שלי!
טוב
הלחץ בעבודה ירד משמעותית השבוע, ומעכשיו אני מפסיקה לעבוד 24/7 ואעבוד רק 3 ימים בשבוע!
הצלחתי לעבור את הרישיון(על משאית!) בטסט הראשון, אני סופר מאושרת שהצלחתי לחצות זאת ועוד בטסט הראשון, זה נורא מקל עליי,
השבוע פגשתי את אמא. היה די נחמד והיא הביאה לי מתנות לחג ודברים שממש רציתי המון זמן, פשוט יצאתי מאושרת מהמפגש איתה לשם שינוי
וגם שמחתי לראות שהיא מאושרת בעצמה ובדרכה, ושהיא די דומה לי באישיות ובדעות
ההרגשה הכללית השבוע הייתה טובה יחסית.. חוץ מיום אחד שהיה ממש גרוע השאר היה נייס פלוס,
אתמול בלילה.... בזמן שאני עומדת במטבח סידרתי כמה כלים חדשים שרכשתי......... אישי ניגש אליי, גבי היה לפניו ולא ממש הבנתי מה הוא רוצה חשבתי שהוא רוצה להגיד לי "תכיני לי משהו חדש" או משהו בסגנון כאילו מה כבר יכול להיות
ואז אני מסתובבת לראות מה הוא רוצה... ופתאום הוא..................................................................................................שולף טבעת!!! OMFG אני כזה..............או לצחוק או לבכות לא ידעתי מה להביע באותם רגעים..... כאילו חשבתי לא ....יודעת מה חשבתי זה הרגיש לי מצד אחד הכי אסון בעולם.... , נחזור רגע לרגע ההוא, הוא מסתכל עליי מלמטה למעלה ..ואומר את המילים
" האם תסכימי להיות לי לאשה" הסתכלתי עליו במבט מוזר כזה של עוד רגע אני מתפוצצת מצחוק או מתה מבכי(נשבעת לכם!) ומצד שני אני יודעת שזה לא יהיה יפה או הוגן לצחוק ברגע שכזה אז סוג של קפאתי. כלומר, קפאתי ולא יכלתי להוציא מילה...... אחרי איזה דקה של שתיקה כשהוא מתחת לרגליי בסיטואציה שהכי אמורה לרגש ולשמח אותי הרמתי אותו חזרה... ואמרתי " להתחתן??? כלומר האא אממ פאק, להתחתן אממ ממש?כלומר באולם וזה? הרי את ידעת תמיד שאני לא בקטע. אבל אם רק לשים את הטבעות ולהכריז בעל ואשה או איש ואישי אז יותר טוב לא?!" זה גם גלש לכל מיני משפטים דפוקים בעיקר שלי, רק שלי, פשוט לא ידעתי איך להגיב אני לא רוצה להתחתן אני באותו רגע הרגשתי כאילו עולמי חרב עליי.... אני לא רוצה להיות כמו כל הזוגות שאני רואה ביום יום, הבעל הופך לכרובית בטטה והאשה לפאקצה או מפגרת שמחתלת קקי
בבקשה אני לא רוצה להגיע למצבים כאלה, תנו לי להשאר יפה וצעירה ומושלמת, נו כמעט, טוב לי איתו ככה כמו שאנחנו בלי המסגרת הכובלת והמגעילה הזו שנקראת נישואים, אני לא בטוחה אם אני מסוגלת להתמודד אם זה, אני טיפוס חסר אחריות. לא רוצה, בנתיים אמרתי לו שאני צריכה לחשוב שיתן לי יום אחד שלם לחשוב. לא יודעת.........זה מחריד בעיניי, כל בחורה אחרת הייתה מאושרת לקבל הצעה כזו בייחוד עם בנאדם שאוהבים. רק אני כזו דפוקה?! אני באמת אוהבת אותו אין עוררין על כך, אוהבת בצורה שמוכנה לתת את דמי. אבל... אני לא רוצה שנשתנה....אני מפחדת מזה נורא
הוא אמר שהוא לא מסוגל לראות את עצמו בלעדי ולמרות שהוא ידע את דעתי בנושא הוא החליט אחרי מחשבות רבות בכל זאת לנסות וללכת על זה, הטבעת..... היא נצצה כמו כוכב בליל ירח מלא עם מלא כוכבים סביבו......... זה לא עושה לי את זה שלא תבינו, אבל הוא כן שם סכום כסף בלתי מבוטל עבור משהו שיש מצב שהוא לא יתקיים, אז אפשר להבין כמה אני חשובה לו. תכל'ס אין סיבה לסרב לו, אבל.......אני לא רוצה להשתנות, אני רוצה שנשאר ככה כמו שאנחנו, טוב לי ככה, הוא מצידו טען שאני הכל בשבילו והוא באמת אוהב אותי, אוהב כמו בהתחלה ולא אוהב אחרת, זה כן צבט בי כי אחרי כמה שנים אהבה משתנה. לפעמים לטוב לפעמים לרע, אבל אצלנו היא נשארה אותו דבר, זה קסום. אני לא יודעת מה אעשה אני רק יודעת שאני במצב לא קל וכנראה שנסכם על להמשיך כמו שאנחנו נוכל להענוד טבעות אם זה מרגיש לו טוב לא אכפת לי, אני רק מקווה שזה לא יפגע בו....... לא רוצה לאבד אותו....... איבדתי מספיק אנשים בחיי!
רע
השבוע הוא חזר מחו"ל, ואני תמיד מסדרת לו את המזוודה. הוא מצידו רוצה אבל אני מתעקשת לתת לו לנוח, אז פתחתי אותה והרמתי דברים בגדים וזה.... פתאום אני רואה ספר...... Fifty shades of gray
התחלתי לגלגל עיניים בקצב מסחרר........ ופי נפער כמו בור ללא תחתית ואני צועקת לעצמי וממלמלת בו זמנית WTF OMFG .... מצד אחד לא רציתי לעורר מהומה ומצד שני לא יכלתי לשתוק על זה . ועוד זה היה בגרסה האנגלית משמע שהוא רכש אותו כי זה "עיניין" אותו ולא סתם. אני לא מבינה מה הקטע אמרתי לעצמי את חייבת לבדוק איתו מנסגר..... על שבוע שעבר העלתי את הנושא אם זכור לכם, ופתאום בן זוגי מתעניין בזה... זה אחד הסיוטים הגרועים שהיו לי בחיי, אני לא יודעת איך להגיב בכלל, אז צעקתי לו "**** תבוא ומהר!!" הוא בא. וכשאני צועקת זה לא מחזה קל
ומלמל "מה מה קרה.... על מה הצעקות" והטחתי בפניו את הספר וביקשתי הסבר ומהר! הוא התחיל להגיד האמת לזכותו הוא אמר את האמת, זה סיקרן אותו כל החברים שלו קנו כבר וכל החברים לעבודה גם, אז זה עלה לא פעם וסקרן אותו לראות במה מדובר, מסתבר שהספר הזה אולי עילג אבל הסקרנות שהוא מעורר באנשים היא זוועה, הוא אמר שהוא קרא כבר חצי, ואני צעקתי עליו "אז זה מה שאתה עושה בחו"ל מ**** ספרים אירוטיים, תודה באמת" הוא אמר שזה לא בדיוק ככה ואני יותר מדי כבדה, זה כולה ספר, ואני מצד שני טענתי שהוא חרא של בנאדם, שחושב לבצע בבת זוגתו דברים כאלה
התחלתי לבכות, הוא חיבק אותי והסביר לי שהוא לא יעשה שום דבר בלי הסכמה הדדית מראש, ושהוא בכלל לא התכוון ל...משהו, כן שמענו, לא מאמינה לו, במחשב שלו התחיל להתאסף חומר בנושא, ראיתי, ברור אני רואה הכל, הוא גם לא ממש מסתיר מימני, אני בנתיים שותקת. כלומר אני בעיקר צועקת עליו שלא יעז לגעת בי בזמן שינה, כי אין לדעת, הוא ניסה לדבר איתי על הנושא ולראות אם אני בקטע. ואני רק צעקתי ולא היה לי כח להסביר...
עכשיו בדרך לבית מישהו עצר פתאום את הרכב שלו כי הוא חשב שהרכב לפניו טיפה נגע בו, הוא עצר את הרכב באמצע הכביש מאה מכוניות מאחורה צופרים ולו לא אכפת , הוא כמעט גרם לתאונת שרשרת, שאני כמובן הייתי יכולה להיות מעורבת בה כי הייתי לפני הרכב שחשוד שפגע ברכב של הבחור המפגר שעצר באמצע הכביש, ניחא, בסוף נגמר בטוב במזל, אחרי שאני נוסעת אני רואה חח אויי ברכב שחשוד שפגע ברכב שעצר באמצע הכביש. מישהו שממש דומה למישהו מהפורום(ללאריק) אויי זה היה מצחיק אותו שיער אותם פנים עמדתי למות כשראיתי אותו, כזה מסכן לא עשה לו כלום וסתם צעק עליו, בכל מקרה בהתחלה כעסתי על מה שקרה. אחרי שראיתי את הבחור התחלתי לצחוק
השבוע סבלתי מסחרחורות נוראיות+כאב ראש בו זמנית,
שיר
עזבו אותי התאהבתי בשפה הזו(מה שזה לא יהיה)
http://www.youtube.com/watch?v=Dqt6fCuCjwg
נ.ב, יש לי משיכה לזה כי אישי הוא חצי קוריאני
שתבינו מאיפה זה נובע