LetGoYouSonOfABitcH
New member
../images/Emo27.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: לא נראה לי שהיה... כזה שבוע רגיל משהו רע שקרה לך השבוע: ^ שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה דיסק שלוגן צרב לי. כיכב ממנו Soul Meets Body של דאת' קאב פור קיוטי התחדשות השבוע: מעיל יפיופי וכבד תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: כל מי שנחשב/לורן וייסברגר מאכל השבוע: קרמבבבבבבבו!
וגם תה. ;[ יציאת השבוע: וואי דפנטלי אתמול... למרות שלא באמת יצאנו. לצליל היה בית ריק והזמנו את כל העולם ואישתו, היה אחד הטובים. איך כל האנשים שלא דיברת איתם מיליון שנה צצים כשהם שומעים את המילים "בית ריק" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסוף שלו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת, אבל רק לא את הכדורגלן... איזה מביך זה יהיה אחרי אתמול ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה זה? מאופנת ברוך?"
תמונת השבוע: פלאפון > כבל > אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לגמור אותו מהר מהר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל בטירוף עם סופשבוע שהיה נקודת האור
משהו טוב שקרה לך השבוע: לא נראה לי שהיה... כזה שבוע רגיל משהו רע שקרה לך השבוע: ^ שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה דיסק שלוגן צרב לי. כיכב ממנו Soul Meets Body של דאת' קאב פור קיוטי התחדשות השבוע: מעיל יפיופי וכבד תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: כל מי שנחשב/לורן וייסברגר מאכל השבוע: קרמבבבבבבבו!