סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

ובעוד הרוחות מתלהטות בסיכום הקודם, הגיעה העת לפתוח סיכום חדש.

אז יאללה - הפגיזו!

שלי!

טוב

הלחץ בעבודה ירד משמעותית השבוע, ומעכשיו אני מפסיקה לעבוד 24/7 ואעבוד רק 3 ימים בשבוע!

הצלחתי לעבור את הרישיון(על משאית!) בטסט הראשון, אני סופר מאושרת שהצלחתי לחצות זאת ועוד בטסט הראשון, זה נורא מקל עליי,

השבוע פגשתי את אמא. היה די נחמד והיא הביאה לי מתנות לחג ודברים שממש רציתי המון זמן, פשוט יצאתי מאושרת מהמפגש איתה לשם שינוי
וגם שמחתי לראות שהיא מאושרת בעצמה ובדרכה, ושהיא די דומה לי באישיות ובדעות

ההרגשה הכללית השבוע הייתה טובה יחסית.. חוץ מיום אחד שהיה ממש גרוע השאר היה נייס פלוס,

אתמול בלילה.... בזמן שאני עומדת במטבח סידרתי כמה כלים חדשים שרכשתי......... אישי ניגש אליי, גבי היה לפניו ולא ממש הבנתי מה הוא רוצה חשבתי שהוא רוצה להגיד לי "תכיני לי משהו חדש" או משהו בסגנון כאילו מה כבר יכול להיות
ואז אני מסתובבת לראות מה הוא רוצה... ופתאום הוא..................................................................................................שולף טבעת!!! OMFG אני כזה..............או לצחוק או לבכות לא ידעתי מה להביע באותם רגעים..... כאילו חשבתי לא ....יודעת מה חשבתי זה הרגיש לי מצד אחד הכי אסון בעולם.... , נחזור רגע לרגע ההוא, הוא מסתכל עליי מלמטה למעלה ..ואומר את המילים " האם תסכימי להיות לי לאשה" הסתכלתי עליו במבט מוזר כזה של עוד רגע אני מתפוצצת מצחוק או מתה מבכי(נשבעת לכם!) ומצד שני אני יודעת שזה לא יהיה יפה או הוגן לצחוק ברגע שכזה אז סוג של קפאתי. כלומר, קפאתי ולא יכלתי להוציא מילה...... אחרי איזה דקה של שתיקה כשהוא מתחת לרגליי בסיטואציה שהכי אמורה לרגש ולשמח אותי הרמתי אותו חזרה... ואמרתי " להתחתן??? כלומר האא אממ פאק, להתחתן אממ ממש?כלומר באולם וזה? הרי את ידעת תמיד שאני לא בקטע. אבל אם רק לשים את הטבעות ולהכריז בעל ואשה או איש ואישי אז יותר טוב לא?!" זה גם גלש לכל מיני משפטים דפוקים בעיקר שלי, רק שלי, פשוט לא ידעתי איך להגיב אני לא רוצה להתחתן אני באותו רגע הרגשתי כאילו עולמי חרב עליי.... אני לא רוצה להיות כמו כל הזוגות שאני רואה ביום יום, הבעל הופך לכרובית בטטה והאשה לפאקצה או מפגרת שמחתלת קקי
בבקשה אני לא רוצה להגיע למצבים כאלה, תנו לי להשאר יפה וצעירה ומושלמת, נו כמעט, טוב לי איתו ככה כמו שאנחנו בלי המסגרת הכובלת והמגעילה הזו שנקראת נישואים, אני לא בטוחה אם אני מסוגלת להתמודד אם זה, אני טיפוס חסר אחריות. לא רוצה, בנתיים אמרתי לו שאני צריכה לחשוב שיתן לי יום אחד שלם לחשוב. לא יודעת.........זה מחריד בעיניי, כל בחורה אחרת הייתה מאושרת לקבל הצעה כזו בייחוד עם בנאדם שאוהבים. רק אני כזו דפוקה?! אני באמת אוהבת אותו אין עוררין על כך, אוהבת בצורה שמוכנה לתת את דמי. אבל... אני לא רוצה שנשתנה....אני מפחדת מזה נורא
הוא אמר שהוא לא מסוגל לראות את עצמו בלעדי ולמרות שהוא ידע את דעתי בנושא הוא החליט אחרי מחשבות רבות בכל זאת לנסות וללכת על זה, הטבעת..... היא נצצה כמו כוכב בליל ירח מלא עם מלא כוכבים סביבו......... זה לא עושה לי את זה שלא תבינו, אבל הוא כן שם סכום כסף בלתי מבוטל עבור משהו שיש מצב שהוא לא יתקיים, אז אפשר להבין כמה אני חשובה לו. תכל'ס אין סיבה לסרב לו, אבל.......אני לא רוצה להשתנות, אני רוצה שנשאר ככה כמו שאנחנו, טוב לי ככה, הוא מצידו טען שאני הכל בשבילו והוא באמת אוהב אותי, אוהב כמו בהתחלה ולא אוהב אחרת, זה כן צבט בי כי אחרי כמה שנים אהבה משתנה. לפעמים לטוב לפעמים לרע, אבל אצלנו היא נשארה אותו דבר, זה קסום. אני לא יודעת מה אעשה אני רק יודעת שאני במצב לא קל וכנראה שנסכם על להמשיך כמו שאנחנו נוכל להענוד טבעות אם זה מרגיש לו טוב לא אכפת לי, אני רק מקווה שזה לא יפגע בו....... לא רוצה לאבד אותו....... איבדתי מספיק אנשים בחיי!

רע

השבוע הוא חזר מחו"ל, ואני תמיד מסדרת לו את המזוודה. הוא מצידו רוצה אבל אני מתעקשת לתת לו לנוח, אז פתחתי אותה והרמתי דברים בגדים וזה.... פתאום אני רואה ספר...... Fifty shades of gray
התחלתי לגלגל עיניים בקצב מסחרר........ ופי נפער כמו בור ללא תחתית ואני צועקת לעצמי וממלמלת בו זמנית WTF OMFG .... מצד אחד לא רציתי לעורר מהומה ומצד שני לא יכלתי לשתוק על זה . ועוד זה היה בגרסה האנגלית משמע שהוא רכש אותו כי זה "עיניין" אותו ולא סתם. אני לא מבינה מה הקטע אמרתי לעצמי את חייבת לבדוק איתו מנסגר..... על שבוע שעבר העלתי את הנושא אם זכור לכם, ופתאום בן זוגי מתעניין בזה... זה אחד הסיוטים הגרועים שהיו לי בחיי, אני לא יודעת איך להגיב בכלל, אז צעקתי לו "**** תבוא ומהר!!" הוא בא. וכשאני צועקת זה לא מחזה קל
ומלמל "מה מה קרה.... על מה הצעקות" והטחתי בפניו את הספר וביקשתי הסבר ומהר! הוא התחיל להגיד האמת לזכותו הוא אמר את האמת, זה סיקרן אותו כל החברים שלו קנו כבר וכל החברים לעבודה גם, אז זה עלה לא פעם וסקרן אותו לראות במה מדובר, מסתבר שהספר הזה אולי עילג אבל הסקרנות שהוא מעורר באנשים היא זוועה, הוא אמר שהוא קרא כבר חצי, ואני צעקתי עליו "אז זה מה שאתה עושה בחו"ל מ**** ספרים אירוטיים, תודה באמת" הוא אמר שזה לא בדיוק ככה ואני יותר מדי כבדה, זה כולה ספר, ואני מצד שני טענתי שהוא חרא של בנאדם, שחושב לבצע בבת זוגתו דברים כאלה
התחלתי לבכות, הוא חיבק אותי והסביר לי שהוא לא יעשה שום דבר בלי הסכמה הדדית מראש, ושהוא בכלל לא התכוון ל...משהו, כן שמענו, לא מאמינה לו, במחשב שלו התחיל להתאסף חומר בנושא, ראיתי, ברור אני רואה הכל, הוא גם לא ממש מסתיר מימני, אני בנתיים שותקת. כלומר אני בעיקר צועקת עליו שלא יעז לגעת בי בזמן שינה, כי אין לדעת, הוא ניסה לדבר איתי על הנושא ולראות אם אני בקטע. ואני רק צעקתי ולא היה לי כח להסביר...

עכשיו בדרך לבית מישהו עצר פתאום את הרכב שלו כי הוא חשב שהרכב לפניו טיפה נגע בו, הוא עצר את הרכב באמצע הכביש מאה מכוניות מאחורה צופרים ולו לא אכפת , הוא כמעט גרם לתאונת שרשרת, שאני כמובן הייתי יכולה להיות מעורבת בה כי הייתי לפני הרכב שחשוד שפגע ברכב של הבחור המפגר שעצר באמצע הכביש, ניחא, בסוף נגמר בטוב במזל, אחרי שאני נוסעת אני רואה חח אויי ברכב שחשוד שפגע ברכב שעצר באמצע הכביש. מישהו שממש דומה למישהו מהפורום(ללאריק) אויי זה היה מצחיק אותו שיער אותם פנים עמדתי למות כשראיתי אותו, כזה מסכן לא עשה לו כלום וסתם צעק עליו, בכל מקרה בהתחלה כעסתי על מה שקרה. אחרי שראיתי את הבחור התחלתי לצחוק

השבוע סבלתי מסחרחורות נוראיות+כאב ראש בו זמנית,

שיר

עזבו אותי התאהבתי בשפה הזו(מה שזה לא יהיה)
http://www.youtube.com/watch?v=Dqt6fCuCjwg

נ.ב, יש לי משיכה לזה כי אישי הוא חצי קוריאני
שתבינו מאיפה זה נובע

orald

New member
חשבתי שדווקא עם טבעת לא מזדקנים בכלל...

או שזה עובד רק בארץ התיכונה?

תודה!

האמת אני יודעת שבכל מקרה יגיע היום ואזדקן .. אבל עד אז ארצה להשאר כמו שאני להנות מכך כמה שאפשר,

שנתיים וחצי

כן אני מעדיפה שנשאר מאורסים בלי כל הקרנבל מסביב,

בסוף זה גם מה שהוחלט בסופו של דבר, והוא נענה לכך בחיוב ואני נשארתי קצת שפויה לעוד כמה זמן ............

מפגיזה...

רבוטה: חראגיל. ממשיכה לקרוע את הטוסיק XD

אינגליש: הייתי אתמול בת"א בשיעור. 5 דקות לפני שנכנסתי לשיעור הבוסית שלי מתקשרת אלי "איפה את?!" הודעתי לה שאני בת"א ושהיא יכולה לשכוח ממני (כי היו בעיות שהיה צריך לפתור). הבעיה ששכחתי שהחנתי את האוטו בעבודה. אז ב- 23:30 כשחזרתי לחיפה, כבר ישבתי בקיוביק והסתכלתי על מיילים לראות מה אני יכולה לעשות ב- 10 דקות לפני שאני ממשיכה הלאה לחניון.
ובאמת היה איזה מייל מהבוסית שלי. אז תיקנתי ושלחתי לה חזרה (השעה כבר היתה 00:00) היא ישר שולחת לי מייל "איפה את?!" ואני עניתי לה שאני בקיוביק. אז היא מיד התקשרה ושאלה מה אני, לעזאזל, עושה בעבודה. הסברתי שאני רק "עוברת דרך" XD. ושאלתי אותה איפה היא ומסתבר שהחוצפנית הזו היתה בעצמה בעבודה XDDDD
קיצר היא באה וסילקה אותי בכח. דיברנו איזה עוד חצי שעה בחוץ לידה אוטו שלה על דה ועל הא. ואז נפרדנו לשלום. אני הלכתי לחניון והיא נכנסה לאוטו.
אחרי כ- 10 דק כשאני כבר בחצי הדרך הביתה היא מתקשרת אלי ושואלת "הכל בסדר?" XDDD
לא הבנתי מה קרה, ואז הסתבר שהיא תידלקה את האוטו וציפתה לראות אותי עוברת. אבל היא לא ראתה אז היא התחילה לפחד שאולי לא יצאתי בסוף ונרדמתי באוטו בחניון

היא התנצלה שהיא כזו דאגנית ואיחלה לי שנה טובה.
לפעמים יש לה קטעים מעצבנים, אבל אתמול היא ממש שיעשעה אותי

פגישה עם הטרול: אחרי השיעור נפגשתי עם הידיד שלי הטרול.
הכרחתי אותו להזמין אותי לפיצה-האט והצלחתי לשכנע אותו לקנות לי מתנה שראיתי לפני שפגשתי אותו (חיכיתי לו איזה שעה לפני שנפגשנו, אז בנתיים הסתובבתי בדיזינגאיכס סנטר).
לצערי הרב, עד שהוא השתכנע, החנות ניסגרה - הוא היה מאוד מבסוט.
לא נורא, הבטחתי לו שהוא יקנה לי בפעם הבאה שניפגש

היום: אני מותשת. בקושי הצלחתי לקום היום. הייתי בעבודה איזה חצי שעה מכיוון שהשארתי ספק מתח דלוק (המערכת שאני עובדת עליה היתה אתמול בצריבה בלילה והיא מחוברת לספק מתח) ולא רציתי שהוא יישאר ככה כל הסופ"ש.
אחרי שיצאתי קפצתי לסופר הסמוך לקנות כמה מצרכים ושם היה עומס לא נורמלי של אנשים (ב- 14:00 בצהרא??!?!?!?).
בשביל כמה מוצרים אני לוקחת את הסל הירוק. אז עמדתי בתור לקופה של 10 מוצרים. לפני היה אדון עם עגלה שכל הזמן הייתי מיישרת לו אותה שתעמוד כמו שצריך (הוא צחק ואמר שיש אנשים שהיו מוצאים סכין על זה ש"אני נוגעת להם בעגלה"
).
אחרי כמה דקות אני שומעת מאחורי איזה קול עצבני של בחורה שפונה אלי: "מה קורה עם התור הזה? את יודעת שזו קופה של 10 מוצרים".
אני: "כן. אני יודעת"
היא: "אסור לך יותר מעשרה מוצרים".
אני: "מה את אומרת?..." (בציניות)
היא המשיכה להטיף לי ואח"כ הבנתי שהיא חושבת שהעגלה שלפני שייכת לי (שנראתה מלאה, אבל זה היה בסה"כ ארגז של שישיית קולה ועוד כמה מוצרים בתוך שקית). הסל היה על הכתף השניה שהיא לא ראתה. אז פניתי אליה מראה לה את הסל ושאלתי אותה: "מה את רוצה ממני?"
היא: "אה. העגלה לא שלך?"
אני: "לא".
היא:" זה לא בסדר יש לו הרבה מוצרים".
אני: "את תפני אליו ותתחילי לספור לו מוצרים".
היא המשיכה עם העצבנות שלה על זה שהתור לא זז (יותר נכון: אנחנו לא זזים. לא שהבנתי לאן אני צריכה לזוז).
אז אמרתי לה: "סבלנות. בלי לחץ".
היא: "אין סבלנות אחרי יום עבודה"
אני: "אין מה לעשות, תרגיעי"
היא עונה בחוסר סבלנות: "ואם אני לא רוצה"
אני: "אז תתעצבני" ופניתי ממנה הלאה.

queen helen

New member
מסכן הטרול

לא רק שהכרחת אותו לקנות לך מתנה (איזה? איזה?), גם לקחת אותו לפיצה האט?
ליבי נקרע...

ואיפה השיר?

ברומבית

New member
טעימות

התחלתי לעבוד ביום ראשון. למרות שעמדתי, בניגוד לעבודה הקודמת היה בסדר גמור. בשני עשיתי אותו דבר.
בשלישי עשיתי משהו אחר בישיבה, גם סבבה, אפילו יותר. נטשתי אותם מוקדם בשביל הילד שלי, והבנתי שקצת יותר בונים עלי ממה שחשבתי.

הילד בהתחלה לא שיתף פעולה. האח(?) המעצבן שלו צעק עליו ואיים, והילד התעצבן. שתקתי, לא ממש ידעתי מה לעשות. אח"כ הוא הסכים ללמוד, והיה רגוע כאילו לא קרה כלום.
אח"כ הצעתי לו לעשות משהו שמתחשק לו, וזה הגיע בסופו של דבר לצפיה בטלויזיה.

למחרת באתי לעבודה ולא ממש ידעו מה לעשות אתי, ולא ידעתי אם בכלל רצו שאני אבוא, ואם כן אז לאן. בסוף אמרו לי שאין לי מה לעשות, והלכתי.
ניצלתי את הזמן הפנוי לקחת את הצ'ק על העבודה הקודמת. באתי להפקיד אותו, ואז המכשיר אמר לי לוודאי שחתמתי על הצ'ק- לא ידעתי שצריך
ולא היה עלי עט. אני אפקיד כבר בפעם אחרת.

והיו טעימות מוצלחות בסופר

- - - -
חזרה ל"מקורות" שלי
http://www.youtube.com/watch?v=OCyL6pa_L4M

שלי..

עבודה עבודה עבודה.
לא סובלת כמו המבורגר, אבל עדיין בשלב הלמידה וזה ייקח כנראה איזה חצי שנה, אז אני בעומס תמידי ולחץ נפשי של להוכיח את עצמי למרות שהיתה לי שיחה ממש טובה עם ראש הצוות שלי על זה והוא די הרגיע אותי (אחרי סוג של קריסה מאוב לחץ נפשי של 'לעמוד בציפיות'..)

אז מצטערת שאני כמעט לא כאן, אני רואה שאתן/ם מסתדרות מצוין.

מעבר לעבודה לא היה הרבה, כי לא היה מתי

מה שכן, היתה לי שיחה הומופובית/טרנספובית אם שני חברים מהעבודה והיא עשתה לי די בעעעעעע

אני לא סובלת... אני פשוט...

פשוט... מחכה שהראש צוות תחזור כבר מהחופש שלה

שמחה שאת מסתדרת בסופו ל דבר. ואת מוכנה לא להתחיל שיחות על נטיות מיניות עם אנשים זרים? אולי תחכי שתכירי קודם את האנשים?

האמת שאני לא זוכרת איך זה התחיל, אבל לא נראה

לי שהפעם אני הייתי אשמה..

בכל מקרה, ההתחלה (או כמעט התחלה) היתה כשאחד מהם אמר שהוא לא סובל גברים שמתנהגים כמו נשים (אני חושבת שזה היה קשור למשהו שהוא קרא בעיתון/ראה בסרט)
שאלתי אותו למה ומה מפריע לו והוא אמר שאם הוא גבר שיתנהג כמו גבר.
אז שאלתי אותו: ואישה שמתנהגת כמו גבר?

הם כבר הספיקו להכיר אותי ולהבין שאני סוג של גבר מכל מיני מובנים חברתיים, אז הוא קלט שיש כאן הנחתה וזו היתה התשובה שלו:

להיות טום בוי זה לא נחשב. את לא ממש גבר.

נו, טוב, נגיד שהוא יצא מזה...

די מהר הבנתי שאין יותר מידי מה לדבר ורק הקשבתי לשיחה בין שניהם.
הבחור השני התחיל לדבר והסביר לו שאין מה לעשות, זו מחלה נפשית.

orald

New member
אני דווקא מעדיפה לשים תבלינים.

מי בא/ה להצטרף לפורום "קניבליזם אאוגנית"(קניבליזם למטרות השבחה גנטית ע"י סלקציה של אידיוטים)?

למעלה