סיכום שבועי!

CibiHeart92

New member
זוכרת את החנות שהמלצתי עליה?

אפשר למצוא שם זינגר טובה באיזה 1600, למה לא תלכו להעיף מבט? ואם מה שאת תופרת ביד, אני בטוחה שתעמדי בציפיות 3> יש מצב לדעת מה את עושה לפורים? D:

Apushu

New member
יש לי חנות 2 דקות מהבית

שמוכרים זינגר חדשה ב1600!~ תודה על ההמלצה בכל זאת ^^ אבל עדיין, 800 שקל זה...איה; (בשביל מישהו שלא עובד, כמובן, כן, כבר מצאתי לי דרך לצאת מהעבודה הזאת ~ נעלמה להם~ חחח) בפורים אני בהתלבטות עדיין בין 2 דמויות (אשכרה בין בחור לבחורה >_< ) אבל לשניהם יש פחות או יותר את אותם המדים. ראי תמונות לשם התלבטות~

WayToDawn

New member
כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך נכון? ;;

וגם שונאת אותך. אני רציתי להיות הראשונה בארץ ;;. תעשי סייג'ו ותהפכי אותי לפאנגירל מאושרת ;;

Apushu

New member
אל תשנאי אותי ;;;;;;

האמת שאני מאוד מאוד מאוד רוצה לעשות שיקיבו, כי הפיתוי הגדול זה הפאה ._. כאילו, ראיתי את הפאה שלו ו....ו....חשבתי שאני הולכת לבכות מרוב שהיא יפה ;;;;;;

WayToDawn

New member
טוב, לא.

אני רק אבכה קצת בתור עצמי ;; ואעשה דולס! מתישהו! [אמג, רק שלא ישוו אותי אלייך יותר מידי ~מתה~ X_X] ואני יודעת. פאה כחולה ארוכה חלקה כזאת זה פשוט כל כך.......יפה 333333>

Apushu

New member
בעבודה מעפנה

TOP TEN ...לא מרוצה מתנאי התשלום בעיקר; מינימום ומשמרות של 6 שעות לא מכסים הרבה >_<;

innocence

New member
כן.. ככה זה בחנויות,

ברובן (אם לא כולן) אלו משמרות של 6 שעות, מינימום ובונוסים על מכירות. אבל ככה זה לעבוד במכירות מהסוג הזה...

Apushu

New member
אז זהו

שאין בונוסים, אז זה עוד יותר לא שווה =3=; אפילו שרצו לקדם אותי לאחמש"ית זה פשוט לא השתלם לי! 22 שקל לאחמ"ש זה בדיחה@#!$

Apushu

New member
מטומטמים >_<

טוב אז כרגע אני שוב מובטלת חחחח לא נורא אני אמצא משהו בסוף, משהו טוב!

למעלה