סיכום שבועי!

Didsy

New member
סיכומון :)

משהו טוב שקרה השבוע? ממ.. גם המסיבה המהממת אתמול, גם הבכורה של הקליפ החדש של גאגא (אני כלכך לא קשורה לפורום הזה XDD), ואמא קנתה לי אולסטארס חדשות!! :)
משהו רע שקרה השבוע? חטפתי דלקת עיניים, אסור לי ללכת עם עדשות כמה שבועות עכשיו. ):
שיר השבוע: ממ. Lady Gaga - Telephone. או 'אלחנדרו', למרות שניסיתי להתחמק ממנו..
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: 'הלינק', בערוץ 8. אני עוקבת אחרי זה מהרגע שזה התחיל. באמת באמת מוצלח ומומלץ.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי לפני כמה דקות את 'שומרת אחותי'. אז זה. ;_;
בילוי השבוע? מסיבה אתמולמולמול~ קשה לי להאמין שדווקא ליין המסיבות האהוב עלי החזיר אותי לקוספליי. :) סוף סוף הייתי ג'סי!
ציטוט השבוע? "צוות רוקט במהירות האור ללא רחם!"
קוספליי השבוע? אין D:
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי היום לסרוג צעיף חדש לחבר, וייתכן פרויקט נוסף בדרך....
למה מצפה בשבוע הבא? טיול זירתי בצבא שכנראה יידחה בגלל גשם ;_; ואני מקבלת סמל!! ((:)

innocence

New member
זו התוכנית שבה דיברו על קוספליי,

זו שהעליתי את הצילום שלה.

NNoam chan

New member
אני גם רוצהXD

משהו טוב שקרה השבוע?אההה דיי קשה לי לחשוב על אחדXD" לא היו בדיוק דברם מעניינים~ משהו רע שקרה השבוע? עודף מבחנים, זה שאני לא מגיעה לכנס חנוכה בגלל הקורס משצ'ים (רוב הסיכויים) שיר השבוע: זה לא שבוע זה חודש לא יוצא לי מהראשXD DBSK-mirotic סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ארר לא יצא לי לראות כלום כמעט השבוע , אבל זה בהחלט יהיה אומניקו D:. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הו, מנגה לא קראתי = \ אל כן התחלתי לקרוא את אישתו של הנוסע בזמןXD בילוי השבוע? יום מרוכז בנושא סמים בבית ספר?-.-" ציטוט השבוע? "את שומעת רק את מה שאת רוצה לשמוע". תשובה: "את קראת לי כלבה!?" קוספליי השבוע? אין אחד מסויים, יותר מדיי קוספלייס טובים של סיינט סאיה שראיתי ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי~בגלל זה שכניראה אני לא מגיעה לחנוכה ואני ממש מבואסת מהעיניין החלטתי להתחיל לעבוד על פורים, כי זה הולך לקחת הרבה(הרבה מאודXD) זמן~ ואני עוד צריכה לצבוע את כול המטה בזהב. למה מצפה בשבוע הבא? עוד מבחנים?>>

WayToDawn

New member
איזה שבוע ריק ם:

משהו טוב שקרה השבוע? הארטבוק של פאנדורה הארטסססססססססססססססססססססס 33333> ~מתה מאובר ריר~ הוו, והסתפרתי, ואני ממש מרוצה מזה 3> משהו רע שקרה השבוע? סוף שבוע מבוזבז על ללמוד למתמטיקה? שיר השבוע: Just like we Dreamed it - Once Upon A Dream Parade הווו דיסני 3> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto עדיין, והישרדות סאמואה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אליס אין וונדרלנד: טרו זה לוקינג גלאס. בילוי השבוע? ערב פלייסטיישן ם: ציטוט השבוע? "סאנדלפורן!" קוספליי השבוע? הבחורה המדהימה שבתמונה, שעשתה לי את היום ואת השבוע 3> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הארטבוק של פאנדורה הארטס מאת מוצ'יזוקי ג'ון 3> למה מצפה בשבוע הבא? לתפור כמו בנאדם נורמאלי. והתמונה זה הקוספליי. פשוט כי אין לי משהו אחר.

CoralP

New member
אמג שו!../images/Emo187.gif

זה.יצא.פשוט.אדיר! |כן,גםאניראיתיסקיפביטבפרץשלנקבתיות|

Ayelet chan

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע? יומשישי ה13 ומצאתי קוספליי שלא צריך תקציב בשבילו (כי פשוט יש לי בד שנשאר) והתקדמתי מלא. :) ויש לי פלאפון חדש! 33333> משהו רע שקרה השבוע? לא התעוררתי מלא פעמים לביתספר שיר השבוע: אין לי כוח - שייגעצ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האף - גוגול XD בילוי השבוע? יומשישי ה13! ראינו בלאדי ולנטיין וזה היה מעולה ודין (מעל טבעי, ג'נסן) חתיך!
ציטוט השבוע? 'המכונה לא עובדתתתתתתתת' קוספליי השבוע? אין תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי מלא ביד~ ;; וגם צבעתי אקססוריז~ למה מצפה בשבוע הבא? מפגש חלבי

evening rose

New member
כבר עבר שבוע?

משהו טוב שקרה השבוע? היה שבוע נחמד בכללי. קצת עבודה, הרבה לימודים, אוי בקרוב עבודה חדשה. וגם תפרתי במון, היה כיף. משהו רע שקרה השבוע? יכול להיות שכלום? שיר השבוע: שיר החודש או משהו. אותו אחד מהוידאו בסעיף הבא. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=DD3i_Qq6C80 לא קשור בכלל. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממש בושה, אין לי זמן לקרוא החודש.. בילוי השבוע? יותר מדי שעות תפירה. ציטוט השבוע? עדיף שלא, לא מנומס בכלל. p; קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2341759/ יש לי קטע עם כל דבר שהוא אדום, בערך. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המון. חולצה לקוספליי חנוכה, המון המון כיסים לג'קטים, ושמלה. למה מצפה בשבוע הבא? לא להיות חולה? קצת כואב לי הגרון כרגע וזה לא סימן כל כך טוב.. ותמונה.. (רציתי להעלות אחת שגם רואים את השמלה, אבל לא משנה..)

Apushu

New member
אני ;;

משהו טוב שקרה השבוע ? סוף כל סוף התחלתי לעבוד על הקוספליי לחנוכה חחח משהו רע שקרה השבוע? התחלתי לעבוד ;;;; איכס, אני כרגע מחפשת משהו אחר ואז אני אתפטר מהעבודה האיכסית של עכשיו. שיר השבוע: RamahCappella- Nigun Havdala מתוך הדיסק של המחנה. הוא הגיע! *_* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סוויצ' 3>>>>>>>> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סוויצ'? XD בילוי השבוע? ....עבודה? ; ציטוט השבוע? "יש לנו מבצע, המוצר השני בחצי מחיר מאותה המחלקה" קוספליי השבוע? ~ אין? XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ארט בלוק ;; למה מצפה בשבוע הבא? גשם, גשם של כסף, כוח אדם, למצוא עבודה אחרת ולהצליח להתפטר בשלום. אה כן, וללכת לישון ולא להתעורר XD תמונה~ אין לי ;

CibiHeart92

New member
הגיע הזמן!

סוף סוף תשיגי קצת כסף ותקני מכונת תפירה, אני מצפה ממך להרבה אסאמנס אחרי שתשיגי אחת >:D 3>

Apushu

New member
;A; גם אמא שלי מחכה למכונה חחח

יש לנו הסכם שנמצא משהו טוב, אני מממנת חצי והיא מממנת חצי D: תודה! אני מקווה לעמוד בציפיות ;A; ~יש לה פרוייקט גדול לפורים 3> ~

למעלה