ובפעם הראשונה - גם אני מסכם את השבוע שלי! ../images/Emo2.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: הלכתי לים ביחד עם המשפחה ושני הכלבים שלי. והיה כל כך כיף לראות אותם משחקים עם כלבים אחרים XD
משהו רע שקרה לי השבוע: היו כמה כאלו X= נשרפתי בים ואני לא יכול לזוז, שמעתי חדשות רעות לגבי עתידה של הסדרה פוקימון בארץ...
וגם ביטלו לי סשן לסדרה מסוימת.
שיר השבוע: לא יודע, יש כל מיני. אבל אני אבחר ב- My Chemical Romance- welcome to the black parade
תוכנית השבוע: טוב, גם פה ההתלבטויות קשות XD אבל אני חושב שממש אהבתי את כוכב נולד 5.
סרט השבוע: "מעבר ליער", "הארי פוטר וגביע האש" ו"ספיידרמן 3".
ספר השבוע: הספר היחיד שאני קורא בתקופות האחרונות הוא הארי פוטר (כן, כמו רוב האנשים בעולם XP)... אז אין לי אחד כזה השבוע. אבל אם כבר מדברים על ספרים - עכשיו שבוע הספר, וזה הזמן הנפלא ביותר לצאת ולחרוש על הירידים והחנויות!
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לדבב בשתי סדרות חדשות. ת'אמת... אני עדיין לא יודע המון על שתי הסדרות, אבל אני מקווה ליהנות בהן P: ואני גם מצפה לשמוע אחת ולתמיד מה נסגר עם פוקימון =/
המלצת השבוע שלי: אמממ.. לא משנה מה קורה מסביבכם - אבל אתם פשוט מוכרחים לנצל כל רגע בחיים וליהנות ממנו P:
ציטוט,יציאת\מילת השבוע: לא יודע XD
תמונת השבוע: התמונה היא של פול, היריב החדש של אש ב"פוקימון פנינה ויהלום", והוא מגניב בטירוף, והפוקימון שלו עוד יותר! D:
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל להתעורר מוקדם (מה לעשות? אני ביב' ואין לימודים כבר XD) לסדר את החדר שלי מכל הבחינות וגם - להביא לעורכת שלי רעיונות חדשים לכתבות.
ולסיכום, איך עבר עליי השבוע? היה נחמד, אבל אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי... אני באמת חייב להיות פחות עצלן ולהתחיל לעבוד וקשה, כי רק אחרי עבודה קשה אראה תוצאות טובות :]