סיכום שבוע

mikeys barking

New member
סיכום שבוע ../images/Emo72.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ושרשרו יפה D: (כלומר, לשרשר להודעה הראשית שליי ולא לתגובות של אחרים P:)

OrlyNL

New member
יש! אני רוצה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני קצת מרמה כי זה קורה היום - אני מקבלת אוטו סוף סוף!!! משהו רע שקרה לך השבוע: המממ...הייתי צריכה לנסוע לעבודה באוטובוסים וזה פשוט סיוט שיר השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה (חרשתי על השיר הזה השבוע
) תוכנית השבוע: עשיתי בסוף שבוע מרתון של הסידרה "JERICHO" - מומלץ ביותר!! סרט השבוע: כנ"ל - אין לי זמן לראות סרטים
ספר השבוע: מצויינות אישית וארגונית / ד"ר צבי ברק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה של חברים טובים ביום רביעי
המלצת השבוע [כל דבר]: תשתו הרבה מים ולכו לים! הולך להיות חם השבוע
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המממ...אני צריכה לחשוב על זה תמונת השבוע: עוד מעט אני אעלה
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד לעבוד לעבוד ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: קשה, מתיש ומעייף... שיהיה שבוע מצויין לכולם ותודה לשחר על ההשקעה

ellapr41

New member
איזה חמודה את אורלי!!

את באמת זוכרת את השמות של כולנו!!!=) חחח ותתחדשי על האוטו!!!!

Hawkgirl

New member
לה לה לה (<---אין כותרת XD)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ... קונוקה וסטסונה עלו לשלב הגמר בתחרות זוגות יורי באינטרנט(יורי=אהבה בין בנות) משהו רע שקרה לך השבוע: האמת 2 דברים: אחד שקונוקה וסטסונה לא נראות כאילו הן ינצחו בגמר ;-;-;, והדבר השני שהאינטרנט פתאום לא התחבר עם תקלה XD אבל התקשרתי להוט ועזרו לי לסדר את הבעיה X: שיר השבוע: Lucky Star - Motteke Sailor Fuku, שיר כל כך מטורף XD תוכנית השבוע: Lucky Star , סדרה גאונית סרט השבוע: אין X: ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים בית ספר! DDDDDDDDDDD: המלצת השבוע [כל דבר]: לראות Lucky Star ולדלג על הפרק הראשון, רבע שעה ען מדברות על אוכל ._." ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "WTF Who arrange this attack!?" <--- תגובת המעריצים של הזוג שהתמודד מול קונוקה וסטסונה אחרי שהן ניצחו את הזוג השני XPPPP תמונת השבוע: האמת שהשבוע אין XD התוכניות שלי לשבוע הבא: סדרה שידיד שלי(אלעד) המליץ עליה X: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: הממ, בסבבה למען האמת D:

mikeys barking

New member
../images/Emo6.gif

תוכניות לשבוע הבא הכוונה לדברים שאת מתכננת לעשות שבוע הבא, סידורים. לא תוכניות טלוויזיה [למרות שיכול להיות XD]

Hawkgirl

New member
נו? XD זה מה שאני מתכננת לשבוע הבא XD

להמשיך לראות לאקי סטאר XD

mikeys barking

New member
D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: פתחתי DA [הגיע הזמן^^] ממש פה D: וגם הייתי בת"א וקניתי נעליים וחולצה ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: לא יכולה להיכנס לבריכות :/ שיר השבוע: Weathus - A Little Respect, יוני בלוך - מכיר אותו, ברי סחרוף - ככה זה לאהוב אותך. תוכנית השבוע: חברים. ממש חרשתי ^^ סרט השבוע: סיפורי דגים [
], איש משפחה הסרט. ספר השבוע: הראש הכפול של יאיר לפיד *עוד לא סיימתי* משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוהו!~ סיום לימודים D: אהה וגם האפל אייפוד וידאו 30 ג'יגה שלי ^^ המלצת השבוע [כל דבר]: לקחת מצלמה לנסיעות ארוכות P: תמונת השבוע: ביילי, הכלב של בר [הלבן] ומייקי הכלבה שלי [החומה] באמצע קרב סוער
התוכניות שלי לשבוע הבא: להזמין אייפוד, לאסוף כסף. לקנות מתנת יומולדת לאח שלי [כלומר, ת"א D:], לקנות כלמני פימו וכאלו. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: D: שבוע טוב לכולם D:~

אוקיקי

New member
DA=

Dumbledore's Army? חח כרגע שיחקתי במשחק של זה: http://joindumbledoresarmy.warnerbros.com/ הכלבים חמודים!

נראה לי שהיא התכוונה ל- Devian Art

אבל בכל אופן, כרגע נרשמתי לאתר של צבא דמבלדור, ולא הצלחתי לשחק שם בכלום! איך משחקחם? מה עושים שם? XD כי זה נראה כיף P:

אוקיקי

New member
אז ככה..

יש שם דף עם כל מיני "חלונות" עם שמות של שחקנים. תלחץ על חלון ריק ותחכה עד שמישהו יתחבר וישחק נגדך (כמה שניות). אתה צריך לסמן את הצורה של הקסם שאתה רוצה לעשות מתוך הכשפים שבשורה למעלה, וכתוב לך אם הצלחת או שאתה צריך לסמן את זה יותר מדויק. כל קסם מוריד כמות מסוימת של "חיים" ליריב שלך. מקווה שהבנת את ההסבר שלי

אוי, עזרת לי מאוד! XD

אני Charizard, נחשי למה בחרתי דווקא בכינוי הזה ;] אני אחפש אותך שם O=

מאיוש33

New member
אז מה שיש שם מפימו

את עשית? אם כן את ממש מוכשרת! תביאי למפגש ואני אקנה ממך

mikeys barking

New member
אכן אני הכנתי ^^

אני מוכרת כל צמיד ב40 ש"ח (זה אולי נשמע הרבה, אבל זאת עבודת יד עם חישובים של זמן עבודה ועלות החומר והכל. ככה שבעצם זה סביר ביותר ^^) אם את רוצה תודיעי לי מראש מה שבא לך ואני אביא [:

למעלה