סיכום שבועי!!!

shir828

New member
הבית שמעבר לכביש.

את גרה עם נדב קדמון.. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD סיפרתי אתמול לחברה שנסעה איתי לסופרלנד על האנורקס הזה ושמתקשרים אלייך (כי היא לא רואה כוכב נולד וכאלה) אז הסברתי לה שהוא רזה בצורה מפחידה והיא ראתה את הכינוי שלך כשהיא הייתה אצלי והסברתי לה על זה באוטובוס. *כמה פעמיים חזרתי על אותו משפט כאן?
*

blackfield2

New member
את לא מבינה כמה משגעים אותי עם נדב קדמון!!

כבר הספיקו להתקשר אלינו הביתה מוואלה.. תמיד מתקשרים אלינו הביתה בין 10 ל 15 פעמים ביום, אז זה היה כיף לצחוק על ילדות בנות 9 עם צחוק של חצוצרה לא מפותחת דרך הטלפון, או להבהיל אותן..חחחח.. מזכיר לי את אחת השיחות אתמול עם ילדה אחת, זה הלך ככה: אני: הלו? ילדה: שלום, נדב נמצא? אני: מי רוצה אותו? ילדה: אממ.. מעריצה.. אני: איך קוראים לך? ילדה: שירעע אני (במטרה להלחיץ אותה): למה את מתקשרת לפה בשעות כאלה? שירעע: אבל בוקר עכשיו.. אני: כן, 7:30 בבוקר. תראי חומד, אל תתקשרי לפה יו... -שירעע מנתקת- חחח.. נראה לי מה זה הבהלתי אותה.. עד שאנשים יקלטו שהוא לא באמת אח שלי XD אבל זה באמת כבר התחיל להימאס..

shir828

New member
קראתי איפשהו שהתקשרו מוואלה><

בטח מתקשרים ל144 ומצפים שיתנו להם את הטלפון שלו אז נותנים את שלכם כי זה ראש העיניים (><) וקדמון.

OpenYourEyes

New member
רעות...

בפעם הבאה שמתקשרים ומבקשים את נדב תגידי (בקול הרגיל שלך) שאת נדב וש"ככה אני נשמע כשאני לא שר, אני שומר את הקול"

blackfield2

New member
אלופה! הצלחת להצחיק אותי תוך כדי שאני בוכה..

זה קשה בדרך כלל.

shir828

New member
נדב מוסר לך שיר:

"כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה.. די לך אוי, די לך ילדה..." איזה אח יש לך.. מקדיש לך שירים..

blackfield2

New member
גם את עכשיו עושה לי את זה?..חחחחחח..

כבר הפסקתי לבכות. למרות שעדיין יש סיבה.. השיר הזה מעצבן. למה כל הזמן שרים לי אותו בזמן האחרון?!..חחחח...

blackfield2

New member
0K..To Late...

נדב בדיוק הודח היום... חחח... פספסתי הזדמנות..XD
טוב זו ממש תהייה הקלה עכשיו..

blackfield2

New member
מקווה שכן.. ולא..

מקווה שיפסיקו להעריץ אותו בשביל שלא יתקשרו אלינו יותר.. מקווה שלא יפסיקו להעריץ אותו כי אני לא רוצה להיות ילדה זבל ולהרוס לו ^______^...חחחח..

khvh5

New member
למישהו יש רעיון לאן לטוס לחו"ל..?

אני וההורים שלי שוברים ת'ראש.. שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? על שפת הכנרת בסנדלים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? נוף אחר-יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לראות את דודים שלי מטבריה.. בארוע אתמול.. מאכל השבוע שלכם? איטריות :p בילוי השבוע שלכם? הארוע של אתמול ולשבת שעות עם ההורים שלי ועם החוברות נסיעות ושבור ת'ראש לאן לטוס החופש פאדיחת השבוע שלכם? --- ציטוט השבוע שלכם? --- דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: החוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ><" משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ יש מצב אנחנו בסוף שטים לברצלונה אבל לא בטוח.. שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר
2. את השקט שנשאר
3. שיש בית ספר מחר
4. שהכסף שלי נגמר
5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי)
אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך"
2. "אם זאת האבא שלך"
3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) מי שיישב כל הקיץ סתוך מעגל ויתפלל שירד גשם... אממ לא.. אממ מי שרוצה! סופ"ש נעים!

shir828

New member
איטליה?../images/Emo3.gif

הייתי שם ובצרפת אבל איטליה אני יותר זוכרת כי זה היה בחופש הקודם וצרפת לפני שש או חמש שנים. בהצלחה

khvh5

New member
אממ..

גם אני הייתי באיטליה וצרפת.. אמא שלי לא רוצה מקומות שהיינו בהם..[אני מנסה לשכנע אותה לטוס שוב לברצלונה או לפראג..] הייתי ב- טורקיה איטליה ברצלונה ספרד כרתים קפריסין צרפת הולנד בלגיה לונדון אמסטרדם ארה"ב אוסטריה גרמניה שוויץ

למעלה