סיכום שבת

סיכום שבת

חיפה עוד פעם ב1-0 מגעיל. בית"ר פירקו את כפ"ס בעזרת השופט בני יהודה עם הפסד שישי ברצף ובלי מאמן - לעומת נתניה שסיימה סיבוב עם 20 נק' אשדוד ממשיכה להפסיד מכבי יום ראשון הפועל בשני נקווה לתוצאות טובות משני המשחקים

ראיתם את השופט ה..........

כמה פעמים תיקלו את שחקני הפעל כפר סבא. כלום נאדה. אפילו השוער תפס את הכדור אחרי הקו. עידן טל הרים רגל גבוהה ובנאדו תיקל כלום. איזה מין דבר. הלכתי לישון בידיעה שבטדי השופטים משוחדים. הם נצחו יחד עם השופט את הפועל כפר סבא ששיחקו ממש טוב ככה לוקחים אליפות בעזרת השופטים

POP LEX

New member
את חייבת לקחת כדורים דחוף,אבל דחוף.

8 נצחונות,3 תיקו,25 שערים,6 שערי חובה,רביעיות,שלישיות,וחמישיות בטדי,והכל בגלל השופטים? דווקא השנה ביתר קופחה פעם אחר פעם על ידי השופטים,והכל בדוק ומתועד. ביתר תהיה אלופה כי היא בכמה דרגות מעל כל הליגה,כי יש לה את הסגל הכי טוב בליגה, וזה הכל,אני מרחם על אנשים כמוך שחיים בתחושת מרמור וקיפוח דמיוניים.

איש יקר../images/Emo58.gif

אני לא חשה בשום תחושת מרמור וקיפוח. כל הכבוד לקבוצה שלכם שארקדי לקח את טובי הליגה שילם להם ביד רחבה. מאמן נפלא כמו שום ואליפות שנייה בדרך. אבל יש תחושה בטדי שככה קורה. ראיתי את המשחק. ולא דמיינתי. למשל השופט אתמול אסף קינן. במשחק הפועל נגד קרית שמונה מושעה בגלל טעויות שעלו לנו בנקודות. שיהיה לך את כל האושר שבאליפות. יום יבוא ונעלה גם אנחנו למעלה. חמסה חמסה. רק בלי שנאה ואלימות.

שוב השופט לקח את המשחק../images/Emo58.gif

נו ועל זה מה אתם אומרים אוהדי ביתר? אה? השופט פסל שער של אמסלם. שער חוקי לגמרי. אפילו שום ראה את הטעויות. ומעניין רק עם ביתר שכמובן אלופה מקומדיה של טעויות

just adiki

New member
בנתיים התוצאות לטובתנו.

כמו שסכנין נראת היא צריכה לנצח את מכבי ת"א אבל אי אפשר לדעת. מה שכן בטוח, אנחנו חייבים ניצחון [או לפחות לא להפסיד] בקריית שמונה. אחרת-אנחנו בבעיה. אם נראה טוב בקריית שמונה או נראה רע וננצח [כמו שאנחנו יודעים לפעמים] זה יתן תמריץ לשחקנים והם יוכלו סוף סוף להרים את הראש.

the red dragon

New member
לא לא לא לא לא

שסכנין תפסיד אמן ממש אנחנו צריכים אותם כמייצגי ישראל באירפה יאלה מכבי

the red dragon

New member
אני יגיד לכם מה מזעזע

זה שאתם מעדיפות שקבוצה של ערבים תנצח ותייצג את ישראל גועל נפש בושה לכולם יש חברים שאוהדים מכבי והם בדיוק כמונו אני בטוח שגם הם יעדיפו את הפועל על סכנין אין לי מילים גועל נפש שאתם מעדיפים שהם ינצחו ושאתם אוהבים אותם ומעדיפים אותם על כל קבוצה אחרת

זונע

New member
פשוט לא להאמין...אתה כל כך גזען

אמן אמן אמן שסכנין ינצחו. מה אכפת לי אם הם ערבים או לא...

the red dragon

New member
אתה יודע מה, שכל הפורום עכשיו יענה לי

הייתם גרים בעיר כמו סכנין? הייתם גרים בלוד? או באיזה עיר בפלסטין? אה כולכם תגידו לא נכון? למה לא? ביגלל שהם ערבים אני בטוח שאתה לא הייתה גר בעיר ערבית כולכם צבועים פתאום יהיה אכפת לך אם הם ערבים או לא נכון?

תגובה

דבר ראשון לא יהיה אף אוהד מכבי שירצה שהפועל ינצחו. דבר שני אוהדי מכבי קוראים לאוהדי הפועל ערבים. לכן בעיינם אין הבדל משמעותי בין הפועל לסכנין. 3. יש לנו הרבה אוהדים ערבים שנכנסים למשחקים של הפועל. 4.הסיבה שלא הייתי רוצה לגור בערים הערביות זה אורח החיים העלוב שנקלעו עליו. 5. מכבי זונה- מה אתה בעד מכבי ?!?!??! (מילא היית אומר תיקו- או שיתפוצץ האצטדיון חחח)

the red dragon

New member
אני מכיר הרבה אוהדי מכבי

וגם קיצונים וכאלה שיש להם מנוי לשער 11 ובמשחק נגד סכנין שהיה לנו הם רצו שננצח סכנין נגד ביתר זה משהו אחר הייתי רוצה שהאיצטדיון התפוצץ טוב דיי עם הויכוחים האלה בואו נסכם שאני לא גזען ולא כלום(חשבתי על זה קצת עכשיו), עכשיו הכל בסדר

the red dragon

New member
עוד משהו

אין לי בעיה ביכלל עם ערבים הם אפילו יותר טובים מיהודים לפעמים אני שקצת שונא מסלמים

just adiki

New member
|לא\זה ממש לא בגלל שהם ערבים.

זה בגלל שהאכות חיים שם שונה משלי... ויש התפצלות בארץ, זאת עובדה. יש עיר של ערבים ויש של יהודים... אין מה לעשות, זה לא בגלל שנאה.

זונע

New member
כי ישראלים לא יכולים להשתלב במקום כזה!!

לא הכל קשור לשנאה בעולם הזה, אתה יודע. זה שאתה שונא ערבים מעצם היותם ערבים זו לגמרי בעיה שלך, אבל לא כולם ככה.

tzedek tirdof 9

New member
אף אחד מהיהודים לא היה גר בעיר מוסלמית

הסיבה פשוטה-זו סכנת נפשות חד וחלק. בקשר לאיסטנבול לא יודע,אבל קהיר בטח. אפילו בסכנין אני לא יודע עד כמה היו מקבלים אותך יפה(כמעט בטוח שלא). ובערים כמו קהיר ואפילו איסטנבול אתה תמיד יכול לפגוש בפינה חשוכה מוסלמי שישלוף מהכיס אקדח וירה.

למעלה