את משגעעעעעת במבטך
משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה אתמול שהייתה בתזונה
, קיבלתי 98 בביוטופ של אילת, היו שיעורי מתמטיקה טובים .. היה גם שיעור נהיגה סבבה למדי. לא הרבהה, היה נחמד משהו רע שקרה לך השבוע: לא הספקנו להדפיס ביוטופפפפ ופאקינג חייבים להגיש אותו כבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: ריקוד רומנטי- ישי לוי. תאשימו את החברות הערסיות שלי): התחדשות השבוע: גנבתי לדודה שלי סווצ'רט ירוק מאברקומבי וצעיף חום לבן ,אבל זה לא נחשב
תוכנית השבוע: גיבורים, איי לאב ניו יורק ובטח היום בערב גם הישרדות סרט השבוע: לא ראיתי משהו מיוחד ספר השבוע: צלה של הרוח מאכל השבוע: כמובן שפשטידת ברוקולי של סבתא, אלא מה. יציאת השבוע: המסיבה בבוגי אתמול בהרצליה..הייתה אחת הכיפיות!!

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואו הולך להיות מטורףףףף. קודם כל- בית ריק!!!!! for the whole weekend

, לקבל 100 בבוחן במתמטיקה, להתקבל לתפקיד שאני רוצה במערכון, יומולדת לחברה בסטנדאפ ככל הנראה [התגעגענו לרועי לוי
]. כל השאר זה דיי תוכניות.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נפגשתי עם אדם אתמול והוא אמר שהוא חוזר יומיות אז ישמצב שהוא יקפוץ לבקר השבוע, וגם ידיד טוב מרחוק, וגם את חיושקה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה: "אני הגעתי למסקנה שלא צריך חבר! הכי כיף לי לצאת למסיבות, שמתחילים איתי, לפלרטט עם בחורים בלי רגשות אשמה.." חברה אחרת: "דני אז תגידי שאת שרמוטה וזהו!" חחח תמונת השבוע: אין לייי התוכניות שלי לשבוע הבא: כנס הסברה בבית חיל האוויר מחר, כנס הסברה ללהקות הצבאיות ביום חמישי, בוחן במתמטיקה ובוחן באזרחות, בית ריק, שיעורי נהיגה, להקה, יומולדת לחברהב בסופש, אספת הורים, סיור לוקיישנים. פיווו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהתחשב בזה שחזרנו ללמוד, דווקא אחלה. כיף לי