"ראשי סחרחר עלי ומכתי אנושה"
באמת כואב לי הראש כבר שבוע שלם. גם אם אני ישנה מספיק, כשאני קמה, שוב מתחיל לכאוב הראש. אני חושבת שזה בגלל עונת המעבר. תמיד זה משגע לי את השכל XD
אז כרגיל, רבוטה לא ממש כייפית אבל התחילה להירגע קצת כנראה בגלל שיש לי עכשיו 3 אנשים שעוזרים לי ובעצם אני צריכה "לנהל" אותם. אחד מהם צריך להתייעץ איתי על כל קישקוש שזה כבר הגיע ל: "איך לכתוב מייל" מבלי להישמע פוגע
(רמזתי לו שהוא מספיק ילד גדול לעשות את זה לבד).
הוא הבין שהוא קצת הגזים
בחור אחר, סטודנט, שאני עובדת איתו כבר כמה שנים כעמית לצוות, נראה אחרת כשהוא תחתי. כאילו שהוא לא מוכן לעשות שום דבר שהוא לא מחוץ לתחום העבודה שהוגדרה לו. ז"א, אם הוא עבד עבור מישהו אחר, וכרגע אין לו שום דבר לעשות והוא משועמם, הוא לא יסכים לעשות דברים אחרים (שבמקור היו שלו), אלא אם הבוסים יורו לו כך.
קצת הפליא אותי הנוקשות הזו, שהרי בסופו של דבר, הוא יעשה גם את אותם דברים "אחרים" אז למה לא לנצל עכשיו זמן פנוי שבו הוא מצהיר שהוא "משועמם"?
בחור שלישי, יושב בברזיל, אני הכי סומכת עליו, הוא באמת אחלה. ולמרות זאת נראה שהמרחק עושה את שלו והצליח, גם לו, להיות "ראש קטן". שזה גם קצת עיצבן אותי, אבל אני לא יכולה להאשים אותו.
אז, בסופו של דבר מצאתי את עצמי עושה עבודה ניהולית (במקום את העבודה המקצועית שלי) רצה בין האנשים, דואגת שלכולם תהיה עבודה, ושכולם יהיו מסונכרנים אחד עם השני. בחייאת... מצד אחד זה מעניין, אבל מצד שני זה פוגע במקצועיות שלי ומנוון אותה. למה אי אפשר לעשות את שני הדברים בבת אחת מבלי "לבלות" בעבודה כל יום 12-14 שעות מינימום? >.<
סוף סוף תפסתי את הבן של בעלת הבית שלי. הוא היה עם כל המשפחה בארה"ב לחתונה. לא זזתי מהספה שלו עד שהוא התקשר לאמא שלו לאמר לה שצריך דחוף לעשות אצלי תיקונים בדירה לפני שיתחיל הגשם!!!! התקרה שלי מתחילה להתפרק ודווקא מתחת למחשב בחדר שלי. יש לי קיר שלם בסלון שנפגע מרטיבות וצריך לסייד אותו כמו שצריך.
הבעיה שהיא לא מתייחסת אלי והיא גם לא מתייחסת לבן שלה כשכל פעם היה מבקש ממנה לסדר את המטרד הזה. והיא גם לא מושכת את הצ'קים של השכירות בזמן ואני כל הזמן צריכה לנדנד שתעשה את זה. פעם אחת היא שכחה ואז משכה לי בחודש שלאחריו שניים בבת אחת! יש לה מזל שהיה לי מספיק בעו"ש לכסות את זה אחרת אחד מהם היה חוזר.
בחייאת. איזו בעלת בית אסטרונאוטית XD
שיר + ריקוד נחמד:
step up - Till the Dawn