סיכום שבוע:

just adiki

New member
סיכום שבוע:

הפגרה הפגרה... קצת רגיעה מהליגה, הגיע הזמן לסכם שבוע: שם: גיל: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: היום הטוב ביותר בשבוע: מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע להפועל? ושחקן אחד [אני יודעת שזה קשה] מבין אלו שמשחקים בקבוצה תרצו שיעזוב? סתם עוד משהו להוסיף
: סופ"ש מלא בתקוות, יהיה טוב
.

stifler3

New member
עונה

שם: אורן גיל: 17 דבר טוב שקרה:--- דבר רע שקרה:--- שיר השבוע: rammstein - moscou תוכנית השבוע: זאק וקודי סרט השבוע: בתול בן 40 היום הטוב ביותר השבוע: חמישי מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע: שלושת השחקנים מלבסקי סופיה (כן כן שלוש) מבין אלו שמשחקנים בקבוצה תרצו שיעזוב: דואני, סרור, אסולין, גוניור, אבדגי, באדיר. סיכום השבוע: שבוע משעמם ביותר, הלואי שיהיה ככה כל שבוע.

just adiki

New member
אני עונה:../images/Emo8.gif

שם:עדי גיל:17 וחצי
דבר טוב שקרה השבוע:מ... שיעור אנגלית די מצחיק
דבר פחות טוב שקרה השבוע:שיעור ג"ג די מעיק
שיר השבוע:how deep is your love תוכנית השבוע:"חברים" ו-"הישרדות"
. סרט השבוע:אין
. ציטוט השבוע:תלמיד:"תבטלי לי את ההרשמה ואני אקרא" המורה:"אתה עושה איתי מו"מ? מה אנחנו בשוק הכרמל?!" תמונת השבוע:עוד מעט אני אעלה... היום הטוב ביותר בשבוע:יום חמישי! מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע להפועל?שלומי ארבייטמן. חייבים חלוץ והוא רוצה מאוד להוכיח את עצמו, הפועל צריכה שחקן כזה. אני מקווה שהכל יסתדר עם השיחרור מחיפה. ושחקן אחד [אני יודעת שזה קשה] מבין אלו שמשחקים בקבוצה תרצו שיעזוב?ליאור אסולין! ערס מגעיל, לא אוהבת אותו. סתם עוד משהו להוסיף:יהיה טוב
.

just adiki

New member
לצערי...

אני לא ממש ריאלית וזה מחולק אצלנו לאשכולות. ג"ג היה יחד עם פיזיקה, ביולוגיה, כימיה ואני לא ממש מתחברת למקצועות האלה... הייתי אמורה ללכת לפסיכו-סוציו אבל בסוף נפתח רק פסיכו-קרימו והיה לזה ביקוש גדול
. [מזל שלא הרחבתי את זה קורעים אותם מסכנים!]. ובכתה י' היתה לי מורה ממש טובה לג"ג וממש נהנתי בשיעורים אז אמרתי "טוב נוו" בסוף לא קיבלנו אותה ביא'
ועכשיו אני ממש סובלת!!

Bull Shit

New member
עונה?

שם: דורון.. נהה.. גיל: 15 וחודשיים.. (lol) דבר טוב שקרה השבוע:אפשר להגיד.. למרות שזה לא משו ולא מעניין.. נכנסתי להדרכה בבני עקיבא.. נכון מעניין!?!? דבר פחות טוב שקרה השבוע: גיליתי איך זה ללמוד עד 6:30 ושיהיה לך ספורט בשיעור האחרון.. שיר השבוע: מה שבאלכם.. תוכנית השבוע: יש המון.. אני הולך גם על זאק וקודי.. בין הקורעות.. סרט השבוע: 300.. ציטוט השבוע: הרב שלי בישיבה:" אחרי גמרא (יאכס..) אתה הולך להסתפר ואם לא.. אתה לא חוזר לבצפר.." זבל של בצפר.. לידעתכם.. :/ תמונת השבוע: אעלה גם עוד מעט.. בפעם הראשונה.. חח.. היום הטוב ביותר בשבוע: שלישי.. היום הכי קצר שלי.. (4 ועשרה חח..) מבין השמות שעלו, איזה שחקן הכי הייתם רוצים שיגיע להפועל? תביאו את כולם העיקר שידעו לשחק כדורגל..

Bull Shit

New member
אממ.. עזרה.. איך אני מעלה תמונה?!?!

כמו ששמתי לב אם אני משתמש ב-imageshack זה לא עוזר..

just adiki

New member
../images/Emo26.gif

אתה נכנס להוספת תגובה [לא מהירה!] למטה איפה שכל המודגשים האלה בכחול כתוב צירוף קובץ [זה השלישי] אתה נכנס לזה לעיון ומכניס את התמונה שאתה רוצה וזהו "שלח"
.

Bull Shit

New member
בין התמונות הפדחניות..

אל תשימו לב למה שעל היד.. זה כדי לעצבן את חבר שלי שהפך לפריק בפתאומיות.. אני נראה כאן זוועה (לא שאני נראה משו מיוחד בד"כ אבל נגיד..)

Bull Shit

New member
חח תודה..../images/Emo9.gif

ד"א.. שאלה.. אי אפשר לעלות תמונות שהגודל שלהם יותר מ-500 KB נכון?

Bull Shit

New member
ידעתי בעבר..

כיום.. כבר לא.. חח.. וכמו שהבנתי יש לא מעט אתרים שמספקים את החומר.. שטויות..

למעלה