סיכום שבועי :)

עונה :)

שם: בת-אל גיל:17 אזור:אשדוד שיר השבוע: Lost Prophets - Last Summer להקת השבוע:Lost Prophets סרט/סדרת השבוע: אמממ... האנטומיה של גריי, אני רואה לפי הקצב של ארה"ב..סיום מפתיע במיוחד, טוב לא ממש..תלוי על מה אתה מסתכל ספר השבוע:BD משהו טוב שקרה השבוע: 100 במתכונת במ"מ משהו רע שקרה השבוע: מתכונת בביולוגיה :| דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אממ, היום הייתי בדרך לתל מונד, וראיתי בדרך משאית הפוכה עם מלא אמבולנסים וכו' על איזה גשר ליד כביש הפונה לאריאל..מפחיד . . . . תמונת השבוע: >>> גונבים את הירח P: ציטוט/י שבוע: אמממ לא זוכרת ^^

OverAndOver

New member
הסיום של האנטומיה../images/Emo58.gif |במבה||מטריה|

דיי הם לוקחים לי גם את ג'ורג' וגם את איזי...באלי להרוג אותם

../images/Emo221.gif כמעט מתתי ../images/Emo58.gif האנטומיה...

ברגע שמרדית' קלטה שזה ג'ורג' התחלתי לבכות. הוא הדמות האהובה עליי... ואחריו איזי, איזה רעים! פרק חזק.

OverAndOver

New member
כן! ../images/Emo58.gif |במבה||מטריה|

אני לא קלטתי עד שהיא התחילה לצעוק "איטס ג'ורג' איטס ג'ורג'!" כי בחיים לא חשבתי שזה יהיה הוא למרות שקישרתי 007 אליו... ואיזושקה כפעליה
כשנפלה לה היד גם שלי נפלה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמשאית גז..

כל היום שאבו שם את הגז ודאגו לקרר את המשאית שלא תתפוצץ עם כל הגז שהתפזר שם..

NotFamous

New member
עונה :)

שם: מור גיל:14 וחצי עודמעט אזור:כפ"ס שיר השבוע: Bon Jovi- wanted dead or alive It's My Life
!! Eminem-We Made You, Beautiful Taylor Swift-Love Story Avenged Sevenfold-Seize The Day Bullet For My Valentine-Forever and Always, Tears Don't Fall, No Easy Way Out להקת השבוע: לא משהו ספציפי סרט/סדרת השבוע: סדרה- על טבעי 4!!
, חברים, האוס, בנות גילמור סרט-שוטר בגן הילדים ספר השבוע: לצערי אין
משהו טוב שקרה השבוע:
אימונים מעולים [עשיתי היום 50 ק"מ אופניים בפחות משעתיים
]
היום משהו רע שקרה השבוע: אין
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: וואי היה פשוט המון היום, אני לא זוכרת כבר במדויק XD תמונת השבוע: אינליכוח. ציטוט/י שבוע: אני לא זוכרת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MeItOsH

New member
Dream on..dream on...ahhhhhhhhhhhhhhh../images/Emo3.gif

שיר השבוע:journey - don't stop believing adam lambert & kris allen - no boundaries aerosmith - dream on להקת השבוע:journey סרט/סדרת הייהשבוע: כל הסדרות שלי נגמרו השבועעעע:((( -גוסיפ גירל -CSI -אמריקן איידול -90210 -ועוד כל מיני שאני לא זוכרת. אבל התחלתי לראות את GLEE וזה ממש מגניב! סרט- Ghost ספר השבוע:סיימתי את מספר חסוי-ליעד שהם. משהו טוב שקרה השבוע:הייתי היום ביריד המותגים,וקניתי דברים שחיפשתי במשך הרבה זמן.-שמלת מקסי שחורה,משקפי שמש,תיק-מזוודה של guess ובגד ים.+החלפתי פלאפון:] משהו רע שקרה השבוע:62 במתכונת בתנ"ך למרות שהלך לי מעולה..:( לא נורא. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:מתכונת בספרות שהתנהלה כמו בית זונות.הזוי משהו. תמונת השבוע:מהפלאפון החדש [משקפיים של חברה,לא אלה שקניתי..] ציטוט/י שבוע:ראיין סיקרסט בגמר של איידול,על ביקיני גירל [שעשתה סיליקון..] "I was about to ask what's new but i think i know.."

PerfectSP

New member
מה זה גלי?D: ../images/Emo190.gif

על מה מסופר?D: אני צריכה סדרות חדשות טובות ומהרXD

MeItOsH

New member
זה על בצפר נידח..שיש שם קבוצה בשם glee

שזה כאילו מועדון הדרמה של בית ספר..או יותר נכון מועדון מחזות הזמר.. ורק המעפנים הולכים לשם..והמורה החדש שאחראי עלזה מנסה להביא עוד תלמידים.. זה ממש חמוד,ומצחיק..ויש שירים אז זה זורם. אני אהבתי:]

../images/Emo221.gif

וואי אני ואת במיעוט שחושב שהשיר של קארה היה טוב! אני חורשת עליו בגירסה של אדםדם! וגם אני ראיתי גלי חחח זה היה אחריי איידול.

adi dion

New member
גם אניייי ../images/Emo23.gif

וואו אחד השירים הטובים!!! במיוחד הגרסא של אדם
היא בכלל תותחית קארה, יש לה שירים טובים!

MeItOsH

New member
והיא חתיכת על!

אני במקומה הייתי עולה לבמה עם הביקני,ומורידה את השמלה. היא מהממת,וכמובן הרבה יותר מוכשרת מביקני גירל..[לא שהיה לי ספק קודם..]

adi dion

New member
ת'כלס..

חחחח זה היה ברור שהיא תעלה להופיע איתה אבל אני חייבת להודות שהקטע עם הביקיני קצת הפתיע אותי חחחחח תותחית
איך היא התפדחה אחרי זה

adi dion

New member
יאפ!

אבל את זה כבר ידעתי
חרשתי על שירים שלה ביוטיוב.. יש שם כמה שהיא שרה

orw93

New member
אבל היא כזאת מעצבנת#!../images/Emo205.gif

רנדי 2.0 ממין נקבה

orw93

New member