סיכום שבועי.

Lost Lullaby

New member
בהחלט

גם הקו אוטובוס שנוסע למצפה עובר בשדה בו אז בכלל

EVE Lights

New member
טולולו!

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי והסקס של אתמול
גרר. משהו רע שקרה לך השבוע: נאלצתי לבוא לעבודה גם ביום חמישי למרבה הצער..
אבל רק כמחווה של טוב לב למנהל המסחרי שלנו. שיר שלא הפסקת לשמוע: Sonic Youth - Superstar איזה פאקינג קאבר מהמם! התחדשות השבוע: הממ שכחתי משבוע שעבר - חולצה קצרה שחורה מזארה עם הדפס כסוף שרשום Goodnight boys, see you at your dreams משו כזה, ליומולדת מקרן, וחוטיני רשת (!) ורוד (!) עם תחרה (!) גם כן מקרן. סתומה.
אה, וגם 8 ספרים.
תוכנית השבוע: בובות כמובן סרט השבוע: אוון אולמייטי! סרט אדיר. ספר השבוע: התחלתי את 4 בתים וגעגוע מאכל השבוע: מרק עגבניות עם קרוטונים של קנור. מונוסודיום גלוטומט לפנים אבל זה טעים אז למי אכפת יציאת השבוע: אתמול עם אביב לג'ון דו בכיכר רבין. היה מוצלח מאוד!
חח עד שהגענו לשם לקח לנו שעה למצוא חנייה + חצי שעה למצוא מקום לא מפוצץ (דורותי גייל היה מפוצץ, קרואק מלא בזקנים, ועל רוטשילד אין מה לדבר בכלל. בהה). זה הזכיר לנו למה ת"א זה שואה בימי שישי... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ספירת מלאי?
חח סתם. איכס. אביב וזה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב, אולי הבנות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את בכיינית" "אני חמודה" "את קודם בכיינית ואז חמודה" תמונת השבוע: אין משו מיוחד.. התוכניות שלי לשבוע הבא: ספירת מלאי שואתית, עבודה, אביב, זהו נראה לי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר גמור

]:

משהו טוב שקרה לך השבוע: רבעו"ש. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול לא היה משהו בכלל :/. שיר שלא הפסקת לשמוע: eyes set to kill - darling. והבנות בחדר שמעו את בואי של עידן רייכל בלופים. הדילאי.. התחדשות השבוע: הומ. סריג נחמד כזה מפוקס. וג'קט סקא מפריסטייל בקינגורג'. תוכנית השבוע: בקושי ראיתי, אבל שמתי לב שיש שידורים חוזרים של פרויקט Y, ואני תמיד אוהבת את זה. חוץמזה, סופר נני. סרט השבוע: אמריקן פאי האחרון, אפילו שלא ראיתי את הסוף. ספר השבוע: בא לי כבר שקיקא יביא לי את צופן דה וינצי' ]::: מאכל השבוע: שניצלתירס. וטוסטים למיניהם.. יציאת השבוע: בית
. זה כנראה מספיק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום, שלא יגיע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רק בית. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יש רק בדיחות פרטיות למיניהם. אבל משהו שהצחיק אותי- מצאתי שכתוב בפנקס שלי, באחד הדפים, ציטוט של בת דודה שלי - " 'אני לא חבר, אני משפחה' - הילה ברגע שפל" - וזה דיי שיעשע אותי. תמונת השבוע: היא ממש לא מהשבוע, אבל קיבלתי אותה לאחרונה.. כך ש; התוכניות שלי לשבוע הבא: בית, נו כבר]: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא חרא חרא.

שיהיה לכולן שבוע מעולה

משהו טוב שקרה לך השבוע:ראיתי את חן אהרוני... משהו רע שקרה לך השבוע:עבדתי.. שיר שלא הפסקת לשמוע:מי יגע בך- התחדשות השבוע: סיגריות תוכנית השבוע: מיכאלה סרט השבוע:בקול גדול ספר השבוע:היה לך מזל מאכל השבוע:שניצל.. יציאת השבוע:שום דבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לראות בת דודה שלי אחרי שנה שלא ראיתי אותה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:בת דודה שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע:- תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא:לנוח המון ולהבריא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה טוב נגמר חרא שונאת להיות חולה

©big smile©

New member
"בשביל מה לנו לקום אם הבוקר שחור?"

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בפלמחים עם עומריקי. ראיתי את יונית, למרות שזה היה בשבעה וזה היה עצוב. משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע. ואתמול לפני שיצאתי מהבית הרגשתי הכי רע שבעולם. שיר שלא הפסקת לשמוע: My chemical romance-Thank You For The Venom התחדשות השבוע: סיגריות תוכנית השבוע: נולד לרקוד סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: טוסט יציאת השבוע: קאמל קומדי קלאב, אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאיכשהו, למרות התורנות מטבח בסופ"ש, אני אצליח להיות בבית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יעל, אתי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר אותו מהר. ואני צריכה לקנות מתנת גיוס לגיל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע, עם יום אחד שהיה קצת טוב.

MaddyD

New member
וועה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ למדתי כמו חמור לפסיכומטרי והלך סבבה. משהו רע שקרה לך השבוע: חליתי אחושילינ שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: כלום סרט השבוע: כלום ספר השבוע: אמריקן פסיכו, באנגלית מאכל השבוע: אמממ לא יודעת.. יציאת השבוע: לא יצאתי בכלל.. אפילו לא אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ לסופש כמובן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שתי חברות שאני מתגעגעת אליהן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הסדרים בשדרות" [ אני והחבר צחקנו על זה באמת 40 דקות אתמול. אמרו את זה בחדשות או משהו ] תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה

MaddyD

New member
בא לי לשנות את הציטוט

אממ סתם ישבנו ודיברנו על זה שמשני חיות מסיבות שיעני יוצאים כל יום ומריחים והולכים לאפטרים וחוזר חלילה הפכנו להיות סחלים כאלה שיובים בבית, לא בגלל שאנחנו זוג אלא בגלל הלימודים ובאסה וקקה בקה קיצר אמרתי לו 'איך נפלו גיבורים הא?' אז הוא אמר לי 'לא נפלו, יצאו להפסקה עד החופשת סמסטר ואז יהיה בנזוננה.' [כן. לו. כי אני אהיה בשבוע מרתון לספיכומטי

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:קניתי אדידס וספרים,קראתי הרבה,המורה למתמטיקה עשתה לי מוטיבציה,קיבלתי 94 בביולוגיה
,יום שישישבת[אתמולהיום כאילו] היה מצחיק אחושילינג,היה ממש נחמד במחוייבות אישית,היה שיעור מעולה בסטודיו,לא היו מבחנים בכלל חחחח,המורה שלנו למורשת חזרה,אני מתה על המחנכת שלי והתחלנו את הספר מחזור. משהו רע שקרה לך השבוע:"התמוטטות עצבים" אם אפשר לקרוא לזה ככה..שלשום..היה לי קשה.אממ וגם תחילת שבוע הבא יהיה עומס ואני דואגת.וידיד שלי בסיןןן ואני מתגעגעת.הוא חוזר עוד יומיים האהאה שיר שלא הפסקת לשמוע:אאאמ אפשר לומר behind blue eyes ששמעתי אצל הילוש. התחדשות השבוע: אדידס :] ועיפרון שחור.אה ו3 ספרים ^^" תוכנית השבוע: שנות ה70,בהחלט!:) סרט השבוע:לא סרט אבל ראיתי אתמול עם הבנות את המופע של אסי וגורי.אחד המצחיקייייים!!!! ספר השבוע: במרחק נגיעה,שומרת אחותי.את הראשון סיימתי ואת השני אני בדרך :) מאכל השבוע:נערף..במבה?חחחח יציאת השבוע:אתמול לחברה עם הרבה בנות.היה נחמד:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טיול :),בוחן במת',מבחן במורשת ומבחן בערבית.S: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אנשים מהטיול :] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כשאמא שלך נולדה לא לקחו אותה לטיפת חלב..לקחו אותה לתנובה!!!" תמונת השבוע:ס'יפות אנחנו.אני,טלצ' וחברה מהקורס.:) מכנס חנוכה..די ממזמן אבל קיבלתי אותה רק עכשיו :] נראלי חח התוכניות שלי לשבוע הבא:שתי שוורת למעלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר ^^" קראת?:) ספרי לי מה צבע התחתונים שלך!!:]

The Bitter End

New member
פיכסי

משהו טוב שקרה לך השבוע: שופינג, חברות וכו'. משהו רע שקרה לך השבוע: מתמטיקה, געגועים לכמה אנשים]: שיר שלא הפסקת לשמוע: Bjork-Hunter התחדשות השבוע: מעיל, סריגים ופליזים. תוכנית השבוע: אוז
סרט השבוע: פייט קלאב. ספר השבוע: לא הספקתי לקרוא השבוע כלום]: מאכל השבוע: מרק ירקות. יציאת השבוע: אנערף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד קניות, לפגוש את פיצי, לא להיכשל במתמטיקה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיצי]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שום פטל לא יכנס ולא יצא מהבית הזה!" "אחי, אתה חייב להפסיק להיות כזה רכושני כלפי הפטל שלך.." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור את השבוע בשלום. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף.

אבלאבל../images/Emo71.gif

יום שני יש לכל המחוננים אוניברסיטה, ולאלו שלא יש טיול לירושלים.ז"א,כל המחוננים בת"א והבנות בירושלים. שלישי?]:

The Bitter End

New member
איכס המחוננים שאחרינו ממש גרועים!

הם גורמים לי להתבייש במחוננות שלי. בכל אופן, אני אשתדל להגיע! אני ממש רוצה לראות אתכן[ואת איריס].

Tin Doll

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חמישי..
משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: נזם נקודה, וגרביונים מדהימים.. בעיקרון מחר אני הולכת לעשות שופינג רציני אז חכו עם זה עוד קצת תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, ניו יורק סרט השבוע: השלמת קלאסיקות..מועדון קרב וחומות של תקווה ספר השבוע: ספר הזיכרון המצויין או משהו כזה מאכל השבוע: הפיצה הדקה החדשה של דומינוס עם פפרוני ופטריות ושמן שום
!! יציאת השבוע: חמישי לת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ לא חשבתי על זה עדיין אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: .. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו כל כך הרבה.... תמונת השבוע: אחת האנימציות שאני יותר אוהבת.. התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סקס סמים ורוקנרול

התגובה שלך

משהו טוב שקרה לך השבוע: זה שהעבירו אותי מחלקה ויוצא שיש לי תפקיד חדש שאני יותר מרוצה ממנו, האפטר שלו. משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי כח לבנות שאיתי בחדר, הכאבי בטן+ראש האלה, אנשים מבחוץ ששופטים. שיר שלא הפסקת לשמוע: גלגלצ התחדשות השבוע: פו הדב של א' א' מילן ב10 שקלים, כי זה קלאסיקה ולא באמת קראתי את הספר כשהייתי קטנה, אה וגם חםצוואר שבייב הביא לי כפרעליו, הוא השיג לי גם חרמונית! תוכנית השבוע: הטופ מודל סרט השבוע: נה ספר השבוע: נה מאכל השבוע: ערב איטלקי בבסיס? חח יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני אתחיל להבין קצת יותר מה אני בדיוק אמורה לעשות, יש בעסק הזה המון נתונים עם מליוני ספרות ואותיות. שיוציאו אותי רבעוש בעזרתהשם ושהוא יצא הביתה חמשוש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החמוד שבמחלקה שלי שאמור ללמד אותי הכל הכל הכל, את בייב ואת החברות בסופ"ש. ונראה לי גם שאת הגניקולוגית כי בזכותה אני אמורה לקבל רבעוש. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: פו הדוב :] התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס בעיקר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכול להיות טוב יותר, לא כיף להיות אנמים באמצע המדבר.

למעלה