סיכום שבועי!!!
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לרוץ לרוץ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? move - Andreas Lundstedt תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דפי שפילמן? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעת הטיוי דאנס 2007 מאכל השבוע שלכם? עוף עם אורז וזתים.... בילוי השבוע שלכם? הופעת הטיוי דאנס 2007 פאדיחת השבוע שלכם? כניסה יציאה וכניסה חזרה מסולו בטעות ציטוט השבוע שלכם? הייתם מאולים! (דפי שפילמן) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הריצה סביב בית שטיינברג 3 פעמים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בריכת נפשונית... שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו
2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה
2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל
4. פורום קרן פלס
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. דפי שפילמן, מאיה וייס, טל שופט, טל אשר ואחותו חן ומייקל לואיס. אני רוצה עוד הפעם את הופעת הטיוי דאנס לפחות 5 פעמים! (אני הופעתי שם...) *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן וגם טיזינאבואה. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור. לפחות הלוך...