משהו טוב שקרה לך השבוע:קניתי אדידס וספרים,קראתי הרבה,המורה למתמטיקה עשתה לי מוטיבציה,קיבלתי 94 בביולוגיה
,יום שישישבת[אתמולהיום כאילו] היה מצחיק אחושילינג,היה ממש נחמד במחוייבות אישית,היה שיעור מעולה בסטודיו,לא היו מבחנים בכלל חחחח,המורה שלנו למורשת חזרה,אני מתה על המחנכת שלי והתחלנו את הספר מחזור. משהו רע שקרה לך השבוע:"התמוטטות עצבים" אם אפשר לקרוא לזה ככה..שלשום..היה לי קשה.אממ וגם תחילת שבוע הבא יהיה עומס ואני דואגת.וידיד שלי בסיןןן ואני מתגעגעת.הוא חוזר עוד יומיים האהאה שיר שלא הפסקת לשמוע:אאאמ אפשר לומר behind blue eyes ששמעתי אצל הילוש. התחדשות השבוע: אדידס :] ועיפרון שחור.אה ו3 ספרים ^^" תוכנית השבוע: שנות ה70,בהחלט!

סרט השבוע:לא סרט אבל ראיתי אתמול עם הבנות את המופע של אסי וגורי.אחד המצחיקייייים!!!! ספר השבוע: במרחק נגיעה,שומרת אחותי.את הראשון סיימתי ואת השני אני בדרך

מאכל השבוע:נערף..במבה?חחחח יציאת השבוע:אתמול לחברה עם הרבה בנות.היה נחמד

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טיול

,בוחן במת',מבחן במורשת ומבחן בערבית.S: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אנשים מהטיול :] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כשאמא שלך נולדה לא לקחו אותה לטיפת חלב..לקחו אותה לתנובה!!!" תמונת השבוע:ס'יפות אנחנו.אני,טלצ' וחברה מהקורס.

מכנס חנוכה..די ממזמן אבל קיבלתי אותה רק עכשיו :] נראלי חח התוכניות שלי לשבוע הבא:שתי שוורת למעלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר ^^" קראת?

ספרי לי מה צבע התחתונים שלך!!:]