../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא שמעתי... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אין תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הייתי בקורס משצ"ים 4 ימים!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?אפרופו, מגנום ובמבה בילוי השבוע שלכם?לישון פאדיחת השבוע שלכם? לא זכור לי ציטוט השבוע שלכם? בקורסח אז חגג למישהו יומלודת אז ילד אחת אמרה:"די אנשחם לא נמאס לכם לגדול!!"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקום כל יום בחמש בבוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: המשך הקורס שזה 5 ימים שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס הכל (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. מטיס את כולם לטורקיה *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור.
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא שמעתי... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אין תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הייתי בקורס משצ"ים 4 ימים!!