../images/Emo9.gifעונה באיחור
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פג'ו 92, מבול ובא לשכונה בחור חדש שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?קרוסלה של בן ארצי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:צילמתי בהופעה בזאפה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:חיבוק דוב ממיקי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה ג'אז בלבונטין 7 - אבי ליבוביץ אורקסטרא מאכל השבוע שלכם?סלט עוף בזאפה , פופקורן במיקרו בילוי השבוע שלכם?הופעותתתת(כמה שיותר מיקי
)- היום בלבונטין, קרן וטורי אימוס פאדיחת השבוע שלכם? היום בלבונטין הציגו את הנגנים וכמובן את מיקי אז לא הצלחתי להתאפק וצרחתי ומחאתי כפיים ממש חזק. מסתבר שכולם שמעו אותי. ציטוט השבוע שלכם? "אז עדי גם לך היה סולו היום
"
מיקי בתגובה לזה ששמע אותי מוחאת לו כפיים חזק
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה לי מחשב שלושה ימים. קשה למכורה כמוני
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום שלישי זה שבוע הבא
- מירי ומיקי גם
שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר
2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך"
2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) למיקי
סופ"ש נעים!