סיכום שבועי!!!

Inbar789

New member
משפחה ^^.../images/Emo103.gif

תהני

לא שמעתי על זה אף פעם...

אני להולידי אין אקספרס, כי אני הולכת עם חברים וזה מלון שמארח צעירים בחופש הגדול... העיקר שיש ים

אני עונה../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? סוני אצל שוני בעקבות אתמול... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?ילדותי השניה הייתי בסיוע השבוע בלנדמרק ושמתי למיכל כל כמה שעות על הלוח שורה אחת מהשיר הזה, זה יצא בדיוק ביום השנה להכרותי איתה, שזה יום השנה שעשיתי את הקורס המתקדם בלנדמרק וזה היום בו נולדתי מחדש... בקיצור, זה היה ממש מרגש
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מיכל עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-שראיתי כמה שמוזיקה יכולה לעזור לאנשים וכשקלטתי שיש לי חלק בזה מאכל השבוע שלכם?סלט פירות בילוי השבוע שלכם?הופעה של קרן בזאפה ובברל'ה פאדיחת השבוע שלכם? לא יודעת אם לקרוא לזה פאדיחה, אבל המזגנים לא עבדו בלנדמרק, היתה איזה תקלה ובאתי לפתוח את החלון והוא נפל לי על הראש... אז חוץ מהכאבים זה גם היה פאדיחה שדווקא כשאני עושה את התפקיד שעשיתי, הכל שם התפרק...
ציטוט השבוע שלכם? בפסיעותייך אצעד, בדרך אל הפלאים שבעה דבר אחד שהייתן מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שהשבוע נגמר.. רציתי שהסופש שהיה ימשיך כל החיים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חברה שלי מאירלנד, באה לארץ ואני אפגוש סוףסוף את הבן שלה שנולד שם ואת בעלה שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה) בגלל שביקשת כל כך יפה אז אני מעניקה לך
שיהיה בתיאבון סופ"ש קסום

OpenYourEyes

New member
מסכמת בעצמי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זמנים משוגעים, עוד יום שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בינונימי
(אני לא אוהבת את אריק ברמן אבל פתאום נדבק לי השיר הזה!) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אם כבר נכנסתי לאלבום של קרן בצעירותה, קבלו את קרן טופלס
>>> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שניים: חגגתי שנה וחצי עם חבר שלי והייתי בהופעה של קרן בזאפה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נו, ההופעה של קרן כמובן מומלצת! מאכל השבוע שלכם? עוגה, כולם נותנים לי עוגות וירטואליות עכשיו
אבל תכל'ס לא אכלתי עוגה כל השבוע
בילוי השבוע שלכם? ראו סעיפים 4 ו-5
פאדיחת השבוע שלכם? איי איי ניסיתי לנבור בזיכרוני ולמצוא פאדיחה משעשעת אבל כנראה שאין השבוע, ואם יש ואני לא זוכרת אותה כנראה שהיא לא מפדחת במיוחד. ציטוט השבוע שלכם? "יש לי חבר שקוראים לו בנימין אבל אני קוראת לו אחמד" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שני חברים טובים שלי רבו בניהם השבוע ולא מדברים אחד עם השני עכשיו, ואני תקועה באמצע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד במיוחד שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר 2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר 4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה
(כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי)
האמת שכשמגיע סוף הקיץ אני תמיד נזכרת שאני אוהבת חורף. וכשמגיע סוף החורף אני נזכרת שאני אוהבת בכלל קיץ
באילו מן הדיסקים הבאים היית רוצה לזכות? 1. "אם זאת האהבה שלך" 2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" את כולם חוץ מ"אם זאת החיים" כי עד כמה שגרסא רוסית לשיר יכולה להיות נחמדה, אני אוותר. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה)
אם כך אז לעצמי
סופ"ש נעים!

Red Daniel

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אביתר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אסופים-מירי מסיקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
מיום ג' משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן, כאילו דא! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה מאכל השבוע שלכם? ממממ אורז מחיטה מלאה נראלי בילוי השבוע שלכם? הופעה... פאדיחת השבוע שלכם? אמרתי כבר שאני חסין מזה?
ציטוט השבוע שלכם? "קנינו היום מקרר...זה השלישי כבר." דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לעבוד בבוקר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני הולך לראות את משפחת סימפסון והארי פוטר שאלות בונוס: השלם את המשפט הבא: "וזה מוזר שכשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי" 1. את החורף שעבר
2. את השקט שנשאר 3. שיש בית ספר מחר|
4. שהכסף שלי נגמר 5. את אודטה (כי טחנתי כל הקיץ והשמנתי) אילו מן הסינגלים הבאים היית רוצה לקבל? 1. "אם זאת האהבה שלך"
2. "אם זאת האבא שלך" 3. "אם זאת האהבלה שלך" 4. "אם זאת החיים" לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (ואני מעדיפה שזאת תהיה אני כי אני רעבה)
מי שרוצה מוזמן לקחת. סופ"ש נעים!

OpenYourEyes

New member
אם אתה לא שם את התמונה עם קרן

לפחות יש שם פאפרצ'י של קרן
וגם של רעות

shir828

New member
שתקי. אני יודעת איפה את גרה! ../images/Emo11.gif

אמרתי את זה גם לשכנה שלי. זה שיעשע אותי מאוד..

blackfield2

New member
אני יודעת איפה את גרה!!!

השכנה: כן נו, קומה מתחתי (\הבית מולי\לידי
)....

למעלה