיטה] ואני רואה שהוא לא הכי מסודר... בלשון המעטה. אני מקווה שמחר אני ארגיש יותר טוב ואסדר פה קצת ואגיב על ההודעות.

למעלה