סביר
השבוע עבר כשאני נכנסת לוורידים של אנשי הצוות בברזיל שיסיימו בזמן כי יש deadline ונראה שהם חיו עד עכשיו על מי מנוחות (ובסוף אני זו שצריכה לתת דין וחשבון).
אתמול הודיעו לי שהם מצליחים להשתלט על הבעיות וכרגע נראה שנספיק בזמן
דיווחתי לבוסית שלי ותוך כדי שיחה עלה הנושא שפידבקים חיוביים מאוד תורמים למוטיבציה אז היא מהר אמרה: "המבורגר, את באמת עושה עבודה טובה" ואני "אוי, תודה תודה" והיא מהר הוסיפה שהיתה רצינית למרות שהשיחה עצמה היתה בצחוקים.
אז תודה לבוסית
(ראש הצוות שלי צריכה ללמוד ממנה קצת. אבל כנראה שהיא יותר מידי ביקורתית).
היום שוב הייתי בעבודה כי הייתי צריכה לתקן משהו בקוד שלי ולא רציתי שחבר הצוות ייגע בו, כי הוא יודע שזה "אסור"! (אני עושה להם טרור
).
אז על הדרך כבר עשיתי קצת שיעורי בית באינגליש. לא נשאר לי עוד הרבה!!!
ובדרך לרבוטה המצלמה שלי קלטה עבירת תנועה ממש צורמת (בד"כ אני מתעלמת) שלא יכולתי יותר. כשעמדתי ליד הרכב העבריין בצומת, סימנתי לו שהוא צולם. הוא רצה לדבר, וסימן לעבר המצלמה "מה זה?" עניתי לו שזו מצלמה והוא צולם עושה עבירת תנועה ושאני הולכת לדווח עליו. אז להגנתו טען: "אני לא חיפאי"... שזה נורא הצחיק אותי.
קיצר, הוא דאג להיות צמוד אלי לאורך כל הנסיעה וכשעקף אותי הוציא אצבע משולשת ואח"כ עשה לי תנועה של "חכי" כשחיכינו בצומת באדום. בהתחלה חשבתי שהוא מאיים עלי, אבל עכשיו אני יותר חושבת שהוא התכוון ל:"חכי רגע! בואי נדבר!" XD (להלן תמונה).
לא ברור לי, קודם לכן הוא סימן לי "לכי תז***" ועכשיו "בואי נדבר"? לא מבינה אנשים...
בסוף הוא לא הצליח להמשיך אחרי כי הדרך היתה די מטעה, והוא חשב שאני ממשיכה ישר אבל בסוף פניתי למקום העבודה שלי. ולהגיע לשם הוא היה צריך לעשות פרסה בצומת הבאה, כך שהוא די פיספס אותי אם חשב לרדוף אחרי ולהרביץ לי. וגם אם הוא היה מנסה חוששני שלא היה כל כך מצליח (אולי רק לדרוס אותי)
אז, דיווחתי באתר השטינקרים ועכשיו אני שוקלת להגיש תלונה רישמית.
שזה כנראה יסבך אותי כי ההוא היה עם מרצדס, אז כנראה הוא עשיר, ויצור קשר עם החברים שלו בעולם התחתון, ואז הם יתנקשו בחיי, ואז אני לא אוכל להמשיך לעשות צרות בעולם הזה. זה יהיה ממש עצוב!!!!!!
במקום שיר, הרי לכם
עבירת התנועה