סיכום שבועי

orald

New member
זה לא "חכי, בואי נדבר", זה "חכי, חכי!" בבירור

ולמי שלא מבינה בשיט בחוקי תנועה, את יכולה להסביר מה הייתה העבירה? מהירות מופרזת?
ולמה זה נראה שתמיד אזרחים שומרי חוק נדפקים והעבריינים מרוויחים מהחוקים?

שומרי החוק לא נדפקים

מי ששומר על החוק אין מה להתלונן עליו.
הבעיה היא שעברייני תנועה מסכנים את עצמם ושאר משתמשי הדרך, לא משנה אם הם עצמם שומרים חוק או לא.

העברה היתה שהנהג ברכב השמאלי הכסוף (שעבר אותי משמאל) המשיך לנסוע ישר במקום לפנות שמאלה, כמו שהמסלול שלו מורה. ומה שהוא עשה זה "נדחף" למסלול שלי ובעצם לקח זכות קדימה מאחת המכוניות שהיו לפני.

מה שהוא עשה זה כמה עבירות:
1. לא המשיך לפי המסלול עליו הוא נסע - לפנות שמאלה.
2. המשיך לנסוע על מסלול שהיה לו רמזור אדום (אפשר להתווכח על זה).
3. עבר מסלול בתוך צומת
4. לקח זכות קדימה

זו עבירה ממש צורמת וגם מעצבנת.

orald

New member
מי ששומר על החוק אין מה להתלונן עליו?

לא בכוכב הלכת בו אני חיה. להזכירך, בינתיים אני וחברה שלי היחידות שנדפקנו ממה שקרה לפני חודש(למעשה זה סיבך גם את שתי השותפות שלה בגלל שהשכנים עצבניים על הבלאגן, ובספק שהן יוכלו להישאר בדירה לאורך זמן), ואני בספק שהגלגל יתהפך בצורה מספקת מעבר לזיכוי שלנו, ובספק שאי פעם אקבל פיצוי כלשהו על החוויה המכוערת, גם מצד הקוזאק הנגזל וגם מצד המשטרה שנהנתה מכל רגע שבו שלטה בנו(כולל עבירות של זכות לפרטיות...הם סיפרו וצחקו לאנשים ברחוב, לא שוטרים אחרים אפילו, על מה שיש לי בין הרגליים, למשל, ועל מה נעצרנו).

אני לא שוכחת ולא סולחת למשטרת ישראל על כל הרוע שהפגינו כלפיי לאורך השנים בשל תלונות שווא של עבריינים שראו שלא יוכלו להכניע אותי ולפגוע בי פיזית כאוות נפשם(כולל אמא שלי).

דיברתי על עברות תנועה, איך הגענו לזה?

אני מדברת על זה שאזרח אחד מתלונן על אזרח אחר שעבר עבירת-תנועה.

אני לא מדברת על שוטרים שאין לי טיפת אמון בהם. ולגביהם, אני מסכימה איתך.

הוא עשה חתיכת עבירה.

queen helen

New member
איייייייייייייייייייייייייייייף

לקח לי 5 פעמים להבין מה העבירה.

שונאת לנהוג, והנהג הישראלי הטיפוסי בטח שלא מקל עלי.

יש ויש

כבר ראיתי נהגים סבבה וראיתי חארות.
בד"כ החארות הם צעירים שחושבים את עצמם, או אנשים עשירים שהכסף מוציא אותם מכל צרה ולכן יכולים לעשות מה שמתחשק להם (כמו נהג המרצדס הנ"ל).

אני כמעט בטוחה שאם אגיש תלונה, הוא יפעיל קשרים במשטרה שיוותרו לו. לכן, אני לא ממש יודעת אם כדאי בכלל לטרוח...

ברומבית

New member
לא קרה לי כלום השבוע

עשיתי קצת קניות עם האחות.
מצאתי להקה 'חדשה' שידעתי עליה קודם ודי התעלמתי, וכרגיל אין לי כוח לשמוע. אבל שמעתי כבר שיר אחד, ארוך.

שיר של להקה אחרת

ברומבית

New member
נו ברור ששכחתי

ביום חמישי באתי עם ההורים שלקחו את אחותי להופעת מחוה ללהקה האהובה עליה.
אחרי שהיא נכנסה, אני וההורים חיפשנו מקום לאכול. הלכנו מאה שנה (לא התארגנו מראש), ולא מצאנו מסעדה שמתאימה לי, ולא התחשק לי פלאפל כי אכלתי כבר. בסוף היינו במסעדה עם שלושה דברים בשבילי, בסיסיים למדי. לקחתי שניים והיה טוב.
כשהלכנו בחיפוש היה לי חם וכאבו לי הרגליים, כשישבנו היה לי חם, ומאוחר יותר בישיבה היה לי קר. כשהלכנו חזרה כאבו לי הרגליים

דרך אגב, אחותי נהנתה

-- --
אחרי שהזכרתם את כרטיסי הזנות הפזורים לרוב (והיינו בדרום ת"א), חיפשתי כרטיסים שנראו חשודים. נהייתי פרנואידית וחשדתי בכל פתק על המדרכה
חשדתי בשלושה בלחץ (ועוד מקבץ של כרטיסים זהים). כולם מהמדרכה.

orald

New member
קשה לפספס אותם.

היה דיון נחמד עליהם(היו מפוזרים בכמויות ברחובות) ותעשיית המין באופן כללי בדייט הראשון שלי עם זוגתי שתחיה.
היה גם דיון קצר(לא היה לי חשק לבזבז זמן) על טבעונות בכניסה לגן מאיר באותו הדייט עצמו, עם מספר מתנדבות שהחתימו אנשים.
רק היה חסר דיון על משמעות החיים ויחסי ישראל-פלסטין כדי להשלים את רשימת נושאי השיחה המשמימים בדייט רומנטי.

מצד שני, הדייט הראשון שלי עם האקס התחיל די טוב עם דיון מבדר(כולל ציטוטים, כמובן) על מונטי פייתון. אבל בהתחשב בכך שנמאס לי ממנו(ודרישותיו המופרזות והחונקות לסקס) לאחר חודש בלבד אני חושבת שאשאר עם נושאי השיחה המשמימים במידה ויהיו לי דייטים אחרים, בינתיים זה עובד הרבה יותר טוב.

ברומבית

New member
בחיי שראיתי ממש קצת כאלה

אלא אם גם פרסומות לבגדים, ארגון מסיבות או תיווך נדל"ן בעצם קשורות למין. 'הלן' כתבה שהם נמצאים בכל חור בת"א. יכול להיות שזה כל חור חוץ מאלה שהייתי בהם?

orald

New member
כנראה.

עד כמה שאני הייתי כבר בת"א(לאחרונה די הרבה) ראיתי לא מעט במקומות שהם לא רחובות ראשיים עם מוסדות יוקרתיים(יכול להיות שגם באלו אבל לאלו, למשל האזור של איכילוב, אני הולכת בשעות היום, ואולי מנקים את זה אם משליכים שם בלילה). סביר להניח שמדובר יותר ברחובות מעט צדדיים יותר, אבל באמצע מאי הלכתי למסעדה עם זוגתי והאקס שלה במרכז ת"א, להבנתי, ברחוב עמוס ונורמטיבי לחלוטין, וזה היה זרוק על המדרכה. קצת קשה לפספס מה זה, את יודעת. כמובן שהפטרתי "רחמנא ליצלן" והמשכנו ללכת(בדיחה פרטית).

queen helen

New member
אוי, הם בכל מקום, ובכמויות

כמו כרטיסי ביקור צבעוניים, לפעמים עם תמונה של מקום רומנטי, ולפעמים עם דמויות מצויירות, אבל הכי אהוב עלי זה מישהו שצובט עכוז של בחורה, וכתוב ליד שזו ההזדנות להגשים חלום|בדגש|.

ממתי מין אנאלי נהפך ל"חלום"?

orald

New member
למה מין אנאלי? לצבוט=להטריד/לאנוס.

ובשביל הרבה מהדפוקים האלו מין אנאלי, בגלל שהוא טאבו מסויים, ובגלל שרוב הנשים לא יתלהבו ממנו ללא קשר למוסכמות חברתיות, נהפך לפטיש מיני ופנטזיה שהם רוצים להגשים דווקא בגלל ה"נדירות" שלו.
כמו להיות בשלישייה, למשל.
ואני בעצמי מייצגת פטיש מסוג אחר מעצם עובדת קיומי.

ברומבית

New member
ראיתי רק "מסז' מכל הסוגים - ללא מין"

שחשדתי בו רק בגלל סטנדאפיסט שדיבר בדיוק על פרסומות כאלה.

orald

New member
אוקיי, אז תני לי להסביר לך משהו...

יש כזה דבר שנקרא זנות, והיא בלתי חוקית, בערך. אסור לפרסם מודעה לשירותי מין שבהם יש מגע פיזי, או משהו כזה(חשפנות זה עדיין סבבה, משום מה). לכן מבהירים שאין מין כדי שלא יוכלו לתבוע אותם על זה.
ויש דבר הנקרא עיסוי פרוסטטה/בלוטת הערמונית, שלשם פישוט הדברים נקרא לו בשמו: הכנסת אצבע לישבן.
גם זה לא יחשב כשירותי מין, למיטב ידיעתי, אבל לא קשה להבין שיש הנאה מינית מזה אצל גברים.
לדוגמה, נכנס גבר לפורום ביסקסואלים ודיבר על כך שהיה אצל "מעסה"(המרכאות במקור) והיא העניקה לו "טיפול פרוסטטה"(כמובן שניווטתי את הדיון לשאלה למה גברים לא חשים שום בושה או עכבות לספר שקנו שירותי מין ואף להתגאות בכך, והסיבות החברתיות לכך
).
ולכן, בעיקר כי את עוד תמימה יחסית בדרכי העולם, כהודאתך שלך, את פשוט לא תביני שמדובר בפרסומות כאלו לפעמים.
לא סתם "מכון עיסוי" הוא שם נרדף לבית בושת.

עבדתי כמה חודשים בלוח של מעריב

היה חצי עמוד שהוקדש כולו "למעסות" למיניהם.
מאז שהוצא החוק שאסור לפרסם שרותי זנות, כל הזונות הפכו למעסות

למעלה