סיכום שבועי.

../images/Emo27.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא נראה לי שהיה... כזה שבוע רגיל משהו רע שקרה לך השבוע: ^ שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה דיסק שלוגן צרב לי. כיכב ממנו Soul Meets Body של דאת' קאב פור קיוטי התחדשות השבוע: מעיל יפיופי וכבד תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: כל מי שנחשב/לורן וייסברגר מאכל השבוע: קרמבבבבבבבו!
וגם תה. ;[ יציאת השבוע: וואי דפנטלי אתמול... למרות שלא באמת יצאנו. לצליל היה בית ריק והזמנו את כל העולם ואישתו, היה אחד הטובים. איך כל האנשים שלא דיברת איתם מיליון שנה צצים כשהם שומעים את המילים "בית ריק" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסוף שלו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת, אבל רק לא את הכדורגלן... איזה מביך זה יהיה אחרי אתמול ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה זה? מאופנת ברוך?"
תמונת השבוע: פלאפון > כבל > אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לגמור אותו מהר מהר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל בטירוף עם סופשבוע שהיה נקודת האור

לא מאמינה שהסופ'ש נגמר

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי עבודה, חגגנו לסבתא שלי יומולדת, הוא היה פה. משהו רע שקרה לך השבוע: הדלקת בגרון, בעיקר. והוא עזב מוקדם מידי. |: שיר שלא הפסקת לשמוע: אני היי בנטורל, לא עושה סמים בכלל
התחדשות השבוע: אנטיביוטיקה, סירופ לשיעול, אוטריווין ולכסניות למציצה.
תוכנית השבוע: הישרדות 10, נולד לרקוד. נהייתי מכורה לטלויזיה. סרט השבוע: לא יצא לי לראות. ספר השבוע: נאדה. מאכל השבוע: מרק של סבתא וסטייק אנטריקוט של "פרנצ'סקה".
יציאת השבוע: לא יצאנו, סתם נשארנו בבית :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה [?]. לסיים את האנטיביוטיקה. וסופ"ש שלם ונורמלייי עם הקטןשלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ואת רעותייי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מהעבודה; 1. "לכי תקומי ותראי בעצמך, או שתשלחי את הילדה" [לקוחה עצבנית.. וה"ילדה" זאת אני]
2. "איזה לקוחה מטומטמת, רציתי להביא בה מכות!!" [קופאית מתוסכלת מספרת לי על לקוחות הזויים]
3. "מה, את לא רוסיה?" 4. "יש כרטיס מועדון?"
תמונת השבוע: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: רבותה, רבותה, שיננית. מרתק. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הרבה אפס אנד דאונז.. אבל סבבה בסופו של דבר

ותגידו אם קראתן.. ../images/Emo3.gif

[מה יותר שווה - השרדות או נולד לרקוד?] אחח ההתלבטות ;[

SuGaRBabe1

New member
get on the floor

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאנו ברביעי בבוקר במקום אחה"צ/חמישי בבוקר... ישנתי 12 שעות אחרי שבוע מטורף ללא שינה... משהו רע שקרה לך השבוע: היייתי ממש עייפה כל השבוע אז הרגשתי שהוא היה קצת מבוזבז כזה ולא עשיתי כלום.. וחוצמזה נכנסתי למינוס בבנק וזה לא כיף :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: יוני בלוך - הרגלים רעים... ממש נדבקתי אליו התחדשות השבוע: כלום :[ למי יש כסף :[ תוכנית השבוע: טופ מודל? סרט השבוע: חח ראינו P2 אצל חברה שלי ונרדמתי בערך בשניה הראשונה ספר השבוע: "נקמה" שהתחלתי שבוע שעבר ועדיין לא סיימתי... אדיר מאכל השבוע: פשטידת גבינות של אמא, חמין של סבתא ומוזס שאני הולכת לאכול עכשיו :] יציאת השבוע: אתמול לנען? סתם כי לא עשיתי שומדבר חוץ מזה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס חלוקת אות מלחמת לבנון השניה?
סתם לא. שומדבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברות מהבסיס, למרות שראיתי אותן גם בסופ"ש בבית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חח למישהו מהבסיס שלי יש יומולדת היום אז שלחתי לו קודם הודעה של מזל טוב וזה.. אז הוא שלח לי "תודה נשמה של ברבור בר אתיופי המצוי בארצות סקנדינביה... שבוע הבא אני שם לך טבעת"
תמונת השבוע: עוד לא העברתי מהמצלמה ואין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס ווהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר יחסית לזה שנשארתי עוד יום בבסיס... וקצת יבשושי בבית אבל בקטנה...

"הכל כשורההההההה"

משהו טוב שקרה לך השבוע: שישי בערב [: משהו רע שקרה לך השבוע: רביעי בערב היה לי קצת רע.. לא משהו ספציפי שיר שלא הפסקת לשמוע: מותק שלי התחדשות השבוע: סוווצ'רט שסבתא קנתה תוכנית השבוע: נולד לרקוד סרט השבוע: ממש ספר השבוע: משבוע שעבר [[: הארי פוטר ואוצרות המוות (היה מעולה) מאכל השבוע: וואו, אתמול אצל סבתא פשוט הכל (ובעיקר הכרובית בתנור והעוגת גבינה) יציאת השבוע: שישי, סיבוב אוטו עם שירה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הכנס [: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא משהו מסויים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את לא צריכה להתפשר על המובן מאליו רק בגלל שלך זה לא מובן מאליו" שק באמירה נבונה ב-2 לפנות בוקר (לא בציניות.. ממש אהבתי) תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: שנת שירות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע קשה בטירוף (חוץ מהסופ"ש)

yaeli87

New member
השמיים והמים נפתחים...

משהו טוב שקרה לך השבוע: נפרדנו,היתה לי אחלה שבת,היה שיעור נהיגה מוצלח. משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדנו,כל מיני ריבים מפגרים שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'קו- נתת לי ללכת,הפרוייקט של עידן רייכל-בשדות של המושב התחדשות השבוע: אממ עיפרון שחור לעיניים תוכנית השבוע: חברים,מגרש ביתי,רק בישראל... סרט השבוע: - ספר השבוע: יואל גבע מאכל השבוע: תפו"א יציאת השבוע: חמישי להרצליה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליטל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה+-

MC SammY

New member
ולא איכפת לי שיצא מאוחר../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי מחזור%@#%$
, הסופ"ש אצלו
, התחלתי ללמוד מתמטיקה כדי להשלים חודש הבא.. משהו רע שקרה לך השבוע: מוצ"ש אחרי שיצאתי ממנו. סתם היה מעפן שכזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: העקרב-מרימים את המסיבה. |מושפעתאש| התחדשות השבוע: סריג ארוך כזה מגולף. תוכנית השבוע: ממ. בובות? סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: דאמלאמה. אל תשאלו
יציאת השבוע: לHOOK איתו בשישי.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי. סופ"ש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נדבי ושימ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני רוצה לשכב בידיוק ככה עוד 40 שנה ולהגיד לך שאני אוהב אותך". [קיטש או לא, ממש לא איכפת לי.
] תמונת השבוע: אנחנו באוטובוס. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד..לצאת, להיות איתו, ללמוד. כאלה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה+
.

פלצינקה

New member
השבוע שלי

משהו טוב: אני וחבר שלי חזרנו להיות בקשר אחרי ריב ענק + ההורים שלי קנו לי ספה מהממת בחנות בשם איי-די דיזיין . משהו רע: אני וחבר שלי נפרדנו שיר: GIMME GIMME של בריטני ההורסת התחדשות: הספה מאיי-די דיזיין + נעליים חדשות מאלדו + צעיף הורס שקניתי בשינקין תכנית השבוע: נולד לרקוד סרט השבוע: לא ראיתי סרטים, אני חיה בסרטים :) ספר השבוע: הסוד מאכל השבוע: קובה סלק יציאת השבוע: מסיבה אצל חברים מצפה בשבוע הבא: לא יודעת אדם שאני רוצה לפגוש: את חבר שלי תמונת השבוע: נינט עם קרחת? תכנית לשבוע הבא: לעשות סיבוב בקניון ולקנות מנורה לחדר סיכום: שבוע נחמד אחרי הכל

SNoopY 26

New member
את משגעת במבטךךך אני כלכך רוצה לדעת

מה בליבך!!! שיר גדול משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה שהייתה..שהייתי שיכורה לחלוטין ואח"כ הלכתי לישון אצל ויוצ. אכלתי בלחם יין ובקפנט משהו רע שקרה לך השבוע: מממ... הירהורים עם עצמי קצת שיר שלא הפסקת לשמוע: ריקוד רומנטי -ישי לוי. שיר ענק מלביש לי חיוך על הפרצוף :) התחדשות השבוע: מגפיים מושלמות מרפליי!!! תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: וואלה אין ספר השבוע: כנל. אני רוצה לקחת מחברה 'אם יש גן עדן' מאכל השבוע: טוסט בקפנט יציאת השבוע: המסיבה בהרצליה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כל מיני ימי הולדת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה טוליק כל השביתה חשבנו מה איתך מה אתה עושה.. איפה היית כל השביתה מה עשית?" "מה עשיתי?? גירבצתי !!!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יש ביום שישי יומולדת לחברה.. אממ אז נעשה משו כייפי. אני רוצה להתחיל ללמוד למתמטיקה (אוי אני כלכך חייבת) ו.. אממ לעבוד קצת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כייף

למעלה