סיכום שבועי.

PinkCigarette

New member
תכלס,כן

הייתי צריכה,ולא עשיתי את זה. שוב,לא התכוונתי שזה יצא מתנשא/מזלזל.פשוט נראה היה לי שהגזמת בתגובה שלך. אבל היי,מי כמוני מבינה בלהוציא עצבים על אנשים. :)

Small talk

New member
איפה את מד"נית שיש לי"ב פעילות ערב?

לנו יש מד"נית פעם בשבוע בערך.

Lost Lullaby

New member
אולי למד"נית שלכם יש עוד בתי ספר\מסגרות

להרבה מהמד"נים באמת יש יותר משתי מסגרות... אבל אני שובצתי כמד"נית היחידה ביישוב, והוא תכלס כל כך קטן שאני גם כל הזמן מבקשת שיתנו לי עוד משהו, כי כרגע תכלס יש לי בית ספר אחד ומתנ"ס אחד, אז אני בבית ספר כל יום ופעם בשבוע עושה בערב משהו במתנ"ס ושאר הזמן נפגשת במתנ"ס פרטנית עם מי שצריך... וגיאוגרפית, אני במצפה רמון

מצבך עוד יחסית טוב

לי היה מד"ן בלאי, היה לו רק את הבית ספר שלי למיטב ידיעתי והוא היה נכנס פעם בכמה חודשים את רוב הזמן הוא העביר בחדר שלו עם המחשב והחימום לפחות כשהיינו צריכים הכוונה וקצת עזרה עם כל הטלפונים שכל מלש"ב צריך לעשות הוא היה עוזר

Summer moved on

New member
../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא היום
משהו רע שקרה לך השבוע:יום שני. שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'וני שועלי - עכשיו, וקולדפליי. התחדשות השבוע: מכנס מהיינס. תוכנית השבוע: להוציא את הכלב. מעולה! סרט השבוע: החוש השישי. ספר השבוע: - מאכל השבוע: חמין של אמאאאא
[יהיה מחר]. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הוא, לסיים עם מבחן, עבודה, לפגוש את הילדים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: תמונה שצילמתי אתמול. התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס ובייביסיטר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל זוועה הסתיים טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Magic Melody

New member
פעם ראשונה שאני עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי 4 ספרים, קראתי אחד מהם, קניתי חצאית חדשה ושתי חזיות. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה כמה ימים. שיר שלא הפסקת לשמוע: Kate Nash - Foundations התחדשות השבוע: שוב - חצאית, ספרים, חזיות אה וחולצה חדשה מהיינס. תוכנית השבוע: ארתור. הזמנתי בוי או די
סרט השבוע: "פאקינג אמאל" ספר השבוע: חיים על דלת המקרר מאכל השבוע: פאי תפוחים יציאת השבוע: הנשיקה שהוא דפק לי אתמול באמצע החיים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת עוד עם החדש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החדש החמודי שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את לא מבינה, בנות יש כמו זבל, אבל אני ואת כבר שנתיים לא ביחד ואני עדיין אוהב אותך. אני אוהב אותך מכל הבנות שאני מכיר בעולם הזה... אני מת להתחיל את הכל איתך מחדש. מה שהיה ביננו היה מדהים." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לנצל את השבוע ה3 לפני הגיוס. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד. רגשות מוזרים ומבלבלים. קראת?

Small talk

New member
כן?

קראת בעיברית או באנגלית את חיים על דלת המקרר'? איך הוא?

Magic Melody

New member
בעברית.../images/Emo13.gif

קראתי אותו בחצי שעה לכל היותר. הוא יפה, מרגש, בכיתי מעט בסוף, אולי בגלל ההזדהות שלי עם הנושא.. אבל הוא מעט חסר עלילה. בתכלס כל דף הוא שורה ורבע עד חצי עמוד בממוצע ברוב המקרים, ומייצג פתק שהאימא רושמת לילדה ולחילופין. אני חושבת שהוא היה יוצא יותר מוצלח אם הייתה יותר עלילה. כשתקראי תביני את הכוונה שלי. אבל הוא מעביר את המסר שלו מצוין. האמת שב"צומת ספרים" הוא עכשיו במבצע.. עולה 25 ש"ח גם אם את לא קונה במבצע של 4 במאה. אז שווה ללכת ולקנות אותו. או שתעשי כמו חברה שלי, תשבי חצי שעה בחנות ספרים ותקראי אותו

Small talk

New member
אבל אין לי תמונה אז זה לא שווה

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברים,היה נחמד עם האנשים בעבודה,חח הכי חנוני מהכל שהצלחתי לשנן את רשימת ראשי הממשלה מבן גוריון לאולמרט
. משהו רע שקרה לך השבוע:הכל סתם...,אח שלי אושפז מאתמול עד היום,לא היה איקאה,התנפצה לי כל הפנטזיה שבניתי בראש, בכי בלי סיבה יותר מידי. שיר שלא הפסקת לשמוע: נורה ג'ונס התחדשות השבוע: שוקו בקיוסק בבית ספר? תוכנית השבוע: המתמחה, למרות שזה היה פרק סיום ממש גרוע וערוץ 10 המעפנים שמו במקום 'מצלצלים'. סרט השבוע: כל מיני סרטים בערוץ 8. ספר השבוע: אממ התחלתי לקרוא 'the runaway jury' של ג'ון גרישם לבוקריפורט. מאכל השבוע:פיצה יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לאיקאה ו/או [עדיף ו'] לפלאפון. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ללמוד,עבודה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:יכל להתפתח הרבה הרבה הרבה יותר טוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
כן

עקץ אותו משהו ביום רביעי ואמא שלי לא לקחה את זה ברצינות. ואז בערב התנפחה לי קצת האצבע אבל זה לא נראה יותר מידי רציני. ואז הוא קם בחמישי אם היד בגודל של כפפת איגרוף ואמא שלי לקחה אותו לקופת חולים ונתנו להם אנטיביוטיקה ואמרו שאם זה ממשיך להתנפח אז ללכת למיון. וזה המשיך להתנפח אז הם נסעו לקפלן ושם החליטו לאשפז אותו אחרי שעשו לו בדיקות שתן וגילו שיש לו איזה בעייה בכליות ושכנראה שמה שעקץ אותו היה רעיל. והוא היה מאושפז מחמישי עד שישי ובסוף שיחרורו אותו אחרי שהוא הגיב טוב לאנטביוטיקה. וסתם זה היה מעצבן וזה שהייתי אמורה לנסוע לאיקאה אתמול בבוקר וזה בוטל כמובן. אבל הכי מצחיק שתשאלי אותו עכשיו איך היה בבית חולים אז הוא יגיד שהיה מציק קצת אבל האוכל היה ממש טעים
.

Small talk

New member
בקפלן

חח אמא שלי אמרה שאחיות בקפלן בחיים לא ראו מגש ארוחת צהריים כל כך ריק
.

Small talk

New member
אבל עד שהוא יגיע לגיל 18 כבר לא יהיה צבא ../images/Emo3.gif

הוא רק בן 10 להסתדר בצבא זה לא משהו שחושבים עליו בכלל.

למעלה