מסכמת בעצמי
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זמנים משוגעים, עוד יום
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בינונימי
(אני לא אוהבת את אריק ברמן אבל פתאום נדבק לי השיר הזה!)
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אם כבר נכנסתי לאלבום של קרן בצעירותה, קבלו את קרן טופלס
>>>
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שניים: חגגתי שנה וחצי עם חבר שלי והייתי בהופעה של קרן בזאפה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נו, ההופעה של קרן כמובן מומלצת!
מאכל השבוע שלכם? עוגה, כולם נותנים לי עוגות וירטואליות עכשיו
אבל תכל'ס לא אכלתי עוגה כל השבוע
בילוי השבוע שלכם? ראו סעיפים 4 ו-5
פאדיחת השבוע שלכם? איי איי ניסיתי לנבור בזיכרוני ולמצוא פאדיחה משעשעת אבל כנראה שאין השבוע, ואם יש ואני לא זוכרת אותה כנראה שהיא לא מפדחת במיוחד.
ציטוט השבוע שלכם? "יש לי חבר שקוראים לו בנימין אבל אני קוראת לו אחמד"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שני חברים טובים שלי רבו בניהם השבוע ולא מדברים אחד עם השני עכשיו, ואני תקועה באמצע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד במיוחד
שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה
(כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) האמת שכשמגיע סוף הקיץ אני תמיד נזכרת שאני אוהבת חורף. וכשמגיע סוף החורף אני נזכרת שאני אוהבת בכלל קיץ
באילו מן הדיסקים הבאים היית רוצה לזכות? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" את כולם חוץ מ"אם זאת החיים" כי עד כמה שגרסא רוסית לשיר יכולה להיות נחמדה, אני אוותר.
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) אם כך אז לעצמי
סופ"ש נעים!