סיכום שבוע

Hawkgirl

New member
זה ממש לא הרבה [:

אני מכירה אנשים נוספים שזו ממש התעסוקה שלהם, וגם אחותי אוהבת להכין לעצמה דברים כאלו, וזה מחיר סביר והגיוני ביותר! אני גם אחטט לך שמה בגלרייה ואראה אם יש משהו שאני אוהבת XP

יאא איזה יופי!!!

ייאא איזה יופי! יאא איזה יופי!! יאא איזה יופי! יאא איזה יופי!!!!! (כל הזמן שהסתכלתי בתמונות לא הפסקתי לומר את זה בקול) אני גם רוצה! אני גם אלך להסתכל על עוד...

mikeys barking

New member
בכיף D=

גם את וגם רותם- אם אתן רוצות משהו תודיעו לי לפני המפגש ואני אביא (רק תודיעו מספיק מוקדם שאני אספיק להתארגן על עצמי P=) ^___^

Hawkgirl

New member
שחר, מה שיש באתר זה כל מה שאת מוכרת?

או שיש גם אפשרות להזמין? XP כי יש לי אובססיה בלתי נשלטת לחיפושיות XD יש סיכוי לבקש צמיד של חיפושיות? P:

mikeys barking

New member
בטח D=

אני יכין ויעלה את התמונות ואם את רוצה אני אביא לך. אם לא, מקסימום יהיה לי צמיד חיפושיות ^^

mikeys barking

New member
יש לי מדריך כזה שמצאתי בפורום פימו [קיצרתיP:]

אם את רוצה אני אביא לך. זו דרך מאוד נוחה וכיפית לעשות ת'חיפושיות ^^

Bar391

New member
P: תודה

אבל כבר הכנתי...בדרך ממש ממש קלה...אם אני אכין עוד לאלה שירצו לקנות אז בכייף P:

Hawkgirl

New member
רמי כתב XD

DA זה קיצור של DeviantART,אתר לציורים ויצירות של אנשים מרחבי העולם D: (ולא רק ציורים, אלא גם סיפורים, שירים וכו'..)

MorraniChan

New member
סיכום השבוע שלי../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בקושי למדתי ^^ ומצאתי סופסוף את הסירטון שבו מראיינים את אסף אבידן!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי נכשלים ב3 מתכונות כי אני שונאת ללמוד
שיר השבוע: crazy cake של תוכנית לפעוטות באמריקה XDD וגם את השיר של דרגון בול Z שHawkgirl המליצה לנו עליו D: תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אני? לקרא? O: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לראות גרביטיישן [עם תרגום לעברית באתר פליקס DD: ] המלצת השבוע [כל דבר]: אל תאכלו משהו שהוא דיאט =__= יש לזה טעם של סבון... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: it's a pice of cake to bake a prity cake {כמה פעמים ברצף ומהר P:} תמונת השבוע: הממ.. לא יצא לי לראות משהו מיוחד התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור איכשהו את הבגרות בהסטוריה ו..זהו! כל השבוע ממחר יש לי חופש
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: דיי משעמם.. ;; אבל עדיין עם קצת אקשן :) [ציון השבוע: 3 מתוך 10]

MorraniChan

New member
אוו מצאתי תמונה!.

זה ציור שציירתי לפני... שנה וחצי בערך X: ואין לי מושג מי צילם לי אותו ומי העלה לי אותו למחשב ><" מי שעשה את זה ישלם... בוהאהאהאהההאא אתם יכולים לצחוק, היא באמת נראת כמו קוף XD

MorraniChan

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אבל.. זה אחד הציורים הכי מכוערים שעשיתי אי פעם XDD חוחו^^ ציירתי את קיו לפני כמה ימים והוא יצא לי.. מחייך DDDD::: אגב, קראת את מנגת ההמשך?

Hawkgirl

New member
לא קראתי אף כרך של פרוטס באסקט X:

אני מעדיפה יותר מנגות קומדיה/רומנטיקה/אצ'י XP במילים אחרות, אני מאוד אוהבת את המנגות של קן אקאמאטסו (היוצר של לאב הינה ונגימה XD )

ellapr41

New member
סכמ"שי!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בשינקין והיה ממש נחמד!! משהו רע שקרה לך השבוע:בוחן במתמ.. =\ שיר השבוע: קשה לי לא להתרגש-כוכב נולד5 תוכנית השבוע:אממ האוס?? (כמו בכל שבוע..) סרט השבוע:דוני דארקו (כמו בכל שבוע.. חחח אני צריכה גיוון!!) ספר השבוע:מארלי ואני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לגלות באיזה הקבצה אני שנה הבאה במתמ (זה הרגע להתפלל לא1).. המלצת השבוע [כל דבר]:תאכלו הרבה
ים ו-(אין סמל של ארטיק???) ותיזהרו מ
ות.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אמממ אין.. הייתי שקטה השבוע... תמונת השבוע: מצורפת.. התוכניות שלי לשבוע הבא:לספור ימים לסוף הלימודים!!! (מה שמזכיר לי- מפגש פורום קיץ2007.... למה שלא נעשה בתחילת החופש כי כולם עוד כאן?) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:במהרה ובעומס חום..

מאיוש33

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אתמול כשהלכתי לים מצאתי את הפיתרון האולטימטיבי להשתנה בחיק הטבע או סתם בשירותים המטונפים של ביה"ס בלי כל הסיבוכים של הרטבת מכנסיים/ נעליים או פחד מתמיד מפני חרגולים שיקפצו על התחת..[ מי שרוצה מוזמן לקבל פירוט במסרים
] משהו רע שקרה לך השבוע: כל מה שכתבתי עכשיו נמחק! שיר השבוע: NOW WE ARE FREE / גלדיאטור. שיר מקסים שנראה לי יכבב אצלי פה עוד הרבה
תוכנית השבוע: הורים גנובים!
סרט השבוע: לא ראיתי [ מה שמזכיר לי שאני צריכה ללכת לקחת לבלוקבסטר להחליף סרט..למישהו יש המלצות? ] ספר השבוע: " מכשפה"
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כמו רותם, לסיים את הבצפר!!!! המלצת השבוע [כל דבר]: תמיד לעשות העתק בהודעות ארוכות..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין.. תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: חיסון... יאבאלה!!... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד

אוקיקי

New member
בקשר לחיסון

קודם כל אין מה לפחד (את בטח כבר יודעת את זה) ודבר שני-תאכלי משהו לפני זה! מאת מומחית לחיסונים (7 בחודש)

למעלה