סיכום שבועי!!!

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי!!!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה
(כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) סופ"ש נעים!

polo03

New member
../images/Emo6.gif

זו נראית תמונה מתוך סצנה מ"מגרש השדים"

blackfield2

New member
מה../images/Emo35.gif כשראיתי את התמונה באלבום...

כלכך נדלקתי על התמונה הזאת! היא ממש ממש יפה שם!! אולי בגלל שיש לה שם הבעת פנים של דוגמנית..חחחח..

נעה 124

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? נוף אחר של יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: זאת שאת שמת.. היא ממש יפה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? טוסט בילוי השבוע שלכם? ישנתי אצל חברה והייתי בבריכה עם חברה אחרת פאדיחת השבוע שלכם? עשיתי את זה כבר מלא פעמים... אתמול התקשרתי לחברה שלי והייתי כל כך בלחץ שפשוט התחלתי לדבר, ורק אחרי כמה זמן אני קולטת שזאת אמא שלה XD ציטוט השבוע שלכם? "דברי עכשיו ילדה, אני שומעת. כל העולם מקשיב למילמולך..." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הריב עם אמא שלי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי אני הולכת להארי פוטר, אני הולכת להיות בדבר הגדול הבא (בקהל..) שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר
2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר
4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי)
אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" את כולם.. ונקרעתי מהתשובות פה
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה)- אוקיי, אז ניתן אחת לך, אחת לי (סתם כי באלי) ואחת לחברה שלי כי אני מתה עליה סופ"ש כיף לכולם

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"אל אישך תשוקתך" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?"גיטרה וכינור" של שלום חנוך. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:-> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו מיוחד. מאכל השבוע שלכם?כרוב ממולאXD בילוי השבוע שלכם?הופעה של קרן
פאדיחת השבוע שלכם?שאבא שלי הבהיל את קרן >< ציטוט השבוע שלכם?"הייתה לו ידידה אחת...שדיי" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לא משהו מיוחד. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:טיול של השומר הצעיר
שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי)
אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 2. "אם זאת האבא שלך" ברווווור
אני מעניקה לך!
סופ"ש נעים! גם לך

shir828

New member
"מתי בפעם האחרונה, עשית משהו בשביל מישהו.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "ככלות הקול והתמונה" של אנשי השנה, השיר הדביק של טוקיו הוטל וזהו נראלי. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ...> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אני חושבת שאמא שלי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממליצה על: הדיסק של מירי
, קניון רננים
וסופרלנד. כמובן שגם הופעה של קרן אבל לא חוויתי אותה השבוע. מאכל השבוע שלכם? עוגיות סנווץ'? בילוי השבוע שלכם? קניון רננים והסופרלנד. פאדיחת השבוע שלכם? בקניון רננים הדס ואני הלכנו לצליל והדס נזכרה שלאח שלה יש יומולדת בקרוב והוא אוהב את היהודים אז היא לקחה את הדיסק ושמה אותו על הדלפק ואמרה למוכר "אל תדאג, זה לא בשבילי" ואז הוא שאל אותה "למה?" והיא אמרה "כי אני שונאת אותם" -"אז את שונאת אותי." -"למה?" -"אני מנגן שם." -"מההההה?!?!?!?1!??!?!?!?!?!?!??!!?!?O____o" היא התחילה להתנצל וזה ואז הוא שאל אותה למה היא לא אוהבת אותם אז היא אמרה "כי הם צועקים את השיר והבת הזאת לא שרה יפה בכלל. אבל אל תגיד לה...." -"טוב אבל היא מאחורייך.." והיא ישרה הסתובבה ונכנסה לפאניקהXDDDD אבל הוא עבד עליה, היא לא באמת עמדה מאחוריה
זה היה כזה הזוי>< ואז יצאנו משם סחוטות מצחוק ובבית בדקנו אם זה נכון (בפורום של היהודים) ואמרו לנו שהוא עובד במה. ועוד משהו אם אפשר לקרוא לזה פאדיחה... באבובים (הקונגו) בסופרלנד הייתי 4 פעמיים, בפעם הראשונה נתקענו עם איזה משפחה אז לא היה נעים.. להתפרע, אז גם לא הגיעו אלי מים וזה היה מעפן.. בפעם השניה עלינו עם חברה מהבית ספר וחברות שלה אז התחלתי לספר להם שהיה מעפן פעם קודמת ולא היו הרבה מים בכלל ואז אחרי איזה דקה בא "גל" ממש גדול יש על הרגל שלי>< ציטוט השבוע שלכם? "באלי לטאה." *שקט למשך דקה בערך* "יש לי תנין." דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הלילות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד לדעתי.. שאלות בונוס: ווהוו!!XDD השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה
(כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) 6. כל התשובות נכונות
אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" הי! אני המצאתי את זה^^
4. "אם זאת החיים" יש לי כבר. 5. תשובות 1,2,3 נכונות.
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) ל... שירי ועוד מי שירצה כי אין לי רעיונות
סופ"ש נעים!

shir828

New member
*סנווץ'=סנוויץ' (כריך.. איך כותבים..)

6:40 בבוקר, מה אני אעשה?!

OpenYourEyes

New member
אולי יש לך את הסינגל "אם אלה החיים"

אבל אני בטוחה שאין לך את הסינגל "אם זאת החיים". זוהי גרסא של רוסים לשיר "אם אלה החיים"- |מבטארוסי|"אם זאת החיים, לאן כולם רצה"|סמבטארוסי| טוב למה קמתי כ"כ מוקדם בכלל? אני חוזרת לישון. אה ותודה על העוגה

shir828

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בקשה..../images/Emo3.gif

התעוררתי בארבע ולא הצלחתי לישון בחזרה אז ניסיתי שעתיים לישון ולא הצלחתי אז קמתי.

shir828

New member
לא שמתי לב שכתוב שם "אם זאת.."

וגם לא שמתי לב ששאלת את עצמך ולא אותי למה קמתי כל כך מוקדם. בע. אני צריכה לישון הא? אבל לא באלי, אני אבזבז את היום אם אני אשן..

sHiR TaDmOr

New member
רק בזכות ההודעות שלך,

אני מתפקעת בצחוק בקול רם, ואח שלי מסתכל עליי וחושב שהתפגרתי.
!

סיכום

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אל אישך תשוקתך
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מאמי של מירי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן בהופעה בזאפה - היא זכרה אותי
(כמו תמיד בערך...). עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של קרן מאכל השבוע שלכם? פיצה, אכלתי כמעט כל השבוע בילוי השבוע שלכם? מסיבת פיג'מות אצל חברה.... לא ישנו כל הלילה... פאדיחת השבוע שלכם? אין ציטוט השבוע שלכם? "ואהבה רק בחדרים, בשמש נפתחים שקרים..." דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת לחברה שלי שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) 6. כל התשובות נכונות אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) לכל מי שרוצה...

Koala Girl

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? האמת לא יצא לי לשמוע אותה השבוע...או בכלל מוזיקה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? ^^^ תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: השתחררתי כמובן
למרות שבפועל זה פחות כיף מהמצופה...אבל אני אתרגל ואז יירד האסימון כמה אני שמחה להיות שוב אזרחית
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "המסע המופלא" ראיתי מלא פעמים ואף פעם לא נמאס
מאכל השבוע שלכם? אורז עם תירס בילוי השבוע שלכם? אמממ....פרידה מהבסיס?
איזה בילוי.... פאדיחת השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם? "תבואי לבקר" חחחח זה עדיין מצחיק אותי,כולם יודעים שלא בכל זאת אמרו לי את זה
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הדיכאון שאחרי הבקו"ם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להתחיל ת'חיים החדשים שלי...(?) שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 4. שהכסף שלי נגמר את אודטה
אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? שמעון השכן!! (וזה ממש לא מעניין אותי שהוא לא באפשרויות!

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?רכבת באירופה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אהבה באור וצל בצד הכביש בחיאת חסר לי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:חברה שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-שבוע רגיל ביותר מאכל השבוע שלכם?פיצה בילוי השבוע שלכם? להסתובב עם חברה שלי פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? "תשמור תחלומות לעצמך ולילות אחרת נשתגע" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של הפרלמנט... שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי"5 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל?2 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה)

Inbar789

New member
חוץ מזה היא לא הייתה אנטיליגנטית בכלל../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? John Williams - Forrest Gump Theme
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבגרות במתמטיקה! הלך לי מעולה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
הסרט החמישי של הארי פוטר - מומלץ! מאכל השבוע שלכם? פופקורן ^^. בילוי השבוע שלכם? הסרט אתמול. פאדיחת השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם? צצצ...
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתי חולה ופספסתי את קרן בזאפה >< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אילת!!!
שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר לגמרי
4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך"
2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה