סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

עוד שבוע מהביל חלף לו.
סכמו בבקשה, והוסיפו שיר.

יאללה ביי

"ראשי סחרחר עלי ומכתי אנושה"

באמת כואב לי הראש כבר שבוע שלם. גם אם אני ישנה מספיק, כשאני קמה, שוב מתחיל לכאוב הראש. אני חושבת שזה בגלל עונת המעבר. תמיד זה משגע לי את השכל XD

אז כרגיל, רבוטה לא ממש כייפית אבל התחילה להירגע קצת כנראה בגלל שיש לי עכשיו 3 אנשים שעוזרים לי ובעצם אני צריכה "לנהל" אותם. אחד מהם צריך להתייעץ איתי על כל קישקוש שזה כבר הגיע ל: "איך לכתוב מייל" מבלי להישמע פוגע

(רמזתי לו שהוא מספיק ילד גדול לעשות את זה לבד).
הוא הבין שהוא קצת הגזים

בחור אחר, סטודנט, שאני עובדת איתו כבר כמה שנים כעמית לצוות, נראה אחרת כשהוא תחתי. כאילו שהוא לא מוכן לעשות שום דבר שהוא לא מחוץ לתחום העבודה שהוגדרה לו. ז"א, אם הוא עבד עבור מישהו אחר, וכרגע אין לו שום דבר לעשות והוא משועמם, הוא לא יסכים לעשות דברים אחרים (שבמקור היו שלו), אלא אם הבוסים יורו לו כך.
קצת הפליא אותי הנוקשות הזו, שהרי בסופו של דבר, הוא יעשה גם את אותם דברים "אחרים" אז למה לא לנצל עכשיו זמן פנוי שבו הוא מצהיר שהוא "משועמם"?

בחור שלישי, יושב בברזיל, אני הכי סומכת עליו, הוא באמת אחלה. ולמרות זאת נראה שהמרחק עושה את שלו והצליח, גם לו, להיות "ראש קטן". שזה גם קצת עיצבן אותי, אבל אני לא יכולה להאשים אותו.

אז, בסופו של דבר מצאתי את עצמי עושה עבודה ניהולית (במקום את העבודה המקצועית שלי) רצה בין האנשים, דואגת שלכולם תהיה עבודה, ושכולם יהיו מסונכרנים אחד עם השני. בחייאת... מצד אחד זה מעניין, אבל מצד שני זה פוגע במקצועיות שלי ומנוון אותה. למה אי אפשר לעשות את שני הדברים בבת אחת מבלי "לבלות" בעבודה כל יום 12-14 שעות מינימום? >.<

סוף סוף תפסתי את הבן של בעלת הבית שלי. הוא היה עם כל המשפחה בארה"ב לחתונה. לא זזתי מהספה שלו עד שהוא התקשר לאמא שלו לאמר לה שצריך דחוף לעשות אצלי תיקונים בדירה לפני שיתחיל הגשם!!!! התקרה שלי מתחילה להתפרק ודווקא מתחת למחשב בחדר שלי. יש לי קיר שלם בסלון שנפגע מרטיבות וצריך לסייד אותו כמו שצריך.
הבעיה שהיא לא מתייחסת אלי והיא גם לא מתייחסת לבן שלה כשכל פעם היה מבקש ממנה לסדר את המטרד הזה. והיא גם לא מושכת את הצ'קים של השכירות בזמן ואני כל הזמן צריכה לנדנד שתעשה את זה. פעם אחת היא שכחה ואז משכה לי בחודש שלאחריו שניים בבת אחת! יש לה מזל שהיה לי מספיק בעו"ש לכסות את זה אחרת אחד מהם היה חוזר.

בחייאת. איזו בעלת בית אסטרונאוטית XD

שיר + ריקוד נחמד:
step up - Till the Dawn

queen helen

New member
תרגישי טוב!

גם אני סובלת מכאבי ראש בעונות מעבר, ובעיקר בסתיו, אבל המחשבה שאחריו יגיע חורף שווה הכל.

גם אצלי כל התקרה נוזלת בחורפים.
ביקשתי כמה פעמים מההיא מהועד בית שתדאג לגג, היא טוענת שהיא דואגת, אבל לדעתי היא סתם מורחת בשקרים.
נקווה לטוב...

queen helen

New member
השבוע שלי

יחסית רגוע.
יום חברה משמים ביום ראשון שבסופו יצאתי למסע קניות (ראשון - עכשיו יש לי בגדים סגולים מכול סוג), ולריצה עם חבר.
היה נחמד, בעיקר הבירות שבאו אחרי...
יום שני הלכתי באמצע היום להתנדבות במחסן מזון עם עוד אנשים מהעבודה, גם היה נחמד, חבל שלבשתי את השמלה (הסגולה החדשה), כי היה חום איימים.
שאר השבוע היה די רגוע בעבודה, מקווה שימשך.
ובכלל - אני מאד נהנית לצאת בשעות סבירות, מדהים כמה דברים אני פתאום מספיקה לעשות אחרי הצהריים.
עוד קניות ביום חמישי ושישי.

מצרפת לינק במקום שיר לקניה הכי שווה מכולן.
ערב סרטי האחים כהן אתמול, בסוף ראינו רק את רציחות פשוטות, הייתי בטוחה שיש לי את בייבי אריזונה, וגיליתי שאין (היום גיליתי שבעצם יש שם).
הבטחתי לחברה שנעשה עבודה לקורס באוניברסיטה ביחד, אחרי שקראתי שני מאמרים, הבנתי שבעצם אין לי שום ידע לתרום לה, נו מילא...

באיחור......

טוב

השבוע עבר נחמד כזה לשם שינוי, לא סבלתי כמו שאני סובלת בשאר השבועות שעברו, נייס,

היה אוויר טוב השבוע אפשר להרגיש את החורף באוויר..... אומנם עדיין רחוק אבל החום הקופח מתחיל לרדת לו,

פגשתי אתמול את הנכדות של חברה של פאפי(אבא..) היה ממש כייף כי אני אוהבת אותן וגם הן אותי ולא ראיתי אותם אולי שנה... פלוס ובבושקה שלהם הביאה אותם אליי והעברנו חצי יום כייפי ומהנה לגמרי, כן אם אתם שואלים אז אני בקשר טוב עם חברה של אבא שלי

השבוע הלכתי לחפש שק איגרוף חדש, הישן יש לו איזה שלוש שנים ואני רוצה לקנות חדש, לא מצאתי ממש מה שרציתי במקום יצאתי עם חליפת ספורט חדשה ונעלי ספורט דנדשים

רע

חולשה כללית שגורמת לי להרגיש בכללי לא משהו, אני לא מקפידה לנטול קבוע את הויטמינים שלי וזה רע, אבל אין מה לעשות לא מסוגלת, לא סובלת תרופות,

קראתי אתמול ושלשום היה במוסף שבע ימים כתבה על הספר "50 גוונים של אפור" והקריאו שם כמה פרקים מהספר שיצא או יצא כבר בגרסה עברית, ופשוט הזדעזעתי לגמרי.. מסופר שם על... סאדו מאזו וכד'.... על מישהו שנהנה לבצע זאת בנשים אחרות אבל בצורה נורא קשה ואכזרית ולא משהו נעים וקל, קיצור אם למישהו יצא לקרוא אז סבבה ומי שלא לא משנה, פשוט נזכרתי זה מחריד אותי כל פעם מחדש לגלות איך שאנשים נהנים להכאיב ולגרום סבל לאחרים בייחוד לכאלה שהם אוהבים, אני לא מבינה מאיפה זה נובע בכלל... אהבה הזו לסאדו מאזו WTF לא בסדר עם אנשים................הרס לי לגמרי

שוב פעם חנו לי בחנייה הפרטית שלי. נמאס לי מאורחים שבאים לשכנים ומעיזים בשיא החוצפה להחנות בחניה של מישהו אחר.......ביץ'!

הלכתי לקניות אספתי איזה שבועיים בלי קניות גררתי גררתי עד שכבר כלום לא נשאר בבית, והלכתי לסופר אחרי יום עבודה רצחני, ופשוט לא הצלחתי לעמוד על הרגליים הייתי לבד וידעתי שהוא לא יוכל לבוא לעזור לי אין ברירה ממש, אז עשיתי חצי וטסתי הביתה והתמוטטתי על המיטה איזה שעתיים ואחרי זה קמתי לסדר הכל.. זוועה,

בעבודה יש לחץ נוראי שכמובן משפיע עליי, אבל אין מה לעשות בנידון, ביקשתי חופש לפחות יום אחד בשבוע, לפחות לפצל את הסידורים/קניות/קניות, אמרו שיבדקו לגבי זה,

שיר

http://www.youtube.com/watch?v=1snqs8zT9ao

לא יודעת אל תשאלו למה, זה שיר שנתקלתי בו בחיפוש אחרי מוזיקה סינית ופשוט אהבתי! זהו,

queen helen

New member
זה לא בוויטנאמית?

לא שיש לי מושג איך וייטנאמית נשמעת, אבל כל האותיות הלטיניות עם הצ׳ופצ׳יקים מזכירים אותה.

עוד יותר גרוע אם וויטנאמית

אויי, האמת לא יודעת יש מצב שאת צודקת, פשוט חיפשתי איזה מנגינות בסינית וראיתי את זה שמעתי אהבתי וזהו,

אני אוהבת סגנונות כאלה לא יודעת אני לא מבינה מילה אחת בשיר אבל הוא כבש אותי

queen helen

New member
אוווווווווווווווווווווווווף

בזבזתי איזה שעה בלעבור על יותר ממאה קליפים קיטשיים ומבחילים של ג'יי צ'ו, אבל לא מצאתי את השיר שחיפשתי.
אז תאלצי להסתפק בזה (קיטשי אבל חמוד).

וואוו!

עכשיו שמעתי את השיר והוא פשוט מהמם! אין לי מילים, הקליפ גם יפייפיה אבל השיר..............................

זה לא פייר! ירדו לי דמעות............. אני מאוד רגישה למוזיקה כזו

הכל אני אוהבת בהם! את האנשים שלהם את הלבוש התרבות המנטליות המנהגים הכל!!

niwo

New member
לא רציתי לעלות את זה כאן

בנוגע לספר- 50 shades of gray.
הרבה הרבה לפני שהספר בכלל הגיע לישראל, התחוללה די מהומה באינטרנט לגביי הספר הזה. הייתה תקופה ב-tumblr שכל פעם שמעתי- 'איכס, 50 גוונים של אפור, ספר מזעזע'.
לא ממש קראתי, אבל אני זוכרת שהיו הרבה ביקורות על הספר בזמנו.
הייתי בטוח שמדובר בספר שמעודד השפלה והתעללות בזוגיות. החלטתי אם כן, לקרוא קצת ביקורות, לדעת האם אכן מדובר בספר שמעודד שימוש בכוח ופגיעה בנשים. לא ניתקלתי בביקורות מהסוג הזה. בעיקר ניתקלתי, אם זאת, בביקורות שמציינות שהספר כתוב פשוט גרוע. אם רוצים לקרוא פורנו אפשר פשוט לפנות ל-fanfictions יותר טובים.
בעקבות זאת, החלטתי לקרוא בעצמי את הפרק הראשון ולראות האם מדובר בספר שמשפיל נשים ו/או ספר שכתוב גרוע.
קראתי את הפרק הראשון באנגלית...ו........כמעט נרדמתי.
זה ספר גרוע. כתוב גרוע. לא הגעתי לשום קטע של השפה, אבל הספר היה פשוט fuuuuuuuuuuuuuuuu. הגיבורה מטומטמת ברמות על. הבחור התלבש היטב על הסטראוטיפ של ה-seme (האקטיבי במערכת יחסים גברית בקומיקס יפני) העשיר, הקר והמנוכר, שדי כופה יחסי מין על ה-uke (הפאסיבי במערכת יחסים הומוסקסואלית). ולמי שמכיר- הרגשתי שאני קורא את junjou romantica רק עם זוג הטרוסקסואלי.
אין מה לקרוא את הספר. הוא פשוט גרוע.

ספר מצונזר- אני לא יודע אילו קטעים קראת. יכול להיות שקראת את הקטעים המשפילים. אני עוד לא קראתי משהו כזה. בכל מקרה, הייתי מציע להתרחק מהספר הזה כמו מאש.

היי NIWO! שמחה לראות אותך מגיב

אממ האמת קראתי מה ששמו ב7 לילות , יש מצב שזה הקטעים המשפילים אבל לא עד הסוף, יש יותר גרוע בהמשך שלא היה במוסף

האמת בהתחלה לא הבנתי שזה ספר אירוטי/וכד', לא יודעת לא הבנתי בהתחלה וקראתי בשביל להבין,

ונורא רציתי לרכוש אותו אחרי זה התחלתי לקרוא בכל מיני מקומות ולהבין מהו בדיוק הספר, והאמת זה די בושה לרכוש ספר כזה. מה יחשבו עליי.. תשמע אני שלמה עם המיניות שלי והנטיות שלי והמעשים שאני נוהגת לבצע בחדר המיטות, אבל וזה אבל גדול. יש גבול לכל תעלול כאילו מה לי ולסאדו מאזו... אני כה רחוקה מזה, אני גם לא ממש אוהבת אנשים שכן אוהבים את זה. זה תמיד נראה כאילו משהו חולני ודפוק אצל האנשים האלה במערכת, והאמת זה קצת נכון, הספר בא לתת נקודת מבט שאם הנישואים משעממים אז להכניס קצת סאדו מאזו יתרום ואף יעזור לשיפור ושימור היחסים, אז BIG NO NO כאילו WTF. למה שמכות והצלפות(בכל מיני מקומות מוזרים...) יגרמו לשיפור המערכת הזוגית שלי או של כל בנאדם אחר. אולי לאנשים חולניים כן זה יכול לעזור, לאנשים בריאים בנפשם לא!

בכל מקרה אני החלטתי בסוף שלא ארכוש את הספר, אולי הוא מסקרן(ברמה הטפשית) אבל עדיין יש גבול לכמה שאני יכולה לרדת,

niwo

New member
*להעלות במקום לעלות.

הבנתי שגם בקהילה ה-BDSM-ית יש ביקורת על הספר. אבל אני לא אכנס לזה כאן.

אני יכול להבין את הסלידה שלך מ-BDSM.
לי אין ממש בעיה עם הרעיון של BDSM, פשוט אין לי עניין בזה. .....או ביחסי מין בכלל......

כל מי שאי פעם יתעייץ איתי האם לרכוש את הספר- אני פשוט אסביר לו למה אין טעם. (פרט לכך שניתן בקלות לקרוא/לשמוע את הספר אונליין).
מי שרוצה לקרוא smut ולשלם על זה, יש באינטרנט מקורות הרבה, הרבה יותר טובים מאשר הספר הזה.
וסליחה, אבל זה- http://www.youtube.com/watch?v=pRebkWHsHC0 הרבה יותר אירוטי מהספר.

מה זה ?????????????. הסרטון....

מה אירוטי או מיני בו בכלל? כולה מראים שם כתיבה בעט.... נו שכחתי את השם שלו! דאם

הספר נחשב לאירוטי ככה קראתי בכל מיני מקומות ברשת...

אני לא מתחברת לזה כי אני לא מתחברת לכאב בזמן מין לא משנה מה, ככה זה עובד אצלי,

אני מסוגלת להכאיב בכללי מכל מיני סיבות, אבל לא מין,

ולגבי לרכוש את הספר, אני אעדיף להשקיע אם כבר על להשלים את הסדרה של שרה אנג'ל מאשר על הספר הטפשי והחלול הזה.

גם הוא כה קלישאתי ולא מציאות ומצוץ מ...(אנאערף מה) הבחורה שכתבה אותו כנראה נואשת ומפגרת ברמה לא רגילה

niwo

New member
זה התחיל בתור פאנפיקשן ל-twilight.

ובנוגע לסרטון- בדיוק! זה לא אירוטי. כמו שהספר הזה לא אירוטי. אם עט נובע מצליח להיות יותר אירוטי מהספר, כנראה שמשהו לא בדיוק עובד בו.

אני יכול להבין את הסלידה מכאב ביחסי מין. אני גם לא אוהב שמשפילים את האחר מבחינה נפשית.

אני די מעדיף sci-fi....

אוקיי הבנתי אותך

לא אני בכללי לא חושבת שאלימות(נו באמת זה מה שברוב קורה שם) ופגיעה כלשהי בבנאדם אהוב יכולים לתרום במשהו,

ומה שהכי מעצבן פה שהספר פאקינג בא לומר "זה תורם, זה עוזר, תנסו, אתם חייבים" נו אולי בלי החייבים אבל כל השאר כן,

אני לא אוהבת שאנשים אחרים לוקחים אלימות מכניסים לה פאן מיני וקוראים לזה דבר טוב,

לגבי הסרטון.. רק עכשיו הבנתי את הרמז שלך, אני גם לא חשבתי שהספר אירוטי. הוא כן מיני אבל לא מצאתי שהוא מעורר שום אפקט חוץ מחמלה לבחורה שכתבה אותו. פלוס חמלה לדמויות שם המסכנות כה,

אה ומשהו חשוב ששכחתי לומר מאתמול:

תמיד חשבתי שחובבי הסאדו מאזו עושים רק את זה, בלי מין, נו טוב אתם מוזמנים לצחוק עליי אבל זה האמת,

ופתאום לגלות שנכנס לזה גם מין.....
די קשה לעיכול לפחות עבורי,

בכל מקרה תמיד סאדו מאזו נראה לי אישית כמו תחביב כלשהו בלי קשר ישיר למין, למרות שהוא נקשר למין אבל אולי אני נאיבית מדי בכדי להבין זאת מההתחלה....

orald

New member
יש BDSM מיני יותר ויש פחות.

בעיקרה זו תופעה מינית(וכך היא מוגדרת בספרות, למיטב ידיעתי), אבל אני, מניסיון אישי(כי ברור שאיני היחידה), יודעת שלפחות לחלק(זעיר?) זה לא משהו מיני, והם מתערבבים בסצינה מסיבותיהם שלהם.

אגב, זה לא רק הצלפות, קשירות ובגדי עור כמו שא-נשים חושבים בסטריאוטיפ, זה כולל הרבה יותר, בעיקר בפן ההשפלתי(סגידה לרגליים ו/או נעלי עקב, או קללות למשל).

למעלה