סיכום שבוע:

SepteMber Lady

New member
עונהנהנהנה

שם:מאיה גיל:17 דבר טוב שקרה השבוע: השלמתי עם ידיד שרבתי איתו דבר פחות טוב שקרה השבוע:ההפסד ללוד:[[[[ שיר השבוע:say ok-vanessa hudgens תוכנית השבוע:הישרדות סרט השבוע: היי סקול מיוזיקל 2 ציטוט השבוע:" חכה בעלייה......חכה בירידה......אתה יודע מה? חכה ליד המדרגות!!" (ושאף אחד ישאל מה זה אומר חחחחח) תמונת השבוע:--- היום הטוב ביותר בשבוע: ---- מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע להפועל? אני מצטרפת לאורן שאני רוצה את אלה מליבסקי סופיה... ושחקן אחד [אני יודעת שזה קשה] מבין אלו שמשחקים בקבוצה תרצו שיעזוב? ג'וניור...

...

שם: אביב גיל: 16 דבר טוב שקרה השבוע: הפועל אוסשקין רמסה את מכבי יפו דבר פחות טוב שקרה השבוע: פגרה. הפסד מביש. הרבה הרבה מבחנים, ועייפות מצטברת שיר השבוע: הוזה אותך מולי - אייל גולן תוכנית השבוע: הישרדות בעיברית...מה שכולם בטח יכתבו סרט השבוע: היטמן....ראית בדי וי די ציטוט השבוע: "להגיד "אללה הוא אכבר" זו היא גזענות" - אתם כבר בטח יודים מי היה יכול להגיד כזה משפט דפוק תמונת השבוע: מה ששמת בהודעה שלך
היום הטוב ביותר בשבוע: רביעי (הפועל אוסשקין) (אגב יום רביעי עוד משחק פרטים באולטראס) מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע להפועל?....יוביוב - רקורד מוכח (אני מקווה לא כמו ג'וניור) ושחקן אחד [אני יודעת שזה קשה] מבין אלו שמשחקים בקבוצה תרצו שיעזוב: דואני סתם עוד משהו להוסיף: מכבי זה קקי

SepteMber Lady

New member
טרול, פעם 1 שאני יודעת ששמך הוא אביב....

גם אתה בולשיט פעם ראשונה שאני יודעת איך קוראים לך חחחחחחחחחחח

כנ"ל לגביך

מאיה זה שם יפה.... בנוגע אליי התלבטתי בהתחלה לגבי לכתוב או לא לכתוב את השם שלי אבל רשום לי בעולם שלי את השם שלי כך שזה לא משנה

Bull Shit

New member
אה..

לא מתכחש לעובדות. מה שכן.. רשום למטה שזה מחוסר מעש.. לא לקחת ברצינות.. XDDD.. וכן.. ת'אמת.. אני נקרא בין הילדים הטובים (מבחינת הדברים הללו..) בכיתה שלי.. חח.. אלק ישיבה..

SepteMber Lady

New member
חחחחח!! אתה יודע שאני מרגישה .......

שאתה בנאדם נורא נחמד ומקסים!!

SepteMber Lady

New member
כן...אני פשוט מאמינה בטוב שבאדם...

אתה יכול לומר נאיבית אבל אני נוטה לחשוב על בני אדם שהם טובים גם אם מעולם לא פגשתי אותם .......משהו בכתיבה של אנשים או נימת הדיבור שלהם מעיד על מה שהם באמת לדעתי.... מקווה שאני לא טועה:p:p

SepteMber Lady

New member
איזו טיפשה חשבתי שרשמת ברצינות במקום בציניות!

סורייייייייייייייייי אבל התכוונתי למה שכתבתי בהודעה עצמה!!

עונה

שם: אייל גיל: דבר טוב שקרה השבוע: חיפה הפסידה 3-1 לקריית אתא... חחח דבר פחות טוב שקרה השבוע: הפסד 1-0 ללוד שיר השבוע:----- תוכנית השבוע: הישרדות וזאק וקודי סרט השבוע: 12 במחיר 1 (2) ציטוט השבוע:--- תמונת השבוע:---- היום הטוב ביותר בשבוע: כולם היו משעממים מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע להפועל?: יוסי אבוקסיס ושחקן אחד [אני יודעת שזה קשה] מבין אלו שמשחקים בקבוצה תרצו שיעזוב?: אבדג'י סתם עוד משהו להוסיף: (בלי קשר) שונא את גיא לוזון

למעלה