סיכום שבועי

אני יודעת שיש מלא דברים אחרים

ברור שזה לא רק הצלפות וכד', ותאמיני לי שכבר ...... נתקלתי ויצא לי לצפות לצערי......הרב! לא משנה לא רוצה להרחיב בזה.

אבל עדיין ...פעם לפני כמה שנים היה לי צד שהיה נהנה לשלוט בצד השני(בזמן מין..
) ולבצע כל מיני דברים משפילים יותר או פחות יותר בקטע של ל"החזיק" את הפרטנר בין ידי ולהרגיש שהוא רק שלי באותו זמן לפחות, ומאז עברתי איזה שינוי הבנתי שזה דבר רע......... וואלה אני בשוק.. התוודתי פה על משהו!!


לא משנה אוי, בקיצור מאז הכרתי את הבן זוג הנוכחי והבנתי שמה שהייתי עושה זה דבר לא טוב. לא צריך להכאיב או לגרום השפלה כלשהי לבנאדם שאוהבים, פאק, אממ כן, אז כן עברתי שינוי מאז אני מאוד סולדת מהנושא הזה, כי הבנתי שההנאה שאני מפיקה מהמעשים הללו היא נוראית, היא גרמה לי להרגיש.. אחרי כמה שנים כמובן שביצעתי דברים לא טובים, אז משם זה בעיקר נובע לא רוצה לחזור לזה זה לא טוב, גם....בקיצור לא טוב!
 

orald

New member
אבל מה אם הצד השני נהנה מזה?

לזוגות שנוהגים בבדס"מיות יש, כמעט תמיד, צד סאדיסטי וצד מאזוכיסטי(או שהם יכולים להיות מעורבים), ובקיצור הקטע הוא ששני הצדדים המעורבים בעניין מסכימים ונהנים מכך.
אני אישית באה מעמדה דומה לשלך, אני לא נהנית לשלוט או לפגוע בא-נשים אהובים, והבדס"מיות שלי בכלל א-מינית בהווייתה, אז אין צורך לערב אותה ביחסי מין.

יש לי ידיד שאוהב כאב. הוא מתגרה מינית מחתכים למשל(שזה כבר מאזוכיזם יותר קיצוני מקצת הצלפות והשפלות). אני חושבת שזה נורא, כי אני דואגת לו בעניין הבריאותי, אבל אלמלא החלק הזה לא היה אכפת לי בכלל, כי מה שעושה לו טוב זה עניינו.

יצא לי כבר לשלוט, להשפיל ולהכאיב לאנשים, אבל זה לא היה מיני(בשבילי), והם לא היו אנשים שקרובים אלי מכל בחינה רגשית, ולמעשה רק לזה אני מסוגלת. אני מודה גם שחלק ממה שעשיתי לא היה בדיוק מהנאתי או רצוני החופשי לגמרי...אלא חלק מעניין עסקי גרידא.
 
אז לי יש נטיות מאוד מסוכנות לכל מיני דברים

זה בא לידי ביטוי בזה ויכול להגמר בדברים יותר גרועים, אני מנסה לשלוט ולהשתנות לטובה, זה עובד לי,

כן עשיתי זאת לאנשים שאהבתי ולא סתם, אם הם נהנו מזה... אני לא חושבת שהם היו בקטע למען האמת לא זוכרת בדיוק, הם פשוט זרמו איתי כי הופקה להם הנאה מינית אז...הם סוג של סבלו את הסטיות שלי ... או שלא כי אף פעם הם לא באו בתלונות כלשהם אז לא יודעת,

כן אני נהנית או נהניתי יותר נכון בעבר לשלוט באחרים, עדיין הצד . החלק הזה. נמצא בתוכי אבל אני משנה אותו בכח אני מנסה ומצליחה אפילו לרסן אותו, השאלה.. האם אני אצליח בזה בהמשך חיי, בכל מקרה כרגע אני מצליחה וזה מה יש,

יש לי בעיה אני לא מסוגלת שהצד השני שולט בי, זו הרגשה איומה מבחינתי. קשה לי עם זה, אני תמיד צריכה ואוהבת לשלוט, אז זה די נובע מזה,

טוב חפרתי...
 

orald

New member
אני מבינה ומזדהה איתך, ככל הנראה...

ועדיף שלא נרחיב בנושא של דברים...גרועים, אם הבנתי נכונה.

גם אני לא אוהבת להישלט, ובמיוחד במובן המיני זה מרגיש לי כאילו אני נאנסת(למזלי לא יצא לי עדיין לחוות את זה באמת). היה לי מקרה שבו ידידה טרנסית ריתקה אותי במיטה(והיא הרבה, הרבה יותר חזקה ממני) ונגעה קצת בגופי בצחוק, ולא הבינה בזמנו שזה מאד לא נעם לי, אפילו היה קצת טראומטי.

אני מראש לא מערבת בדס"ם וזוגיות, כי כמו שאמרתי, אני לא מפיקה שום הנאה מזה עם אנשים שאכפת לי מהם, וזה אפילו מגעיל ומבהיל אותי אם הם היו רוצים שאפגע בהם בדרך כלשהי.
 
כן...

אני הדומיננטית במערכת, אני תמיד הייתי חזקה ולא אוהבת שמנסים לגעת או לשלוט בי ללא רצוני או בלי שהחלטתי להתמסר לזה מתוך תוכי(קורה פעמים אחדות אם בכלל)

נולדתי בנאדם כזה, אני לא מהנשים הרגילות ה"חלשות" והעדינות שמחפשות יד תומכת, אני לא כזו. אולי לצערי כאילו כי אשה אמורה להרגיש לפעמים רכה ונעימה ושצריכה שיתמכו בה ויעשו לה וכד', ואני אף פעם לא הייתי כזו עד עכשיו אני טיפוס קשוח ונוקשה, לא מבקשת עזרה מבן הזוג אפילו בדברים שצריך, לא רוצה לקבל עזרה אני חזקה מספיק בשביל לדאוג שיהיה לו הכל והוא ישב על יד המלך, וטוב לי ככה, לא יודעת מרגיש לי נכון....טוב שוב חפרתי. זהו אפסיק לחפור להיום
 

orald

New member
אני מסרבת לקבל שאישה צריכה להיות בכלל...

באיזושהי דרך או אופן, חלשה ונתמכת ע"י גבר.

יופי, אז זכר ממוצע מרים יותר משקל, אבל אלא אם את רוצה לסחוב שקי מלט לדירה שלך, אני לא רואה סיבה שתעזרי בגבר רק כי הוא זכר ממוצע ואת נקבה ממוצעת. הידד, זכרים חזקים יותר פיזית בממוצע מנקבות, ביג דיל.
 
תתפלאי אבל אני החזקה מבין שנינו

(הבן זוג) הוא לא חזק וגם לא יהיה חזק כמוני לעולם, הוא גם לא מתאמן כמוני ולא בכושר כמוני, הוא די מזכיר מישהו מהפורום.......... וואטבר

בכל מקרה אני בעד שנשים יהיו חזקות ולא יעזרו בגברים, לגבי שקי מלט אין לי בעיה עם זה בכייף
הרמת וסחבתי דברים בהרבה יותר קשים וכבדים בחיי
 

orald

New member
סבבה, אז מתי את באה לסחוב לי דברים?

אגב, בין חוזק לכושר לא תמיד יש קשר, בעיקר לא בעידננו.
 
אויי

זה היה טוב, לא אני גם חזקה פיזית וגם נפשית, ולא רק חזקה מכושר שאני עושה, אמא שלי ככה כנראה ירשתי זאת מימנה, לעומת זאת אבא שלי כמו שקית זבל(תרתי משמע..) חלש ונשי, פויי!!
 
גבר שבוכה אחרי שהוא מרים שקית קניות.........

לא! זה לא טוב, לשום דבר, אבא שלי מהסוג הנשי שבוכה מכל פיפס, הוא קוקס ולא גבר,

כן כן, לא להרים גבה שככה אני מדברת על "אבא" שלי, הוא יודע מה אני חושבת עליו


בכל מקרה גבר נשי זה תת רמה, בנאדם יכול להיות רגיש ומתחשב אבל תכל'ס פיזית? חייב להיות גברי,

ולא יודעת למה אורלד... אבל אני מקנא בך שאתה....גבר כלומר בתהליך שינוי אבל עדיין יש לך.. של גבר, הלוואי עליי.............
 

orald

New member
מצד אחד את מקנאה...מצד שני יש כאן עלבון.

אני אף פעם לא הייתי בעלת גוף זכרי במובהק או מגודל במיוחד.
תמיד הייתי חלשה יחסית לזכר ממוצע. אני כ-1.64 מ' בגובה ושוקלת כ-55 ק"ג, אני לא ענקית אפילו בשביל אישה סיסג'נדרית.
אני סוחבת את הקניות שלי בלי לבכות(גם אם מדובר ב-20 ק"ג לפעמים, כמו היום, שהם כ-40% ממשקל גופי...לגנוח ולנוח טיפה קצת באמצע הדרך מותר לי
), אבל כאמור, אני לא סוחבת שקי מלט של 50 ק"ג להנאתי, או מרימה מקררים על גבי.

אני לא חושבת שגבר "נשי" זה דבר רע(למעשה אני מעדיפה גברים נשיים), וסביר שאני תמיד הייתי, בדרך מסויימת, "נשית"(או "לא גברית"), ובהחלט בצורת הגוף והפנים(את יכולה לראות תמונה שלי אם תלחצי על שם המשתמש שלי, כידוע, אני ללא ניתוחים ומה שאת רואה זה מה שתמיד הייתי).
אי לכך סביר שהיית לועגת לי כ"נשי", והשימוש בכינוי "קוקס" כמילת גנאי פה, כדוגמה לגבר שאינו גברי מספיק בעינייך, אינו במקום.

אני מכירה חבר טוב של זוגתי שהוא בעל מבנה גוף דומה לשלי(רק לא נשי כלל ועיקר, וכמובן שאינו יפיפייה כמוני
) ובעל חוזק פיזי דומה לשלי(עשינו הורדת ידיים, ניצחתי, אבל לא בהרבה, ורק כי אני מסרבת להיכנע תמיד
), אבל הוא עצלן, מתלונן על חולשתו ובאופן כללי מאד מפונק.
נשי הוא לא. ילד קטן ומפונק(ומעצבן
אבל זה כבר סיפור אחר) הוא כן.
גם אני לא אוהבת ילדים קטנים ומפונקים, אבל זה כולל את כל המינים וכל המגדרים, לא רק גברים סיסג'נרים שהטילו עליהם מלידתם להיות קשוחים. א-נשים צריכים להשתמש בכוח שניתן להם, ואם לא ניתן כוח רב אי אפשר להאשימם.
 
זה לא מילת גנאי!

זה הדרך לפרש את זה שהוא גבר לא גברי בעליל, אני מרימה דברים מאוד כבדים ולא מצייצת. ומעצבן אותי שאני בתור אשה לא מתלוננת והוא בתור גבר מתלונן על שקית קניות עלובה של שני בקבוקי קולה!


לעומת זאת בן זוגי לא הכי גברי בעולם אבל הוא לא בוכה/מתלונן, יש לו כח סיבולת גבוה לטובתו,

למשל כשהייתי חולה ואבי היה בבית הוא היה בוכה במקום שאני אבכה את קולטת בכלל?! אני החולה ואני זו שאמורה כביכול לבכות אבל במקום זה אני שומעת אותו בוכה כמו חתול מיוחם! תת רמה זה עובדה בשטח, אני לא בוכה כמה שאני סובלת אני לא בוכה,

בקיצור אני לא באה לפגוע בו או בכל גבר אחר אבל בתור גבר אני מצפה למעט הפגנת גבריות מינימלית, וזה לדעת שאם אתה לא מסוגל להתמודד לפחות אל תבכה כמו פוסי
 

orald

New member
לומר עליו "קוקס" זה כמו לומר עליו "הומו".

אז כן, זה בא כמילת גנאי.

להבהרת המצב אספר שיש הרבה מאד הומואים קשוחים וגבריים מאד(הרבה מהם נמצאים במכוני כושר, אגב, אני בטוחה שנתקלת בהם ועליהם לא היית מפטירה "הומו" או "קוקס"), ו"קוקס", או קוקסינל/ית(מילה שלא אהודה בקרב רוב הקהילה הטרנסג'נדרית, ואם כבר עדיפה הסיומת הנקבית, קרי, קוקסינלית, ואם תרצי ארחיב מדוע היא אינה אהודה ואף מעליבה) זו מילה שבאה לתאר אישה שלכודה בגוף של זכר, לא גבר "נשי" שאינו גברי מספיק בעיניי מישהו.

תסמכי עלי, כטרנסג'נדרית, שכשאני אומרת לך שלומר על מישהו בכעס "קוקס" כי הוא לא מספיק טוב בצורה כזו או אחרת לטעמך זה מעליב כלפי טרנסג'נדריות, בדיוק כמו שלקרוא לו "כלב" משמעו שכלבים הם בעל חיים רע(והם לא!
).
 
טוב! אני אחשוף את הסיבה אין יותר

מימה להתבייש, אבא שלי דו ועקב זה אני מחשיבה אותו כסוג של קוקס, אין הרבה מה לעשות זאת עובדה בשטח, היום אני חושבת שהוא פרש מזה אבל פעם הוא היה,

תשמעי הוא טיפוס שכל היום(24/7) בוכה! בוכה משמע בוכה ממש, מקטר, מתלונן, עזבי במקרה של אבי זה די מוצדק הכינוי שנתתי לו, אל דאגה לא אמרתי זאת בפניו

ונכון יש הרבה הומואים קשוחים, אבל כשאני אומרת קוקס הכוונה לאו דווקא להומו אלא התנהגות נשית וסיסית מדי לזה שהוא "גבר"
 

orald

New member
ושוב, "קוקס" במשמעות שאת מביאה זה כינוי גנאי.

את לא נותנת לו את התואר הזה כאות כבוד, משמע זה כינוי גנאי.

ולמה שתתביישי אם אביך דו-מיני? אני דו-מינית ואני לא מתביישת בזה לרגע.
מה, אם הוא, אוהב גם גברים זו "נשיות" מצידו(וזאת בלי לשאול מה רע בנשיות, כי הבנתי כבר שמבחינתך גבר טוב מאישה, והבעת מקודם קנאה באיבר הזכרי שלי)? ומה עם כל אותם הומואים מוחלטים גבריים, קשוחים וחסונים?

העובדה שאביך מתלונן, כדבריך, כל היום, עדין, עצלן או מה שזה לא יהיה, לא קשורה לנטיות המיניות או המגדריות שלו.
ואם אישה תתלונן ותבכה כמוהו כל היום, זה בסדר כי היא אישה וזה התפקיד שלה בעולם?
 
טוב

אין לי יותר מה להוסיף, ככה אני אומרת כי זו האמת, אולי בעינייך זו מילת גנאי בעיניי זו אמירת האמת לכל דבר,

כן גבר תמיד יהיה יותר טוב מאשה, אבל לא רוצה להכנס לזה.

אם אשה בוכה כל הזמן עוד אפשר פחות או יותר להבין, אבל כשגבר בוכה כל הזמן זה מאותת שמשהו לא תקין שם, ולא לא מדברת על מקרים שבנאדם יכול להיות חולה במחלה כלשהי שגורמת לו לסבל וכאב,
 
למעלה