סיכום שבוע

Hawkgirl

New member
הו חיסונים חיסונים XD

אל תפחדי D: תעשי כמוני, תעצמי עיניים! XD זה מזכיר לי שבחטיבה חברה רצתה לראות אותי בוכה מהחיסון שנתנו לנו, כי היא אף פעם לא ראתה אותי בוכה XD בסוף היא זו שבכתה ולא אני XDDDD

MorraniChan

New member
אחח זיכרונות...XD

חודש לפני שטסתי לטנזניה [זה באפריקה, טסתי לשם בפסח השנה] עשיתי 4 חיסונים וזה לא היה נורא ^^ [ולי יש פחד ממחטים וכל מה שקשור X:] כל מה שצריך לעשות זה רק לעצום עיניים, לא לחשוב על הכאב ו..תוך חצי שנייה זה נגמר. זה לא באמת כזה נורא P:

MorraniChan

New member
באמת?!../images/Emo2.gif

פעם ראשונה שמישהו מבין איפה הייתי!! מגניב!!! DDDDDDDDDDDDDDDDD: הווו היה כל כך כיף ^__^

סיכום שבועי../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יפה רמזה לי שאולי יהיה לי תפקיד... לא לעשות עין הרע
משהו רע שקרה לך השבוע: קבוצת חברים שלי גילו לכולם (יותר נכון צעקו בקולי קולות) סוד של מישהו, ממש לא נעים. שיר השבוע: 3 doors down- here wuthout you. תוכנית השבוע: דרייק וג'וש. חמודים
סרט השבוע: קזאנובה. צחוקים איתו. ספר השבוע: אני בקושי קוראת... צריכה להתחיל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סיום הלימודים כמובן, והצהרה מדויקת מיפה. המלצת השבוע [כל דבר]: אפילו שאסור לרכל, תבחרו טוב טוב את האנשים שאיתם את מרכלים ומספרים סודות של אחרים...
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "למישהו פה יש שכל בסוויטה?!" תמונת השבוע: הייתי מאמינים שהאיש הזה הוא רוקיסט ויש לו להקה?!?!!?!?!? התוכניות שלי לשבוע הבא: להתבגר בשבוע, לחזור לכושר, לתלות פוסטרים ותמונות בחדר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: די נחמד, ז"א, עם הרבה פחות שיעורים (ולא רק שיעורי בית, שיעורים בבית ספר- אף מורה לא מגיע!!)

mikeys barking

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה ג'ארד ליטו
הוא נראה פה נורא ואיום ): זה ממש מוזר. אם ראית כמה סרטים שלו הוא נראה שונה בכל סרט- באלכסנדר הוא משופם ועם שיער ארוך, בפרק 27 [התמונה ששמת היא מהסרט הזה] הוא שמן *מאוד* ומוזר, ברקוויאם הוא ממש חמוד [ורזה P:] אהה והיום יש לו שיער ארוך עם אדום [@#$!@%#^!!!] וזה עושה אותו אגב מאוד מבוגר. פחח חפרתי על כלום P:

mikeys barking

New member
מה שמעניין זה שאני אשכרה יודעת עליו משהו ../images/Emo6.gif

כלומר, אני לא שומעת את הלהקה [לא שיש לי משהו נגדה, פשוט לא יצא לי] וראיתי רק סרט אחד שהוא השתתף בו [קוויאם
] אבל איכשהו אני יודעת עליו את כל שאר הדברים XD

chen010189

New member
דחו לי ת'גיוס מה16.7 ל18.9!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

ואני מאושרת למרות שבהתחלה התעצבנתי.. כי חשבתי שזה ידחה לי ת'לימודים שאחרי הצבא אבל אז בדקתי וראיתי שזה לא הורס לי כלום.. ויש לי כל כך הרבה תוכניות כבר!! ויהיה לי זמן לעסוק בדיבוב! דייייייי :) רק אני באמת מקווה שלא ידחו יותר מזה כי גם ככה אני כבר עכשיו בת 18.5
משהו טוב שקרה לך השבוע: הדחייה!! משהו רע שקרה לך השבוע: זה שלא שלחו לי צו
ואני צריכה להתקשר ולשמוע שירי שנות טרפפו עד שעונים בלשכה
שיר השבוע: סקיי ומונדו בי - בייבי תוכנית השבוע: כוכב נולד 5..נראה לי זה יהיה ככה עד אוגוסט
או עד שיפסיקו הצחוקים שם..ולפי התוכנית האחרונה הם מתחילים להתייבש
סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין אבל אולי אמא תביא לי את הספר החדש של זבנג[מה? אני מכורה
] אבל זה כבר שייך לסיכום שבוע הבא
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראיון עבודה בארומה
ולהיות כבר אחרי הבגרות בהסטוריה המלצת השבוע [כל דבר]: אממ..סודה עם סירופ איטלקי בטעם פרי כלשהו[אני לקחתי תות מן הסתם
] של גרג..אחח ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין לי משו תמונת השבוע: גם אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ..מה שכתבתי שאני רוצה שיקרה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה! אבל שתרד הלחות כבר

Hawkgirl

New member
מה?!?! גם לך דחו?! ><

אני לא מבינה, כל מי שאני מכירה שיש לו גיוס בתאריך הזה קיבל דחייה, ורק אני לא $&%%$#& מה נסגר?! >< שישלחו לי גם דחייה %$&#&%$

chen010189

New member
לחברה שלי דחו ביום מה16 ל17

שתינו היינו אמורות להתגייס ב16.7 ותכננו מסיבת גיוס..מזה מסיבה..בלתי נשכחת! וגם לא שלחו לנו צוים בכלל. התקשרנו.. הוא אומר לי, החייל שכמעט נרדם בטלפון "זה לא תאריך סופי, עוד יכולים לדחות לך ואז יישלח צו" מזה התעצבנתי עליו אשכרה(והנה דוגמא למה התכוונתי שיש פעמים שהבטחון חוזר אליי) אמרתי לו בשיא העצבים "הייתי יכולה לבוא כרגיל ב16.7 והיו שולחים אותי הבייתה.. אני לא מבינה, למה אני צריכה להתקשר כל שבוע כדי לגלות שינוי כלשהו ולא מודיעים לי עליו?" אז הוא התחיל לגמגם. אני מתאפקת לא להשתמש במילים לא במקום כשאני מדברת על הצבא.. אבל חבל על הזמן, הם צריכים "לשפץ" את עצמם דחוף

Hawkgirl

New member
אבל איך זה יכול להיות?

על כל שינוי קטן הם שולחים לך מכתב לבית. ובנוסף יש גם את קיוסק המידע באינטרנט שאת יכולה כל יום לבדוק אותו והם שולחים לך אימיילים ברגע שהוא עודכן. אז בשביל מה את צריכה להתקשר? X:

ובפעם הראשונה - גם אני מסכם את השבוע שלי! ../images/Emo2.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: הלכתי לים ביחד עם המשפחה ושני הכלבים שלי. והיה כל כך כיף לראות אותם משחקים עם כלבים אחרים XD משהו רע שקרה לי השבוע: היו כמה כאלו X= נשרפתי בים ואני לא יכול לזוז, שמעתי חדשות רעות לגבי עתידה של הסדרה פוקימון בארץ...
וגם ביטלו לי סשן לסדרה מסוימת. שיר השבוע: לא יודע, יש כל מיני. אבל אני אבחר ב- My Chemical Romance- welcome to the black parade תוכנית השבוע: טוב, גם פה ההתלבטויות קשות XD אבל אני חושב שממש אהבתי את כוכב נולד 5. סרט השבוע: "מעבר ליער", "הארי פוטר וגביע האש" ו"ספיידרמן 3". ספר השבוע: הספר היחיד שאני קורא בתקופות האחרונות הוא הארי פוטר (כן, כמו רוב האנשים בעולם XP)... אז אין לי אחד כזה השבוע. אבל אם כבר מדברים על ספרים - עכשיו שבוע הספר, וזה הזמן הנפלא ביותר לצאת ולחרוש על הירידים והחנויות! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לדבב בשתי סדרות חדשות. ת'אמת... אני עדיין לא יודע המון על שתי הסדרות, אבל אני מקווה ליהנות בהן P: ואני גם מצפה לשמוע אחת ולתמיד מה נסגר עם פוקימון =/ המלצת השבוע שלי: אמממ.. לא משנה מה קורה מסביבכם - אבל אתם פשוט מוכרחים לנצל כל רגע בחיים וליהנות ממנו P: ציטוט,יציאת\מילת השבוע: לא יודע XD תמונת השבוע: התמונה היא של פול, היריב החדש של אש ב"פוקימון פנינה ויהלום", והוא מגניב בטירוף, והפוקימון שלו עוד יותר! D: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל להתעורר מוקדם (מה לעשות? אני ביב' ואין לימודים כבר XD) לסדר את החדר שלי מכל הבחינות וגם - להביא לעורכת שלי רעיונות חדשים לכתבות. ולסיכום, איך עבר עליי השבוע? היה נחמד, אבל אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי... אני באמת חייב להיות פחות עצלן ולהתחיל לעבוד וקשה, כי רק אחרי עבודה קשה אראה תוצאות טובות :]

אוקיקי

New member
עכשיו שבוע הספר?

לא היה מתישהו בתחילת שנת הלימודים? והזכרת לי, לפני 5 ימים בערך הייתי בשוק כלשהו עם דוכן שהיו בו יותר ממאה פסלונים של פוקימונים שונים

באמת? פסלונים של פוקימון? ../images/Emo6.gif

בחו"ל יש את הדברים הכי יפים בעולם XD ולארץ שום דבר מעניין (עד כדי כך) לא מגיע X= וכשכן מגיע זה עולה איזה מיליון שקל (בהגזמה XP)

זהו, זה כל הקטע...

שכמה שזה לא יהיה יקר בחו"ל, בארץ תמיד ימיתפסו על זה טרמפ ויייקרו את זה פי 2 יותר. גם ככה זה יקר, אז למה לבאס אנשים פה בארץ? >< אבל שמעתי שהחל מאתמול בחצות הוזלו מכירים של מוצרים מכל התחומים (קוסמטיקה, לבוש, חשמל) בגלל ביטול מס הקנייה שאושר בכנסת. זה נראה מעניין דווקא, מקווה שההוזלה משמעותית :]

למעלה