סיכום שבועי

orald

New member
הכי מזוויע זה כשנשים מחזיקות בדיעות כאלו.

אבל מצד שני, היא מתה להיות גבר, אז מאמצת את כל הרוע והרעל שיש לגרועים מביניהם לתת בניסיון להראות שהיא בצד שלהם בלי להבין שבסופו של יום היא עדיין רק "כוס מהלך" שנועד לחדירה ושליטה בשבילם.

כנראה שנשים כאלו היו גברים

בגילגול הקודם שלא היו "נחמדים" אל המין השני, אז אלוהים עכשיו מעניש אותם

כשהייתי ילדה רציתי להיות בן. הפריע לי שאני לא יכולה להנות מהעולם של הבנים גם כן.
אבל אחרי גיל 30, הבנתי שטוב שאני לא גבר. אלוהים אדירים מה הייתי עלולה לעשות עם הגישה שלי. והאמת, אני שמחה שבזכות היותי אישה גדלתי להיות רגישה ומבינה הרבה יותר את העולם ולא אטומה כמו 99% אחוז מהאנושות שחיים בהכחשה.
מה גם שאני אוהבת לצייר ולהתאפשר, ואוי וואוי אם הייתי בן שאוהב להתאפר במדינה שוביניסטית, הומופובית ואיומה כמו שלנו.

אני מעדיפה לדעת ולראות את האמת מאשר לחיות בפנטזיה שהעולם הוא וורוד ומנצנץ.

כולי תקווה ש:
1. לא אגיע לכאן יותר בגילגולים הבאים.
2. אם בסוף כן אגיע (ומבטיחה לכם שזה יהיה בניגוד גמור לרצוני החופשי), אז לא כגבר ולא כאישה! אני רוצה להיות ג'נדרלס בלי שום איברי מין ושום ציצי ושום כלום!!!!! אולי כדאי להיות מלוכסנ/ית, אצלם הכי קשה לזהות בין גברים לנשים, חחחחח!

זו דעתי וכדאי שתתחילי לכבד אותה!

ואני תמיד אומרת רק את האמת!!!! אז אני מבקשת, מספיק עם התגובות האלה, זה פשוט מעליב! חשבתי שאתם פורום שאמור לקבל כל אחד והדעות שלו.
אתם סתם צבועים!
אני לא מרגישה רצויה פה. פויה לכם!!!!!
אני הולכת מכאן!

לאוטו הוורוד והמנצנץ שלי!
>.<

orald

New member
לי יש עניין מסויים בBDSM, אבל לא מיני.

אני לא מערבבת מין וכאב, ובקטע המיני זה תמיד היה נראה לי די מגוחך, מעל הכל. במישור האישי אני נגעלת מBDSM עם בת זוגי ולא מסוגלת לחשוב על כזה דבר. לא מסוגלת להכאיב או להשפיל בני/ות זוג.

אבל, מכיוון שאני יודעת יותר מדי טוב כבר על כל מיני דברים מוזרים(חלקם ממש דוחים ולא אפרט עליהם, אבל חלקכם בוודאי שמע...ולא האמין שאנשים באמת עושים את זה, אז כן, הם עושים) שאנשים אוהבים, מי אני שאתערב במה שגורם להם אושר? זכותם, כל עוד אין פגיעה באחרים.

ואני מודה, אני אוהבת לההשתמש בשוט.

דווקא אהבתי את junjou romantica

במיוחד אהבתי איך ה- UKE צורח כל הזמן על ה- SEME .
אבל אולי בגלל שזה היה בין גברים. אני מניחה שאם זה היה הטרו, אז זה בהחלט היה משעמם וצפוי...

niwo

New member
אני יודע שג'ונג'ו רומנטיקה היא סדרה אהובה

וזו....די הסדרה שהתחלתי איתה עם כל הקטע של היאוי. (blush).
הקטע הוא, שכשהבנתי מי הן הדמויות הראשיות בסיפור 50 גוונים של אפור, האסוציאציה הראשונה שעלתה במוחי הייתה ג'ונג'ו רומנטיקה.
זה די אותו הדבר, רק עם זו הטרו.

ואני די חייב להתוודות- אני לא כ"כ אוהב קומיקסים שמתארים מערכות יחסים באופן מאוד לא אמין. ורוב סיפורי היאוי לא כוללים זוגיות אמינה.
וזה ממש קשה לי.
ולכן, כיום אני כמעט ולא קורא יאוי. אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה.

דווקא בגלל שזה לא מציאותי אני אוהבת

לקרוא את הייאוי.
סיפורים שהם מציאותיים, אני לא טורחת לקרוא - אין צורך, יש לי את זה בחיים האמיתיים

niwo

New member
כן אבל הבעיה היא אחרת...

והיא האונס המוסווה שעובר האוקה.

כך או כך, האם הסיפורים הללו באמת טובים?

niwo

New member
אני יכול להבין

><.
אבל...
(אההה אני אמור ללכת לישון מוקדם היום. אני רוצה לתת דוגמאות. אבל אני חושב שיהיה נכון יותר לדבר על כך בפרטי. אני יכול להבין למה את מתכוונת, אבל יש, בין היתר, דוגמאות מזעזעות).

orald

New member
ממה שהבנתי לגבי התפיסה היפנית של מערכת יחסים

הרבה שם נסוב סביב יחסי כפיפות, אלימות ואונס(מדומה או שלא).
למה שצד אחד תמיד יהיה חייב להיות כפוף לצד השני ולסבול יחס כזה?
ואם את תקועה במערכת יחסים שמחייבת אותך להיות כפופה כל היום, זה לא סוג של אונס?

יכול להיות שהבנתי לא נכון, אבל אם כן למה תיאורים כאלו נפוצים דווקא במדיה היפנית?

niwo

New member
אכן

אינני בא להכליל מערכות יחסים של זוגות מיפן,
אלא שלא פעם קראתי בבלוגים וצפיתי ביו-טיוב כל מיני ביקורות על התפיסה של התפקידים במערכת היחסים היפנית. וזה מגיע גם למיטה.
למירב הבנתי (אך אני צריך למצוא מקורות קצת יותר מהימנים), התפקידים המגדריים יכולים לעבור לזוגות חד מיניים ברגעי אינטימיות.

תיאורים שכאלו לא בהכרח נפוצים במדיה היפנית.
הטלוויזיה היפנית משדרת בעיקר תוכניות וראיטי של אירוח סלבריטאים ואופרות סבון (אגב, הטלוויזיה היפנית מכוונת בעיקר לנשים, שכן יחסית (למערב) אחוז גבוה של נשים יפניות הן עקרות בית).
תיאורי האונס והכפיפות נפוצים בעיקר בפורנו היפני, בלהקות כמו AKB48 וכן, בקומיקסים פורנוגרפיים (כמו היאוי).
אני יכול לחפור שעות על גביי שעות לגביי מערכות יחסים יפניות.

אני יכול לתת דוגמא קצרה שקראתי פעם בבלוג של מישהי מחו"ל שגרה ביפן. היא סיפרה שהיא כשהיא הייתה מקיימת יחסי מין, הרבה פעמים הגברים שהיו איתה השתתקו פתאום. הם היו בשוק מכך שהיא מאוד אקטיבית. הם רגילים שרק גברים אקטיבים במיטה. אישה נעלה נחשבת לכזו שלא מרבה לזוז. אגב, אישה שכזו מתארים כדג טונה (וזה נחשב מכובד). הם סיפרו לה שבעקבות ההתנהגות שלה הם לא ממש ידעו מה לעשות והרגישו שהם אמורים להיות ה-"נשים" במקרה הזה.
זה נשמע הזוי, אבל שמעתי את זה כבר כמה פעמים.

וכן, בפורנוגרפיה שם מקובל להציג תמונה שאני, לפחות, מגדיר אותה בתור אונס. כשאדם אומר 'לא', זה לא!.

http://www.youtube.com/watch?v=VxW_YW_2l9M

סיפורים שבהם

צד אחד כפוף לצד השני במלוא אופן המילה, משעממים אותי ולא מושכים אותי.
אני אוהבת את הסיפורים שבו נראה "כאילו" צד אחד הוא הכפוף, אבל אח"כ מגלים שהוא בעצם די שולט ב-SEME. וזה דווקא מאוד משעשע אותי

niwo

New member
יאפ.

את יודעת מה? שמעתי את זה מהרבה אנשים.
וואו, אני חושב שזה מה שאחת החברות שלי הכי אוהבת, אגב.

אני פשוט אוהב fluff וכשאין הגדרה מי אמור להיות סמה או אוקה. ><.

למעלה