סיכום שבועי!!!

Koala Girl

New member
אוסטרליה...

זה יקר
אבל אם אין לכם בעיה עם זה.....
או פורטוגל

תמרוש5

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: כמו נוצה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אנשים שהתגעגעתי אליהם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ממ הדיסק של פיונה אפל tidal מאכל השבוע שלכם?אבטיח
בילוי השבוע שלכם? לא עשיתי כלום! אה בעצם נסעתי לקריית שמונה. 7 שעות נסיעה
פאדיחת השבוע שלכם? ממ לא שזכור לי
ציטוט השבוע שלכם? "תאכלי אותי!!"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ממ אין אחד כזה:) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: באלי שיהיה יום ראשון וחמישי:) שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" לא יזיק לי אבא חדש
3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) אני אעניק לך! (כי הרגע חזרתי מבית קפה ואכלתי עוגת שוקולד רק שבתור קישוט הם שמו רוטב פסטו מסביב ובתמימותי טעמתי מזה
) סופ"ש נעים!

blackfield2

New member
כשאומרים לכלבים "רגלי" (אם עדיין יש כאלה)....

זה תמיד מעלה לי אסוציאציה של כלב עם רגלית של אופניים שעושה "רגלי עם הרגלית שלו.
עזבו, דמיון מפותח.. יותר מידי. שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול. מאוד מקורי..
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "סיבות אישיות" של בתי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: להלן טיטול מלפני 9 שנים שהיה פעם של אח שלי. לא משומש למזלי. אין לי מושג למה עדיין יש לנו טיטולים בבית
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה בזאפה של קרן! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תרשו לי להיות מקורית: קופסאת שימורים של טונה בייצור של שופרסל... מאכל השבוע שלכם? קרח! יאמי.. בילוי השבוע שלכם? כשיש קרח שהוא יבש כזה, אז הוא נדבק ללשון. אז אני ואחותי עשינו תחרות למי הקרח נשאר יותר זמן על הלשון..חחחח.. פאדיחת השבוע שלכם? הממ.. לא חושבת שהיתה..
מזל. ציטוט השבוע שלכם? "נכון יש בסוכות אתרוגים?, נכון יש כאלה שתמיד הם אתרוגים פסולים?...... אז אני אהיה זאת שפוסלת אותם!!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אוהו.. יותר מידי דברים.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מעבר דירה. לא מחכה לזה כלכך, אבל.. בכל זאת יש בי מן ציפייה.. שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר
..חחחחחח... 4. שהכסף שלי נגמר
5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך"
3. "אם זאת האהבלה שלך"
4. "אם זאת החיים"
הכל חוץ מהמקורי..חחח.. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה)
עוגה לכל מי שיש לו היום יום הולדת בעולם. (איזה כיף לחלק לכלכך הרבה אנשים עוגה!.. איזה נחמדה אני היום..
חחח..) סופ"ש נעים! הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרעעליכם עיניים אף פה אוזן גרון קורקבן...

blackfield2

New member
בהצלחה באריזות. אני כבר בטראומה מזה נראה לי..

הרעש של הקרטונים המתחכחים אחד בשני (או איך שלא רושמים..) הרעש של הסלוטייפ... הקלקר שעושה לי צמרמורת.. כאב ראש רציני..חחחח..

blackfield2

New member
בספק. אבל תודה! ../images/Emo13.gif

נראה לי מוזר לעבור מבית פרטי לבניין.. אתמול עשינו כל מיני העברות לבית וטוב שלא שומעים את כל הבניין ואשתו!.

gelrad

New member
קרן התראינה ל Y ב 10...

אחרי ההופעה של טורי אמוס ראיתי את הצוות שלהם והם אמרו שראינו אותה... אין לי מושג אם ומתי ישדרו את זה...

gelrad

New member
הראיון שודר ביום ראשון בערב...

היא היתה עם מסיקה (שאמרה שהיא תבוא שוב להופעה של טורי אמוס אם קרן תקנה לה שוב כרטיס...) כמה אנשים מהפורום של טורי אמוס דיברו איתה (היו ליד בהופעה)... ואגב, גם קרן עושה פגישות עם המעריצים?

../images/Emo9.gifעונה באיחור

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פג'ו 92, מבול ובא לשכונה בחור חדש שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?קרוסלה של בן ארצי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:צילמתי בהופעה בזאפה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:חיבוק דוב ממיקי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה ג'אז בלבונטין 7 - אבי ליבוביץ אורקסטרא מאכל השבוע שלכם?סלט עוף בזאפה , פופקורן במיקרו בילוי השבוע שלכם?הופעותתתת(כמה שיותר מיקי
)- היום בלבונטין, קרן וטורי אימוס פאדיחת השבוע שלכם? היום בלבונטין הציגו את הנגנים וכמובן את מיקי אז לא הצלחתי להתאפק וצרחתי ומחאתי כפיים ממש חזק. מסתבר שכולם שמעו אותי. ציטוט השבוע שלכם? "אז עדי גם לך היה סולו היום
"
מיקי בתגובה לזה ששמע אותי מוחאת לו כפיים חזק
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה לי מחשב שלושה ימים. קשה למכורה כמוני
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום שלישי זה שבוע הבא
- מירי ומיקי גם
שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר
2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך"
2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) למיקי
סופ"ש נעים!

Red Daniel

New member
אפרופו חיבוקים

איזה חיבוק קיבלתי מקרן...חצי דקה בלי להגזים, החיבוק הכי חם בעולם!

למעלה