סיכום שבוע

Takuto

New member
רמי אני ארצח אותך><כבר הסברתי לך לא לכתוב ככה

כשאתה כותב משהו אל תכתוב "שמעתי משהו מדהים!" אלא תכתוב "שמעתי משהו מדהים! *ספר את המשהו הזה*" היית צריך לכתוב מה הן אותן חדשות ששמעת... במקום לתת לי לחכות עכשיו ולהשתגע >< בכל מקרה... ספר!! ואפילו אם זה לא בטוח או משהו כזה- ספר מה שאתה יודע! איך אתה אומר כזה דבר ולא מספר?! $#%$# ואני מניח שזה בקשר להגעתה של העונה התשיעית - גם אני התחלתי לדאוג ושלחתי אימייל לע"ה וגם שאלתי בפורום צוות שלהם אבל אני לא מקבל תשובה... הם פשוט מתעלמים X_X יווו אני ממש מקווה שאין בלגן בגלל ששינו ערוץ/אולפןדיבוב באמריקה... ידעתי שזה יעשה בעיות אבל גל שכנע אותי שאני סתם דואג וזה יהיה בסדר =\

Takuto

New member
אה ותערוך את ההודעה שלך ותזהיר על ספוילר

למרות שלא נראה שאכפת למישהו פה אני מניח שיש גם כאלה שאולי רק קוראים פה ולא מגיבים ולחלקם אולי כן אכפת =X תמיד רצוי להזהיר על ספוילרים ובבקשה תגיב מהר כי ממש הדאגת אותי עכשיו...

ושוב - אל - תגזים ><

הכותרת הזאת "רמי אני ארצח אותך, כבר הסברתי לך..." זה יותר מדי מוגזם תומר, ואם אתה מצפה שאתייחס אליך ואענה על השאלות שלך - אתה חייב להפחית עם כל זה. ברצינות. אני לא יכול למסור לך פרטים על העונה התשיעית של פוקימון ועל הבעיה - כי זה מידע פנימי מהאולפנים. כרגע אתה יכול לשער, אבל אני לא אמסור פרטים לגביי זה. ברגע שזה יאושר אני אמסור פרטים... אבל תאמין לי, אני לא רוצה להגיד דברים שאחר אתחרט עליהם ואחטוף נזיפות XD

Takuto

New member
זה לא מוגזם... הפחדת אותי מאוד

ואל תקשקש עכשיו לא יכול למסור מידע כי כבר מסרת חצי ממנו -__- וכמו שהסברתי זה -ממש- מעצבן שאתה כותב דברים בצורה כזאת וגם ממש טיפשי כי בעצם למה כתבת את זה אם אתה לא יכול לספר? סתם לעצבן? הרי זה היה ברור שישאלו אותך (ובמיוחד אני) מה הבעיה אז אם אתה לא יכול לספר אז למה להגיד משהו בכלל? נו לפחות תגיד רק לי בה"פ ולא אגלה =| כמו שאתה יודע וזה לא מזיק כי אתה לא מספר גם לא יזיק שאני אדע ולא אספר... ואולי נוכל לחשוב על רעיונות לפתרונות ביחד כי אני לא יודע איך אתה רגוע כל כך... אני ממש נבהלתי כשקראתי את זה תסלחו לי אם אני מגזים לפעמים וכמו שאמרתי תמיד תנסו להבין את זה שאתם מדברים איתו - לא כולם רואים דברים באותה דרך שאתם לאנשים מסוימים זה יכול להשמע טיפשי ביותר שאני משתגע כל כך בגלל קלטות אבל בשבילי זה הדבר הכי חשוב! למישהו יכול להיות שחפץ שנראה סתמי וחסר חשיבות לכל אחד אבל בשבילו בגלל המשמעות של אותו חפץ בשבילו זה ממש חשוב וככה גם עם התגובה שלי לגבי מה שאמרת- אולי להרבה אנשים פה לא אכפת אם יביאו את העונה או לא (ואני ממש מתפלא שאתה כל כך רגוע רמי) אבל לי זה -ממש- חשוב ועוד תשימו לב שכאילו לא מספיק מה שקרה עם הקלטות (ועוד דברים שקרו לי לאחרונה ולא כתבתי עליהם) עכשיו גם זה! אז תנסו להבין איך אני מרגיש ותסלחו לי אם אולי אני מוציא את העצבים קצת ומגזים... ונקווה לטוב בבקשה רמי תגיד לי בה"פ ואני מבטיח לא לגלות ולא לרמוז ולא כלום לאף אחד... ואולי באמת נמצא פתרון? חייבים לעזור לא משנה מה הבעיה...

miaBaby

New member
כלבים??? כיף!!!

איזה כלבים יש לך רמי? I LOVE DOGGIES P: ומה הסיפור עם פוקימון? לא שמעתי על זה

אחחח.. כלבים... הדבר האהוב עליי ביותר XD

אחד זאב מעורב - הוא לבן ויפה כעם נקודות שחורות וכתם חום-זהוב מסביב לעין (אוי, כמה אני אוהב את הכלבים עם הכתמים! XD) יש לו אופי שקט והוא דיי רגוע, לא אוהב להשתולל. עד שהוא רואה אותי כמובן, כי כשאני מגיע הוא תמיד משתגע ונובח וקופץ XD השני הוא גולדן רטריוור (ככה כותבים את זה? XP) - אפשר להגיד שהוא פשוט גוש פרווה מהלך! XD ויש לו אנרגיה עצומה, הוא כל היום רק מתרוצץ בגינה ממקום למקום בלי הפסקה, מכרסם עצים, שובר כסאות, קופץ על כולם בהפתעה, נובח, רודף אחרי הכלב השני שבורח ממנו, מלקק ובקיצור - שובב גדול! האהבה העצומה ביותר שלו היא אוכל, ותאמינו לי - איןדבר שהוא לא אוכל, פשוט אין.

chen010189

New member
כוכב נולד 5-רק בגלל הצחוקים

השאר לא מעניין (אותי)
למרות שיש שם אחד, בועז מעודה איזה קול..
צריך אחד כזה במוזיקה אצלינו

Tu Lus

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי שבת (אני מבינה את עצמי!) ופגשתי טייס נחמד חחח משהו רע שקרה לך השבוע: קבעתי תור לרופא רק לעוד חודש וחצי וזה דחוף! שיר השבוע: "יש לך אותי" תוכנית השבוע: אין טלויזיה סרט השבוע: "איש השנה" סרט חופר. אל תראו! ספר השבוע: לא הספקתי עוד לקרוא. אולי אני באמת אקח מפה ספר....
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להנות המלצת השבוע [כל דבר]: בשבילי? להחזיק מעמד. בשביל כולם: תעריכו את עצמכם. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אתה לא מבין" תמונת השבוע: אין לי איך להעלות כאן. התוכניות שלי לשבוע הבא: אולי נסיעה לסופ"ש בטבריה. או ים ובריכה! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה! הנה אני בדרך לעוד שבוע

miaBaby

New member
../images/Emo217.gifאווו גמני רוצה

תוכנית השבוע: לקבל את העבודה המגניבה שמיליתי APPLICATION בשבילה- להיות עוזרת במשרד של וטרינר :) פה בשכונה סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט ספר השבוע: לא קראתי שום ספר- קצת עיתונים... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד!!! המלצת השבוע [כל דבר]: דונאט זה דבר טעים... יותר מעוגה, יותר משוקולד... תמצאו אחד ותקנו. (אהם רמי , זוכר כשהיינו בסופר בחנוכה והיה להם אחלה דונאט??? שוב תודה שהלוואת לי חצי שקל XD) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה כמו SPUN! " תמונת השבוע: צ'יז!!! מדהים איך שזה עדיין מצחיק אותי... התוכניות שלי לשבוע הבא:לעשות כסף! ראיתי אוטו שבא לי לקנות (מדהים כמה שהציפיות שלי גבוהות יחסית למישהי בלי דולר על התחת D: ) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה... הרבה APPLICATIONS התמלאו, נסעתי להרבה חורים... אכלתי הרבה שטויות... אני בדיאטת השמנה... אמריקה זה מקום טוב לזה מסתבר... פיכסה

לעונג היה לי להלוות לך ת'חצי שקל ההוא XDD

דיי, אנחנו חייבים להפסיק לדבר פעם בשמונים שנה ולהתחיל לדבר רצוף! (כמעט) כמו פעם XP כי גם כשעוד היית בארץ הייני מארבדים אחד את השנייה בלי סוף XD

*היינו, *מאבדים (ועוד משהו../images/Emo27.gif)

לגביי הרצון שלך להיות עוזרת וטרינר - לכי על זה! זה כיף בטירוף. אני מכיר מישהו שעשה את זה פעם... וכמובן שהוא אוהב בעלי חיים, ובקיצור - עוזר וטרינר זאת העבודה המושלמת למי שמאוד אוהב בעלי חיים שונים P: ואל תדאגי, את לא היחידה בכל הקטע הזה של ה"ציפיות גבוהות - אדם קטן"... :)

miaBaby

New member
חח כן הא?

אני עוד מחזיקה אצבעות שיצא מזה משהו... חייבת לעבוד!!!! ואז אולי יהיה לי יאמבה כסף ואני אוכל להטיס את כל החברים שלי לפה, ואז תבוא, ויהיה לנו סיפור חדש שמצחיק רק אותנו... (האייי...שוב ציפיות גבוהות...אדם קטן...כ''כ...כ''כ קטן...)

NanyGosh

New member
אז ככה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: נסעתי לבקר את המשפחה של החבר שלי בראשון משהו רע שקרה לך השבוע: פיספסתי את חברה שלי שלא ראיתי כבר כ-3 חודשים בגלל שינה ועייפות
(הפעם לא מהצד שלי) ולא מצאנו את הכלבה שלנו עדיין
שיר השבוע: "סע לאט" ישן, אבל מדהים ומרגיע! תוכנית השבוע: אממ... נראה לי ששוב "1 נגד 100" אבל פחות יוצא לי לראות טלוויזיה לאחרונה. סרט השבוע: שודדי הקאריביים - סוף העולם. סרט ממש טוב לדעתי!
ספר השבוע: היה וישאר לעוד כמה שבועות: "שום גמדים לא יבואו" (אני עדיין קוראת אותו) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את מבחני הק3בלה של תל חי להנדסאי הדמיה ואנימציה. המלצת השבוע [כל דבר]: תן חיוך, הכל לטובה :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אמרו לי שאני בהריון! הם פשוט התבלבלו בבדיקה... X_X תמונת השבוע: הכלבה האבודה שלי :( -----------> התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך את הציור שלי. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: תמיד טוב. גם כשרע... ואני ממש מתגעגעת לכלבה שלי...

אוקיקי

New member
סוף כל סוף

אני שומעת משהו על שה"ק (שודדי...)! כבר יצא ה-DVD? אני רוצה לקנות...

ToHrU

New member
השבוע שלי.... ^_^

עד עכשיו לא כתבתי פה הרבה אבל אני כן גולשת כאן ואני אוהבת שאלונים . . . משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בים אחרי הרבה זמן שלא הייתי והרגשתי נהדר - תחושת חופש שלא חשתי הרבה זמן . . . וגם נפגשתי עם חברים והיה שבוע גדוש פעילות . . . משהו רע שקרה לך השבוע: יש ת'ימים האלה שאתה פשוט חופר לעצמך במוח ולא יודע למה - היום היה לי כזה . . . שיר השבוע: השיר החדש של מיקה משהו עם Love Love Me תוכנית השבוע: האוס!!! סדרת הרפואה הכי טובה אי פעם! סרט השבוע: עדיין לא ראיתי אך הוא מחכה במחשב - ספיידרמן 3 :) ספר השבוע: התחלתי היום את "הארץ הטהורה" - סיפורו של אמריקאי ביפן . . . קניתי אותו אתמול בשבוע הספר ואני מקווה שהוא יהיה טוב! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר בינתיים . . . "אני חיה לי מיום ליום" . . . המלצת השבוע [כל דבר]: להתבטל . . . ואם אפשר בים . . . ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ברתלמיאו תמונת השבוע: זו אני בראש השנה בגן היפני שבחפציבה . . . אני ממש מתגעגעת ללקום בבוקר ולראות ירוק ולשחות בבריכה פשוטה של קיבוץ והכול פשוט וירוק וטבעי ויש שם גם יפנים - גן העדן האולטימטיבי ;) התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד . . . ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מוזר . . . כמו כל השבועות אחרי השחרור והפסיכומטרי . . . אבל יחסית עמוס . . .

אוקיקי

New member
שירשרתי יפה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שאני נוסעת בקרוב למקום עם פארק שעשועים ובתוכו יש משחקי ארקייד, זאת אומרת-אולי יש שם מכונת DDR! משהו רע שקרה לך השבוע: לא שתיתי מספיק ורוב השבוע היו לי סחרחורות, כאבי ראש וכאלה P: שיר השבוע: A man for all seasons מהפסקול של ג'וני אינגליש תוכנית השבוע: אבודים, כרגיל סרט השבוע: Ocean's 11. רק עכשיו ראיתי את הראשון (והשני יום אח"כ), אני אראה את השלישי (שיצא לא מזמן) בקרוב. ספר השבוע: ה"פ ומסדר עוף החול שאני אמורה לקבל ביולי(קראתי אותו כבר כמה פעמים כמובן)! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפארק שעשועים המלצת השבוע [כל דבר]: לאכול עם קוויצי-מקלות אכילה. זה קל ופשוט! XD ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני אכתוב אם אני אזכר אח"כ תמונת השבוע: ... התוכניות שלי לשבוע הבא: אוטובוס של כמעט יום שלם (הלוואי שעם מזגן), ולהישאר בעיר קצת פחות חמה כמה ימים. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חם ביותר. היום הגענו למלון עם בריכה...ואינטרנט!

למעלה