סיכום שבועי.

Fragile rose

New member
קפלן בית חולים מזעזע, שניידר../images/Emo23.gif

ושמעתי רק תלונות על האוכל שם [נו מה, אפילו בני משפחה שלנו מאושפזים באותו בית חולים ואנחנו לא יכולות להתקל אחת בשניה]

Small talk

New member
לא לקחו אותי לבקר אותו ../images/Emo10.gif.

הוא אושפז מחמישי אחה"צ עד שישי בערב. אבא ואחותי נסעו ביום חמישי ועבדתי, והם התקשרו עליי טרליון פעם [ואסור לי לדבר בפלאפון בעבודה אבל עניתי בגלל שאח שלי בבית חולים] סתם להגיד לי שטויות, וחזרתי הבייתי והייתי מתה מעייפות וישנתי שישי עד 12, והתעוררתי ב12 וגיליתי שאבא שלי לקח את אחותי לאח שלי והם לא רצו להעיר אותי אז לא אמרו לי.

Fragile rose

New member
אפצ'י

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול. כ"כ משהו רע שקרה לך השבוע: האשפוז של אבא. הצינון המזדיין הזה שיר שלא הפסקת לשמוע: A perfect circle למרבה ההפתעה התחדשות השבוע: סיגריות תוכנית השבוע: האנטומיה. דע סרט השבוע: מלכת הארורים ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי מוסד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדוה
ואת הבחור ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "איפה השיניים שלי" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה וחברים. כרגיל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל לא משהו והשתפר פלאים

סכמ"ש...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ירד גשם:)
כיף! משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: חוזר אלי. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: האמת שלא ממש ראיתי טלויזיה. אבל שיהיה- רק בישראל. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: לא קראתי. יציאת השבוע: ללימודים (זה נחשב?) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין בנאדם מסויים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד בעיקר. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:) היה שבוע נחמד.

LimiMimi

New member
איזה כיף. :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: טוב, די הציעו לי לצאת היום בסילבסטר.
והיה ערב כזה כיף, אין, אני פשוט חולה על החברים שלי. משהו רע שקרה לך השבוע: שביזות ע-ל. פשוט ישבתי בבית והתמרמרתי למוות, כל השבוע חשבתי וחשבתי.. חלאס! שיר שלא הפסקת לשמוע: Sia - Breathe me. סיימתי את הסדרה
התחדשות השבוע: ארבעה ספרים בצומת ספרים, מעיל מפול אנד בר, חזיות.
תוכנית השבוע: עמוק באדמה. אני לא מאמינה שסיימתי... סרט השבוע: dude, where's my car? ספר השבוע: משהו עם חתונות. ספר בנזונה. שכחתי איך קוראים לו רק
מאכל השבוע: אנערף! יציאת השבוע: אוי כלכך היום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילת בייבי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שגיא אומגגגגגד. קיצר אין לי כוח להמשיך

SomebodyElse

New member
../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבר מהר, סיימתי חפיפה. משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי מהגימלים, וכמה ריבים מיותרים, ואחותי. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא משהו שזכור לי. התחדשות השבוע: בינתיים כלום, אבל היום אני הולכת לקנות. תוכנית השבוע: טופ מודל הבאה, סופסוף!
סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: קראתי מלא אגתה קריסטי
. מאכל השבוע: המבורגר במוזס. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יותר מקווה מאשר מצפה, אבל יאללה, שיעבירו כבר את כל העבודה למחליף שלי ויעזבו אותי בשקט. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר כמובן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר טטטוב ! ../images/Emo126.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת בהמשכייייים, הלך לי ממש טוב במתמטיקה משהו רע שקרה לך השבוע: חמישישי הייתי חולה, פעולה גרועה ביום שלישי שיר שלא הפסקת לשמוע: מתי נתנשק - אביתר בנאי
התחדשות השבוע: מתנות מהחניכות (בובת דוביכלב (
), צעיף) תוכנית השבוע: I love NewYork סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: ג'פנייייקה !!
יציאת השבוע: ארוחת צהריים עם חברות ליומולדת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסגור כמה עניינים ולחזור לתקופה של פעם עם ה BF, פגישה על מקססססיקו, פעולה ציוותית ובעיקר שהשבוע המעצבן הזה ייגמר !! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: BF ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שוובאלה ! תמונת השבוע:
מהיומוללללדת התוכניות שלי לשבוע הבא: ע"ע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא ... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר ... לא היה שום דבר מיוחד

Roselisa

New member
מיין :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום גשם ביום חמישי
, בייביסיטר (=כסף), אתמול בערב עם נסי =] משהו רע שקרה לך השבוע: סתם עצבים על אנשים שלא שווה להתעצבן בגללם שיר שלא הפסקת לשמוע: כל האלבום של רן דנקר ועילי בוטנר
התחדשות השבוע: לא קניתי כלום
תוכנית השבוע: אוורוד
ומלאכים באמריקה סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע /= ספר השבוע: "בתו של שומר הזיכרון" שהתחיל ממש חביב מאכל השבוע: אורז!@#%^# ותפודים
יציאת השבוע: לא הייתה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור המבחן המעיק בביוכימיה, ושהשבוע יהיה נחמד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אז שתדעי שכאן הכל כמו אז ושוב באים ימי הסתיו והחגים ועוד שנה עברה ואני לא מוצא מקום שלא מזכיר אותך כמו צל כמו עלה נידף יושב ומחכה לך" [מחכה לך- רן דנקר ועילי בוטנר] תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנצל תמצבע של צומת ספרים, ולהנות ממנו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד+ הודגש באמצעות מדגישומטיק

AnGeL DoLlY

New member
את משגעעעעעת במבטך

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה אתמול שהייתה בתזונה
, קיבלתי 98 בביוטופ של אילת, היו שיעורי מתמטיקה טובים .. היה גם שיעור נהיגה סבבה למדי. לא הרבהה, היה נחמד משהו רע שקרה לך השבוע: לא הספקנו להדפיס ביוטופפפפ ופאקינג חייבים להגיש אותו כבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: ריקוד רומנטי- ישי לוי. תאשימו את החברות הערסיות שלי): התחדשות השבוע: גנבתי לדודה שלי סווצ'רט ירוק מאברקומבי וצעיף חום לבן ,אבל זה לא נחשב
תוכנית השבוע: גיבורים, איי לאב ניו יורק ובטח היום בערב גם הישרדות סרט השבוע: לא ראיתי משהו מיוחד ספר השבוע: צלה של הרוח מאכל השבוע: כמובן שפשטידת ברוקולי של סבתא, אלא מה. יציאת השבוע: המסיבה בבוגי אתמול בהרצליה..הייתה אחת הכיפיות!! :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואו הולך להיות מטורףףףף. קודם כל- בית ריק!!!!! for the whole weekend:), לקבל 100 בבוחן במתמטיקה, להתקבל לתפקיד שאני רוצה במערכון, יומולדת לחברה בסטנדאפ ככל הנראה [התגעגענו לרועי לוי
]. כל השאר זה דיי תוכניות.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נפגשתי עם אדם אתמול והוא אמר שהוא חוזר יומיות אז ישמצב שהוא יקפוץ לבקר השבוע, וגם ידיד טוב מרחוק, וגם את חיושקה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה: "אני הגעתי למסקנה שלא צריך חבר! הכי כיף לי לצאת למסיבות, שמתחילים איתי, לפלרטט עם בחורים בלי רגשות אשמה.." חברה אחרת: "דני אז תגידי שאת שרמוטה וזהו!" חחח תמונת השבוע: אין לייי התוכניות שלי לשבוע הבא: כנס הסברה בבית חיל האוויר מחר, כנס הסברה ללהקות הצבאיות ביום חמישי, בוחן במתמטיקה ובוחן באזרחות, בית ריק, שיעורי נהיגה, להקה, יומולדת לחברהב בסופש, אספת הורים, סיור לוקיישנים. פיווו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהתחשב בזה שחזרנו ללמוד, דווקא אחלה. כיף לי

SNoopY 26

New member
חחח ויוצ אני עוד אחשוש לשלומך!

סחטיין על השיר כפרה
חח להכין לך דיסק? ;)

the mush

New member
שבת בבוקר, יום יפה../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי מישהו מקסים
משהו רע שקרה לך השבוע: עומס בלתי יאומן!
שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: אולסטר בצבע אפור עכבר. תוכנית השבוע: השרדות סרט השבוע:- ספר השבוע: יש ילדים זיגזג [החלטתי לקרוא אותו] מאכל השבוע: אפרופו יציאת השבוע: גוטה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש אותו, הטיול בסופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו, וגם אותו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור לשיגרה ולעבור גם את השבוע הזה בשלום. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

the mush

New member
לא החלטתי עדיין אם אני באה,

אבל אם אני אהיה שם, אני הודיע לך

עדיב4

New member
איזה יום יפההה והשמשש כבר זורחת ורואים לי את

התחת
משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמוווללללל:) משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור;[ שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו של קולדפלי התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: פרינדס סרט השבוע: הדיט שתקע אותי היה היחיד והיה לא משהו
ספר השבוע: לא היה זמן
מאכל השבוע: סחלב יציאת השבוע: אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שגרה וזה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: G |הדש|תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: רגיל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין!
סופשבוע נעים!

עדיב4

New member
אגב, אני מציעה לכן להגדיל את התמונה

היא לא נראית משהו בקטןP:

Mooa-Numi

New member
אני אענה לשבועיים

משהו טוב שקרה לך השבוע: התרגיל אמצע, השיחה עם המפקדת שלי, הנעליים.. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה רצח, שבוע שעבר היה די מבאס באופן כללי גם כי הייתי חולה וגם חברתית.. ביקור אצל הרופאה הסתומה (יש לי כאבי ראש ממש חזקים כבר חודש, אז היא הביאה לי אקמול. צ'י, תודה). נראה לי גם אתמול היה לא משהו שיר שלא הפסקת לשמוע: יש איזה שיר לקורס.. משהו טיפשי והם שרים את זה כל הזמן התחדשות השבוע: נעליים, הרבה שטויות על כל מיני חילות, מחברת טובה כזאת, מרכך, מלאנתלפים כדורים (אמרתי שאני לא אוהבת לקחת אקמול אז פוצצו אותי בכל השאר), פצע נוראי בתוך האף תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: אני לא קוראת כלום כבר מלא זמן! אוף! מאכל השבוע: אוכל צבאי מגעיל (למרות ששלשום צ'יפרו אותנו בדייסה בבוקר.. כולנו היינו בשוק ונתקפנו נוסטלגיה לאוכל המדהים של חוות השומר, ובסוף זה התגלה בתור סתם דייסה דלוחה) יציאת השבוע: לא יודעת אם זה ה-יציאה,א בל זה נורא הצחיק אותי. היה לנו הרצאה על סמים וסוגי אקסטזי, ושהראו לנו תמונות של מלא סוגים של כדורים וכל הציורים שיש עליהם: סמיילי, לב, טלטאביז, נייק, מקדונלדס וכו', ואז מישהי שאלה אם היצרנים של הכדורים מבקשים זכויות יוצרים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת! ובכלל הכל. מקווה שאני לא אהיה גרועה מידי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים כיפים? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יש שבוע עמוס בטירוף. נראה לי חוץ מכל האחריות בקורס, אז גם לנסות להבין מה אני עושה ביומולדת ועם מי (אם אני אחזור שבת), לצלם את כל המערכים וכאלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהתחלה לא משהו, בסוף סבבה

Lost Lullaby

New member
חוות השומר- סיב"ה? איך היה?

כשלנו היה אמור להיות סיב"ה לא היה מקום לאכלס אותנו כי הגיעו מתגייסים חדשים אז העבירו לנו את זה בבה"ד והיה מעפן רצח. שבוע אחרי זה משום מה היה לבסיס והיה לכם מקום שם ואתם יותר בכלל
וואי ומה זה דייסה
נראה לי זה כמו שפעם היה לנו גבינה צהובה ולא הבנו מאיפה זה בא. איך הולך סה"כ? מרוצה מהקורס?

Mooa-Numi

New member
היה מעולה

וואו זה שבוע אדיר. זה כאילו ממש מדהים שזה משהו שהוא חלק מהצבא, שיש צבא שיש בו סמינר צבאי לכל דבר (כמעט) שהמטרה שלו זה פשוט להבין את עצמך ואת החברה יותר טוב.. כאילו אנחנו קורס של נחלוואים פלצנים שיודעים הכל, ובכל זאת גם לנו זה נתן לא מעט כאפות. (והכי מבאס שמלא אנשים שעוברים את זה חושבים שזה חפרנות.. וזה הכי לא. אוף המילה חופר זה באמת המילה הכי נוראית ומבטלת בעולם, באמת) והקורס.. בהתחלה היה נורא ורציתי למות. מה לי ולזה, לעזאזל, אני בנאדם כלכך אחר והיו לי כלכך הרבה שאלות לגבי החיים שהקורס והתפקיד פשוט לא ענה עליהם.. וגם הייתי החיילת הכי גרועה בערך וכל הזמן הפילו אותי לשכיבות שמיכה והיה ממש מבאס. ועכשיו יותר טוב. ממש משתפר. אני לא מורעלת על התפקיד, אבל הקורס הרבה יותר סביר, אני מתאקלמת, אני עושה דברים שלא חשבתי שאני אעשה (נגיד לצעוק זמנים וליפול לפק"לים ולעלות בלי ברכיים וכאלה). וגם שבוע הבא אני חנת"רית וזה ממש מוזר אבל משמח. ולאחרונה גם תוקפות אתי מחשבות נוסטלגיות לקורס, בזמן שהוא קורה. כאילו- מה, הקורס ייגמר ואני לא אהיה יותר בחדר עם X ואעשה שטויות עם Y, ונפרד מהשמוצניקים ולא יהיה יותר זה, ואוף אני לא מאמינה שכבר נגמר (יש עוד חודש, שזה בעצם שבועיים) ואת כבר בסדיר, אז את יודעת כמה שקורס יכול ממש לא לשקף את המציאות, אז בינתיים אני מנסה לא לחשוב על מה יקרה שהוא ייגמר.. אבל בקטנה.

Lost Lullaby

New member
וואי כיף לך שהיה לך סיב"ה משמעותי

לנו זה היה בקושי יומיים [התחלנו יום ראשון בצהריים, היינו אמורים לצאת רביעי כי היה ערב חג אבל עשו לנו שלשוש הפתעה ויצאנו באיזה 4 בצהריים], ככה שממש הרגשנו שהיו חסרים המון תכנים ולא הצלחנו לקשר בין שיעור לשיעור, וזה היה בבה"ד אז לא היה שינוי אוירה בכלל
[אבל הערב שהיינו על אזרחי היה נחמד, והמ"מ שלנו צילמה אותנו בפלאפון וחשבה שלא שמנו לב
] ואני מבינה את ההרגשה שלך, לקראת השבועות האחרונים של הקורס תהיתי לעצמי מה אני אעשה, נגיד, ברגע זה... וזה מוזר כי פתאום אני רואה את המפקדת שלי אולי פעם בשבוע ואני צריכה להבין לבד מה אני עושה עם הזמן שלי ואף אחד לא מגדיר לי ע"ע בלי שיהיה איזה מבחן באופק או מוציא אותי לארוח"צ וכו'. אבל זה גם מאתגר, כל הקשיים האלו, ומרגישים די טוב כשמתגברים עליהם. P: אפסיק לטחון בשכל. תנסי להנות כמה שיותר בזמן שנשאר לקורס! [ואם בתרגיל סוף שלך תהי בשדה בוקר אז אולי נתראה כי אני אהיה שם בשבוע שמירות לקראת סוף ינואר]

Mooa-Numi

New member
תרגיל סוף זה עוד שניה מאמי

בשבוע של ה6.1 (או מיי גאד! אני ממש לא מוכנה!!) אבל יש סיכוי די גדול שאני אשובץ בשדה בוקר.. אז נתראה במרחב וזה

למעלה